2009 Ekim Anneleri

lansora özelde yazdımm.aynıymış canımm..kontrol altında bekliyormuşş

zuzucum ankarada hangi semttesinizz....?şimdi fark ettim ankarada yaşadığınıyerimseniben ben basınevlerindeyimmmmm....

bi de normalde 1 gece sezeryanda 2 gecelik refakatçiyle kalış fiyatı da dahilmiş..genelde zaten normalde bi gece sonra sezeryanda da 2 gece sonra taburcu ediliyomuşsun..ek bişey yok yani.. buketcim hiç bilmiyorum extra kalmak için para werirmisin..bi araştır bakalım..yoksa aşırı pahalıya gelcek gibi sanki hı?

evet canım yaa. duydugum dogum icin hastane para almıo. ama dedigim gibi uzarsa alırlar mı bilmiorum.:sm_confused:
zuzucum sen dr ye verecekmisin para? yaw hangi hastane oldugunu yazamıomuyuz :mymeka:

tünaydın lalcim..
nurhayat sende haberler nassıl??beklemedemisin ?

zuzucum ankarada hangi semttesinizz....?şimdi fark ettim ankarada yaşadığınıyerimseniben ben basınevlerindeyimmmmm....

yenimahalledeyim canımm...

evet canım yaa. duydugum dogum icin hastane para almıo. ama dedigim gibi uzarsa alırlar mı bilmiorum.:sm_confused:
zuzucum sen dr ye verecekmisin para? yaw hangi hastane oldugunu yazamıomuyuz :mymeka:

yazabiliyoruz tabi kuş:) dikmen caddesindeki özel 29 mayıs hastanesine gidiyorum..nesrin hnm doktorum.extra bi ücret yok..normalse 1000 sezeryansa 1450..hepsi bukadar..ben kontrollere de hastaneye gidiyorum ..muayenehaneye diil..

merhaba cıcı anneler.
ınslalah saglıklı bır hamıslık donemı gecırırsınız.
bende temmuz annesı olucam ınsallah.
soyle bır bakım sızlere ıstedım.
hepımız saglıklı bır sekılde bebıslerımızı kucagımıza alırız ınsalalh.kendınıze ve bebıslerınıze ıyı bakın.

merhaba cıcı anneler.
hepımız saglıklı bır sekılde bebıslerımızı kucagımıza alırız ınsalalh.kendınıze ve bebıslerınıze ıyı bakın.

teşekkür ederizz..amiinnn

merhaba cıcı anneler.

Teşekkür ederim canım arkadaşım. Sen de iyi bak şekerim... Arada gel muhabbete. Şeniz

zuzucum yakın sayılırızzzzyerimseniben
şim çıkmam lasım kızlar hepiniiz öpüyorumm.....akşam üzeri tekrar gelirimmmmmŞeniz

merhaba cıcı anneler.

amin canım hepimiz inşallah hihoyyyt

benim soyledigim akay hast. bi sorayım eger uzun sureli kalısta da para almıolarsa oraya gidicem sanırım. mecburen doktoruma da parayı vericem kaydirigubbakcemile3

tünaydın lalcim..
nurhayat sende haberler nassıl??beklemedemisin ?

Beklemedeyim canım.Bugün sanki adet olucakmışım gibi sanki.Bide boğazlarım ağrıyoki sorma.Ateşim de var.İlaçta alamıyorum belki bişey vardır da zararlıdır diye.Doktora da gidemiyorum ilaç vericek diye.Hamile olsam hamileyim dicem ona göre ilaç yazıcak ama böyle bi durumu söylemem mümkün değil.O yüzden Bööööyle gün sayıyorum işte ha bugün ha yarın diye... Hayırlısı olsun şeker :) Bu arada sende bi kan testi yaptır.Çok geçmiş. KOrkucak ne varki Allahını seversen Sivrisinek ısırmış kadar bile acımıyo.Bu korkunu yenmen lazımnaniknanik

kizlar selammmm bende 2009 ekim anne adayiyim artik aranizdayim...kimler var ekim anneleri olarak??? tanisalim :))

X