2009 Ekim Anneleri

canım biz hamiş olduğumu öğrendiğimizden beri yasak... canım benim düşük tehlikem var ama bence genede sen dikkatli ol ilk 3 ay önemli sonra haftada iki kezin zararı yok. birde eğer ilişki sırasında kasılma, kasık ağrısı, kramp oluyorsa yasaklanıyor bilgin olsun....

Son düzenleyen: Moderatör:
ekım annelerı gelmeye baslamıs..cok sevındım..ınsallah rabbım swaglıklı bır sekılde kucagımzada almayı nasıp eder...

nilifer ben dayanamadım sat 8 di ama test yaptım bugün negatif çıktı kasım anneliğine doğru bir yol alma sözkonusu artık.İnşallah hayırlı haberi sen verirsin.:teytey::1hug:

canım yaa biz pek acele ettik..herşeye rağmen de negatifi görünce tuhaf olduk ..bende senin yazılarına bakıyorum kaderimiz beklemek:uhm:dur bakalım önümüzdeki hafta sonuna doğru yapacağım test tekrar..geçsin iyice belki geç falan döllenmiştir bizimki nebilim benim sat 31 aralıktı..bugun 6 sı oldu tık yok..kandan falanda baktırmadık aman nebilim ümidi kesmiyoruz bizde işallahh hayırlısı olsun canımıın içiii
olmazsa kasımda işallahh ..canım orada buluşuruz napalım yaaa..

Cnm evet ilişki sırasında ve sonra kramp gibi bi agrı oluyor orda evet biliyorum çok önemli 3 ay neyse dikkat edelim bari napalım mecbur :)) Cnm inşallah sende ilk 3 ayını rahatlıkla atlatırsınnn..

ya banada doktro kendini iyi hissettigin sürece bişe olmaz dedi ilişki için bizde haftada bi kere yapıyoruz eşim çok zorlanıo ama napım korkuyorum bende bişe olacak die haftada 2yemi yüksetsem ne:)

bide kıslar benim acaip bagırsak problemim varya sizinde varmı felaket gazım şişkinlik bu probiyotik yogurtlardan yiyiom kuru kayısı yiyom her yolu deniom banamısın demio ne zaman geçiçcek acaba

ekım annelerı gelmeye baslamıs..cok sevındım..ınsallah rabbım swaglıklı bır sekılde kucagımzada almayı nasıp eder...

Canım benim tebrikler sendemi ekim annesiydin? Seni corneliadan biliyom hamile oldugunu sölemişti çok seviniştik sana sonrada ben öğrendim hamile oldugumu ve burdayım çok şükür :)) Allahım inş. hayırlısıyla tamamına erdirir

bide kıslar benim acaip bagırsak problemim varya sizinde varmı felaket gazım şişkinlik bu probiyotik yogurtlardan yiyiom kuru kayısı yiyom her yolu deniom banamısın demio ne zaman geçiçcek acaba

malesef hamiş kladığımdan beri bende çok kötüyüm gazım oluyo, şişkinlik, kabızlık ne yesem çare yok....

ya banada doktro kendini iyi hissettigin sürece bişe olmaz dedi ilişki için bizde haftada bi kere yapıyoruz eşim çok zorlanıo ama napım korkuyorum bende bişe olacak die haftada 2yemi yüksetsem ne:)

Cnm seni anlıyorum bende çok korkuyorum ama eşlerimizede üzülüyoruz oda zor ama napalım mecbur 1 en fazla 2 olcak şimdilik.. Ben en fazla 1 düşündüm şimdi bebeğim için napalım 16 ay sonunda geldi bana :)

Benimde öyle kızlar kabızlık şişkinlik gaz var bunlar göğüslerim hala acıyolar.. Bide sabahları kusuyom haaa bide dün ben haşır huşur kollarım kaşındı kabarcık oldu valla nasıl kaşınıyo hemde noldu anlamadık şuan yok ama artık ne yaşasam hamileleiğe yoruyom ama o kaşıntı neydi öyle anlamadım?

tabi ya sudecim bebiş yapana kadar gün aşırıyav alıştırdık şimdi haftada bi adamlar şaştı tabi inş alışcakalr napalım herşey bebişlerimiz için

siz ne kadarlıksınız canım şimdi biz 6.haftamıza girdik bugun ben hala hiç kusmadım bulantımda çok çok az arada bi oluo sadece alla alal , yedigim bişe dokunmuştur belki?

handancım valla benim ne zaman yumurtladıgım tam belli deil o yüzden tam kaç haftalık bilmioz ama 6 haftalık görünüyo yinede ama kesin bir dahine gidişimde ölçüp net sölücek ama 5,5-6 demişti şimdi 6 kesin olmuştur. Bilmiyom cnm n bişimi dokundu noldu artık

İyi cnm ne güzel kusman yok oda zor bişi ben bişey yemedim halde boş boş öğürdüm dün

benimde son adet tarihimle ultrason arasında 2 gün fark var ultrason 2 gün önceden gidio boyuta göre ölüçüo o dogru sanırım dimi

sat a göre bugun 5+5 oluo ama ultrasona göre 6+0 bugun

esmacım bende bu sitede bi yerde link görüp yapmıştım tesadüfen bilmiom adresi yani canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…