2009 Ekim Anneleri

Beklemedeyim canım.Bugün sanki adet olucakmışım gibi sanki.Bide boğazlarım ağrıyoki sorma.Ateşim de var.İlaçta alamıyorum belki bişey vardır da zararlıdır diye.Doktora da gidemiyorum ilaç vericek diye.Hamile olsam hamileyim dicem ona göre ilaç yazıcak ama böyle bi durumu söylemem mümkün değil.O yüzden Bööööyle gün sayıyorum işte ha bugün ha yarın diye... Hayırlısı olsun şeker :) Bu arada sende bi kan testi yaptır.Çok geçmiş. KOrkucak ne varki Allahını seversen Sivrisinek ısırmış kadar bile acımıyo.Bu korkunu yenmen lazımnaniknanik

bekleyelim bakalım umarım müjde senden çıkar..geçmişolsun canım..boğazın için ılık limonlu su falan iç belki iyi gelir doğal yöntemler denemek daha iyi olur ilaçtansa..
canım korkularım çok saçma biliyorum çocukça şeyler ..kimseye demeyede çekiniyorum nerdeyse 30uma gelmişi yuh derler bana...ayyy ne bilim nerden içime geliyor böyle korkular..artık kapıcam gözlerimi yaptırıcam mecburen..yarın bigün neler yaptırılıyor dimii..

bekleyelim bakalım umarım müjde senden çıkar..geçmişolsun canım..boğazın için ılık limonlu su falan iç belki iyi gelir doğal yöntemler denemek daha iyi olur ilaçtansa..
canım korkularım çok saçma biliyorum çocukça şeyler ..kimseye demeyede çekiniyorum nerdeyse 30uma gelmişi yuh derler bana...ayyy ne bilim nerden içime geliyor böyle korkular..artık kapıcam gözlerimi yaptırıcam mecburen..yarın bigün neler yaptırılıyor dimii..

Aynen nilüfercim.. Boğazım için tuzlu su ile gargara deniyorum birazdan da ılık limonlu su içerim artıkın:) Sende adet belirtisi yokmu hiç ağrı falan? Çok sabırlısın ben yerinde olsam 2 gün daha bekler kan testi yaptırırdım(o zaman senin 10 gün geçmiş olacakya ondan) hadi bakalım hayırlısı canım.Süpriiiiizzz derler inşallah.. Hamilesiniz.. Ne kadar güzel bi haber ya a.s.

Ayy müthişş olur canım...darısı ikimizin başına olsun..
Hiç bir belirti yok işin ilginci..bende zaten ağrı olmazdı hiç ama göğüslerim hassaslşlaşırdı bitek..elleyince acırdı.. Buay hiç yok..şuanda bile bakıyorum turp gibi hiç ağrı sızı sivilce ..herzamankinden daha iyiyimm çok şükür canım..aslında yapı olarak hiç sabredemem ama bende biraz saflaştım..şaşırdım galiba:)))

Ayy müthişş olur canım...darısı ikimizin başına olsun..
Hiç bir belirti yok işin ilginci..bende zaten ağrı olmazdı hiç ama göğüslerim hassaslşlaşırdı bitek..elleyince acırdı.. Buay hiç yok..şuanda bile bakıyorum turp gibi hiç ağrı sızı sivilce ..herzamankinden daha iyiyimm çok şükür canım..aslında yapı olarak hiç sabredemem ama bende biraz saflaştım..şaşırdım galiba:)))

çok hoşsun ya:roflol: Benimde belim ağrıyo ara ara karın ağrısı var onun dışında adet olucam zaman göğüslerim hassas olurdu hiç öyle bişey yok. Canım benim Hayırlı haberlerini bekliyorum.Allah Hayırlı hamilelik ve Bebiş nasip etsin sana.:ecrin_bebek:

kizlar selammmm bende 2009 ekim anne adayiyim artik aranizdayim...kimler var ekim anneleri olarak??? tanisalim :))

HAYIRLI UĞURLU OLSUN MEHAY..TANIŞALIM TABİİ...BİZDE ANNİŞ ÇOOKKK TAZE TAZE GÜCEL GÜCELL ANNELER...
Bİ NURLA BEN BELİRSİZ ÇİZGİDEYİZ..ÜMİTLE BEKLİYORUZ.BURADA OLMAZSSAK ÖNÜMÜZDEKİ AY KASIM ANALARINDA FALAN OLURUZ İŞALLHHH..:CüvCüv:

kızlar ya benim 4 üncü hafta da hcg 530 çıkmıştı sizce normal mi? arkadasım 5 haftalık da 400 falandı ..gerçi sanırım hrkes de farklı olabiliyormuş. bi bilginiz var mı?

amazonncum yaa banada takvim yapabilir misin canımcım.. ben beceremiyorum yaa şu altdaki tarihler hani otomatik atıyomuş ya yapamadımm..Yardımmm kaydirigubbakcemile2.

amazonncum yaa banada takvim yapabilir misin canımcım.. ben beceremiyorum yaa şu altdaki tarihler hani otomatik atıyomuş ya yapamadımm..Yardımmm kaydirigubbakcemile2.

esma canım benyapayım sana senin sat ne zamandı yaz tekrar

canım benimde adet gunumde 1257 cıktı. deisio yani:1hug:

tamam o zaman. tşk ederim buketcimm..ya yarın gidecem doktora ama sürekli herseyden evhamlanıyorum...hayırlısı artık insallah keseyi görebilirim.:Saruboceq:

kızlar ben aranızdan ayrılıyorum, gerçi katılma ihtimali üzerine yazmıştım hep ama sağlık olsun :KK43: bugün adet oldum. inşallah kasım topiğine katılırım. herkese sağlıklı ve güsel hamilelik dönemi diliyorum. allahım sağlıkla kavuştursun bebeklerinize

selam kizlar. vallahi tam muhabbet bitiyor ben oyle geliyorum yazmaya :)))) Herkes iyi okudugum kadariyla.

Nilufercim sen hala beklemedesin demek. Bende aynen senin gibiydim kan aldirmaktan falan cok korkardim. Hatta aynen evlenirken kan verdigimizde bayilmisim :)) bebek var mi yokmu diye kan vermeye gittigimde allah tarafindan sanki bi guc geldi. neyse ne ya dedim hic korkmicam dedim kendi kendime. Insallah hayirli bi sonuc alirsin canim.

benim dun gece biraz kasik agrilarim oldu ama normalmis. Bebis kendine yer ariyor sanirim :)))

kızlar ben aranızdan ayrılıyorum, gerçi katılma ihtimali üzerine yazmıştım hep ama sağlık olsun :KK43: bugün adet oldum. inşallah kasım topiğine katılırım. herkese sağlıklı ve güsel hamilelik dönemi diliyorum. allahım sağlıkla kavuştursun bebeklerinize

amin canım.insallah en kısa zamanda güzel haberini alırız senin de.:Saruboceq:.diğer aya güzel haberi ilk bize ver olur mu?:1hug:

tamam o zaman. tşk ederim buketcimm..ya yarın gidecem doktora ama sürekli herseyden evhamlanıyorum...hayırlısı artık insallah keseyi görebilirim.:Saruboceq:

sorma o evham bende de var maalesef:çok üzgünüm: acaba keseyi gorecekmiyim kalp atısını duyacakmıyım diyorum hep mirmirmirmir
ctesi dr ye gidicem o zaman belli olacak:ecrin_bebek:

üzülme tatlış sen kasım topiğini aç sanırım bizde oraya geliciyizgamyoncuiremsu.... ..kendine dikkat et ...byy

X