- 30 Temmuz 2008
- 590
- 1
- 45
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kıs ben marankiyi felan tanımam hayatımda islemişlgim yok ben tv isleyemiyorum öglen zaten çalışıyorum sadece kıslar burda maranki maranki dediler merak ettim her dedigini yapcak halimiz yok internettede bi sürü şey okuyoruz onları kimin yazdıgı bellimi sanki neyse hiç alakam olmayan bi konu yinede bilgiler için saol:)
cici anneler merhaba
ilk 3 ay pek söylenmez hamilelik die duyuyorum. Ama ben dayanamayıp söyledim yine pek çok kişiye. Ama içimdede huzursuzluk giriyo bazen. Nazar değecek diye Siz ne yaptınız? herkese söyledinizmi? yoksa buna inanıyormusunuz?
Yanıtlarınızı bekliyorum...
meraba kızlar ben asılama ile hamile kaldım ve kanamam vardı yatak istirahati verdi dr yatıyorum size bi kac kez yazdım ama kimse merak etmedi beni benim bu bebege ihtiyacım var ve dualarınıza ama ilgilenmediniz hic:çok üzgünüm:
meraba kızlar ben asılama ile hamile kaldım ve kanamam vardı yatak istirahati verdi dr yatıyorum size bi kac kez yazdım ama kimse merak etmedi beni benim bu bebege ihtiyacım var ve dualarınıza ama ilgilenmediniz hic:çok üzgünüm:
kızlar hani benim midem bulanmıo diyordum ya kaç gündür üzülüp duruyodum resmen 2-3 saattir ağzım burnumda gezioyorum ne kadar iğrençmiş bu bulantı ya kayınvalidem temizlik yaptı evde biraz deterjan kokusuda rahatsız etti çok fena oldum
bi sorum olucak size maden suyu içmek zararlımı hamişlerde merak ettim bana midem bulandımı ii gelirdide belkim şimdide ii gelir içsem ama zararı varmı bilmiorum
Bende 2-3 günde 1 1 şişe maden suyu içyorum bebek için mineraller çok faydalıymış ama sade olanından iç meyvelilerden içme sakın.
kızlar hani benim midem bulanmıo diyordum ya kaç gündür üzülüp duruyodum resmen 2-3 saattir ağzım burnumda gezioyorum ne kadar iğrençmiş bu bulantı ya kayınvalidem temizlik yaptı evde biraz deterjan kokusuda rahatsız etti çok fena oldum
bi sorum olucak size maden suyu içmek zararlımı hamişlerde merak ettim bana midem bulandımı ii gelirdide belkim şimdide ii gelir içsem ama zararı varmı bilmiorum
Bende 2-3 günde 1 1 şişe maden suyu içyorum bebek için mineraller çok faydalıymış ama sade olanından iç meyvelilerden içme sakın.