- 25 Kasım 2008
- 4.545
- 453
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kızlar hesaplayıcılara gore ctesi 6 haftalık olacak bebis. o gun dr ye gidicem.keseyi gorururuz dimi? bide kalp atısını duyarmıyız acaba?.yaaa cok korkuorum bisey olacak die
evt haklısın aslındaa...ALLAH YARDIMCISI OLSUN..tehlikeli bi durum olduğunu duymuştum ...ne zor işler yarabbimmm allahım hayırlısını ver yarabbim hepimizin hakkındaa..
kızlar hesaplayıcılara gore ctesi 6 haftalık olacak bebis. o gun dr ye gidicem.keseyi gorururuz dimi? bide kalp atısını duyarmıyız acaba?.yaaa cok korkuorum bisey olacak die
ay korkma canım korkmaaa..bak ben herşeyden korktum ne bebek ne adet var otada hepsi çekildi:çok üzgünüm:
ben hamile kalmaktanda doğum yapöaktanda çok tırsıyorum aslında..fobim var sağlık konularına evlenirken bile zor kan aldırdım...ecz testleri negatif çıkıyo ya kızlar bide korkudan gidip kan testi yaptıramıyorum aslında itiraf edeyimm..ama yeneceğim işallahh bütün korkularımı..ALLAH GÜCÜMÜ VERECEK İŞALLHH..
ÇOCUKLARI ÇOK SEVERİM ÇOK İSTİYORUM AMA ALLAH BİRAZ GÜÇLENEYİM ÇOK İSTİYEYEİM DİYE BÖYLE OLMUŞTUR KESİN..BİZ KORKMAYACAĞIZ GÜÇLENECEĞİZ Kİ HERŞEY YOLUNDA GİDECEK..
negüzel yazdım dimi..kendimede öğretiyorum kızlarr yanlış anlamayınn canlarr
kızlar size dr konusunu danısayım bi ne diceksiniz.ocakta hayatımda ilk kez jinekologa gitmistim. pko oldugumu o soyledi.adam docent ve zekai tahirde calısıo aynı zamanda.ben ozel muayenesine gittim.150tl.ama dogumu ozel hastanede yapıomus. devlet ozel hastanenin parasını oduomus ama dr ye doguma girsin diye para verilecek. oda 3000 tl yi bulur sanıyorum.
bi diger doktor oda docent ve etlik kadın dogumda calısıo.muayene ucreti 180 tl.dogum etlikte oluo ama adam cok zorda kalınmadıkca doguma girmiomus.dogum etlikte olursa hastaneye para verilmicek doktorada verilmicek. kafam cok karıstı hangisine gitsem.ikiside cok iyi doktorlar
5 haftalık oldu canım
bu doğum ücretleri bukadar varmııııııı:1shok: çok yüksekmişşş canımm yaa..ee başka yerlerdede sordunmu ücretleri..ama dr un doğuma girdiği ücretler tabii..genelde bu civardaysa yapcak bişii yok bencee...sağlık en önemlisi..
görürsün canım..ama kalp atışları için erken sanırsam..
http://remembranceticker.tickershack.com/tickers/i4we8ii1p4yrwkns.png
berincim sana da bi takvim yaptım canım. bu üstteki adresi kullanıcı paneli- profil düzeni-kilo doğum takip çizelgesi yazan yerin altındaki boş alana yapıştırıyosun .gamyoncuiremsu
normal doğum 1000 sezeryan 1450 miş benim gittiğim hastanede..özel hastane..ssklının ödiyceği fark bu..
bence daha mantıklı..3000 ler yüksek vallahii..zuzucum özel hastahane için uygun cidden