- 15 Aralık 2007
- 7.352
- 112
tünaydın güzel anne adaylarııııııŞeniz
tünaydın cicii..hoşgeldinnn
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
tünaydın güzel anne adaylarııııııŞeniz
bi de normalde 1 gece sezeryanda 2 gecelik refakatçiyle kalış fiyatı da dahilmiş..genelde zaten normalde bi gece sonra sezeryanda da 2 gece sonra taburcu ediliyomuşsun..ek bişey yok yani.. buketcim hiç bilmiyorum extra kalmak için para werirmisin..bi araştır bakalım..yoksa aşırı pahalıya gelcek gibi sanki hı?
lansora özelde yazdımm.aynıymış canımm..kontrol altında bekliyormuşş
tünaydın lalcim..
nurhayat sende haberler nassıl??beklemedemisin ?
zuzucum ankarada hangi semttesinizz....?şimdi fark ettim ankarada yaşadığınıyerimseniben ben basınevlerindeyimmmmm....
evet canım yaa. duydugum dogum icin hastane para almıo. ama dedigim gibi uzarsa alırlar mı bilmiorum.:sm_confused:
zuzucum sen dr ye verecekmisin para? yaw hangi hastane oldugunu yazamıomuyuz :mymeka:
merhaba cıcı anneler.
ınslalah saglıklı bır hamıslık donemı gecırırsınız.
bende temmuz annesı olucam ınsallah.
soyle bır bakım sızlere ıstedım.
hepımız saglıklı bır sekılde bebıslerımızı kucagımıza alırız ınsalalh.kendınıze ve bebıslerınıze ıyı bakın.
merhaba cıcı anneler.
hepımız saglıklı bır sekılde bebıslerımızı kucagımıza alırız ınsalalh.kendınıze ve bebıslerınıze ıyı bakın.
merhaba cıcı anneler.
tünaydın lalcim..
nurhayat sende haberler nassıl??beklemedemisin ?
kizlar selammmm bende 2009 ekim anne adayiyim artik aranizdayim...kimler var ekim anneleri olarak??? tanisalim :))