2009 Ekim Anneleri

canım 4+3 ken gittim üstten baktı dr henüz gözükmez haftaya gel dedi...haftaya çarşamba 5+5 olucam o zaman gidicem umarım görürüm...sen gördünmü canım...

yok zeynepçim ben de görmedim henüz.. seninle aynıyız da ondan sordum. 14 ünde gidicem ben de öyle dedi doktor..

selam hanimlar. Bende Ekim annesi olacagim insallah. Su takvimide bi yapabilsem :)) Hepimiz saglikli hamilelikler geciririz insallah.

herkese hayırlı olsun arkadaşlar... bende eylül annesi olucam kısmetse.... kendinize çok ii bakın...

canım listeye kaydettim seni, tarihin değişirse söylersin düzeltiriz olur mu, muuuuccccka.s. ben kaçar, iyi geceler.

selam hanimlar. Bende Ekim annesi olacagim insallah. Su takvimide bi yapabilsem :)) Hepimiz saglikli hamilelikler geciririz insallah.
hoşgeldiiiiiiiiiiiiinn... tebrik ederim canım.allah sağlıkla gelişip, büyüyüp, kucağına almayı nasip etsin canım sana da bize de inşallah..:ecrin_bebek:

herkese hayırlı olsun arkadaşlar... bende eylül annesi olucam kısmetse.... kendinize çok ii bakın...

sağol canım, allahım sana da bebişine de sağlık sıhhat versin , kucağına almayı nasip etsin inşallah..:ecrin_bebek:

günayydıınn..uykucu musunuz nesiniz ekim anneleriii..nerdesiniz ya:)) tembel tenekeler noolcakk lülülülülülü yeni gelenler war galiba..hoşgeldinizz...

hayırlı olsun kızlar tebrik ederim hepinizi.. bende kısmetse eylül annesi olacağım umarım iyi geçiyordur hamileliğiniz sormak istediğiniz bişey olursa buralardayım sevgiler....

günayydıınn..uykucu musunuz nesiniz ekim anneleriii..nerdesiniz ya:)) tembel tenekeler noolcakk lülülülülülü yeni gelenler war galiba..hoşgeldinizz...

günaydın cnm... ben uykumu alamıyorum sabah zor kalkıyorum vallaaa delikafadulden

bu arada nasıl tablo yapılıyor bana yardımcı olurmusunuz? sat 06 ocaktı kısmetse 13 ekim oluyo listeye benide eklerseniz sevinirimm :))))

Günaydın.. Yeni gelen hamişlerimiz tebrikler hoşgeldininz..
Bende zor kalkıyom uykucu oldum.... Kızlar ya özel bişi ama merak ettim cinsel yaşamınız nsl eşinizle? Biz 2 kere yaptık haftada ama dr bize 1-2 demişti zaten ama yinede hep korkuyorum korkarak oluyoooo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…