Günaydın.. Yeni gelen hamişlerimiz tebrikler hoşgeldininz..
Bende zor kalkıyom uykucu oldum.... Kızlar ya özel bişi ama merak ettim cinsel yaşamınız nsl eşinizle? Biz 2 kere yaptık haftada ama dr bize 1-2 demişti zaten ama yinede hep korkuyorum korkarak oluyoooo
nilifer ben dayanamadım sat 8 di ama test yaptım bugün negatif çıktı kasım anneliğine doğru bir yol alma sözkonusu artık.İnşallah hayırlı haberi sen verirsin.:teytey::1hug:
canım biz hamiş olduğumu öğrendiğimizden beri yasak... canım benim düşük tehlikem var ama bence genede sen dikkatli ol ilk 3 ay önemli sonra haftada iki kezin zararı yok. birde eğer ilişki sırasında kasılma, kasık ağrısı, kramp oluyorsa yasaklanıyor bilgin olsun....
ekım annelerı gelmeye baslamıs..cok sevındım..ınsallah rabbım swaglıklı bır sekılde kucagımzada almayı nasıp eder...
bide kıslar benim acaip bagırsak problemim varya sizinde varmı felaket gazım şişkinlik bu probiyotik yogurtlardan yiyiom kuru kayısı yiyom her yolu deniom banamısın demio ne zaman geçiçcek acaba
ya banada doktro kendini iyi hissettigin sürece bişe olmaz dedi ilişki için bizde haftada bi kere yapıyoruz eşim çok zorlanıo ama napım korkuyorum bende bişe olacak die haftada 2yemi yüksetsem ne:)
yaaa herkesde var yani of wc yapmaya korkuom bebegimi düşürcem sanıom ya
Benimde öyle kızlar kabızlık şişkinlik gaz var bunlar göğüslerim hala acıyolar.. Bide sabahları kusuyom haaa bide dün ben haşır huşur kollarım kaşındı kabarcık oldu valla nasıl kaşınıyo hemde noldu anlamadık şuan yok ama artık ne yaşasam hamileleiğe yoruyom ama o kaşıntı neydi öyle anlamadım?