Işallah canım ...hayırlıysa olsun diye dua ediyorum herzaman..günler biraz daha geçsin bakalım belli olur ...nurhayat valla niye yalan sölim kızım bende sen gibi iiiyice hamile modundayım:):)amann olmazsada napalım canım yine deneriz..:)
ben tahliller yapıldığında korunmayı bırakalı 10 gün bile olmamıştıkaydirigubbakcemile3 :roflol:
ooo senin baya erkenmişşş ben 4 aydan sonra falan başladım tahlillereee kaçıncı ayında kaldın cnm .
şükürler olsun ki fazla beklemedim canım..bu ikinci aydı..
ay cnm benim ne güzell.(maşallah)Allah tamamını erdirir inş..
amiinn canımm inşallah cümlemizinkini..ekimin sonunda kasımda toplaşıp nası anıra anıra doğurduğumuzu anlatırız inşallah birbirimize..:CüvCüv: (inşallah çok uğraştırmaz da weletler hihoyyyt )
hahahahahahahhaaa ay zuzuuuuuuu...hihoyyyt
amiinn canımm inşallah cümlemizinkini..ekimin sonunda kasımda toplaşıp nası anıra anıra doğurduğumuzu anlatırız inşallah birbirimize..:CüvCüv: (inşallah çok uğraştırmaz da weletler hihoyyyt )
kızlar peki adet döneminiz yaklaştığında hamilelik belirtilerinin arasında akıntısı olan var mıydı ??bn kafaya takmayayım diyorum ama normalde bnm adetim yaklaştığında hiç akıntım falan olmazdı 5 gün war bugün değişik bi akıntım oldu inş bebiştendir =(
kızlar peki adet döneminiz yaklaştığında hamilelik belirtilerinin arasında akıntısı olan var mıydı ??bn kafaya takmayayım diyorum ama normalde bnm adetim yaklaştığında hiç akıntım falan olmazdı 5 gün war bugün değişik bi akıntım oldu inş bebiştendir =(
canım bendede olmadı akıntı halada yok...zaten normalde akıntısı olan bir insan deilimdir....bu kişiden kişiye değişiyo sanırım..
merhaba kızlar hepinize iyi akşamlar bugün bakıyorumda muhabbet koyulaşmış burda...ya bir liste yapmıştım ben ama anjelic arkadaşım yapıyomuş...şu listeyi günde bir kere yayınlasak fena olmaz..
en azından hepimiz yeniyiz birbirimiz hatırlamamız ve haftalarımızı takip etmemiz iyi olur sanırım....bide bebek takvimi olmayan arkadaşlarda takvim yapsa haftalarımızı kolayca görürüz dimi kızlar...benden öneriys bunlar...birbirimizi daha iyi tanımamız için...hepinizi öptümmmmm...
Bu arada kıslar benim de kaldı 6 gün, belki size katılırım bu ay nasipse, dua edin bana da olur mu:Saruboceq: