Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kızlar bendede hiç belirti yok vallahi hamileliğimden şüphe ediyorum bazen...göğüslerim bazen çok ağırıyo bazende hiç ağırmıyo aynı şekilde bazen karnım ağırıyo bazen ağırmıyo...mide bulantım hiç yok...sizlerde benim gibimisiniz merak ettim doğrusu...
Günaydın kızlar nasılsınız. Ya ben kabızlık var derken gece bi uayndım karın ağrısıyyla ishal olmuşum afedersiniz wcden çıkamıoyurm ztn insan korkuyo bişi olcak die
kızlar bendede hiç belirti yok vallahi hamileliğimden şüphe ediyorum bazen...göğüslerim bazen çok ağırıyo bazende hiç ağırmıyo aynı şekilde bazen karnım ağırıyo bazen ağırmıyo...mide bulantım hiç yok...sizlerde benim gibimisiniz merak ettim doğrusu...
zeynepcim hiç anlayamıyorsun zaten. Benim her ay çıkan adet sivilcem vardır iki kaşımın ortasında o çıkmıştı mesela adet olcam dedim ama bende hiç olmadıgı kadar göğsüm acımıştı hassatı o yüzden ümitlenmiştim bide arada bel ağrım oldu ama çok az. İnşallah cnm hamilesindir hiç belli olmuyor belirtiler ne zaman test yapcaksın?
benimde belim ağrıyo arada cnm özellikle akşamları gögüslerim pek ağrımıyor.kendimi hasta olucakmışım gibi hissediyorum.:))) belirtiler için biraz erken herhalde genelde 6.haftadan sonra başlıyor. bu arada benim en son adet tarihim 6 ocaktı ben çarşamba günü kan testi yapmıştım.55 çıkmıştır. doktorla telefonda konuşmuştum haftaya gel bakalım dedi şimdi ben pazartesi falan mı gidim yoksa keseyi falan görmek için cumaymı beklim???
maşallah işte kızlar nazar değmesin negüzel bir hamilelik dönemi geçiriyorsunuz..sonuna kadar rahat geçirin işallahhh..:Saruboceq:nazar değmesin size taze hamişler
canım bence cumayı bekle...ben 4+3 te gittim dr hamilesin fakat kese henüz gözükmez dedi ..muayenede etti ama göremedik...en azından 5 haftanı bitir canım...ben 5+5 olunca gidicem umarım görürüm...
canim senin sat kacti? benim sat 3 ocak. adet gunumde yani 3 subatta hcg 1257 idi. acaba gorunurmu kese
evet cnm bende öyle düşündüm ama beklemek zor şimdi doktorada gitmeyince net olamıyorum içim rahat etmiyor. amam beklicem napim. inşallah görürüz cnmhihoyyyt
evet cnm bende öyle düşündüm ama beklemek zor şimdi doktorada gitmeyince net olamıyorum içim rahat etmiyor. amam beklicem napim. inşallah görürüz cnmhihoyyyt
merhaba kızlaaar, zeynepçim benim sadece göğüslerim çok hassas, acıyor, bi de aradakasıklarım ve arnım geriliyor o kadar. öyle bulantım bel ğrım falan yok canım.. Bazen ben de şüphe ediyorum aca bişey mi oldu diyorum ne olacak bu evham bilmem vallahi..şu keseyi bi de kalbinin pıt pıt attığını bi duysam derin bir ohhhh çekeceğim..:asigim: