Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kıss çocuğumun bi ton fotosu var yahuuu :)) sen daha doğurmadınn mı kısssss
naloşumm nasılsın tatlım ne var ne yok bebiş nasıl
kızlar valla iyi dayandınız masallah bende boyle dayanabilecekmiyim bakim
normal dogum istemyrm o yuzden benimde 19 ekime kadar geldi geldi gelmedi sezeryana girecem
Allahım bu kadar bekleyipde emeklerinizi boşa cıkarmasın inş. kolay normal dogum nasip etsin
canım hiç sorma kerem 39 da doğdu bu nıye beklıyo yarın dr gidicem suni sancı için yatırıcam dedi ama ben istemıyorum elbet gelicek bu sancılar sunı sancı yıyeceğime sezeryana irerim daha iyi yok cnm bugun son gun işte 12 ekımde olması gerekıyor
selam kızlar benim gunum bugun doldu ama ben doğurmadım
ufaklık gelmek istemiyor yerini cok sevdi sanırım
evet suni sancinin gercek sancidan daha kotu oldugunu duymustum ..bence biraz daha bekle olmazsa sezeryan iste..
ilk dogumun nasil basladi?suyun veya nisan mi geldi?gecen bir arkdasim anlatti hic birseyim yoktu birden bire sancilarim basladi diye bende umitleniyorum acaba banadami oyle olacak diye...
keremde benımde bı belirti yoktu gece 4 te bı sancı 6 da bı daha sonra kusma 8 de gittik dr suyum geldi korıdorda hastaneye gittiğimde 3 cm ama acım yoktu sonra sunı sancıya bağladılar 9 gibi o zman sıklaştı acılarım 12:30 dada doğdu.
geçmiş olsun canım benımde dun başım ağrıdı nedense