2009 Ekim Anneleri

nilifer ben dayanamadım sat 8 di ama test yaptım bugün negatif çıktı kasım anneliğine doğru bir yol alma sözkonusu artık.İnşallah hayırlı haberi sen verirsin.:teytey::1hug:

nurhayatcım test için biraz acele etmişsin..geç döllenmişse çıkmaz idrar testinde..günün geçsin bikaç gün o zaman bidaha yaparıss

ay cnm benim ne güzell.(maşallah)Allah tamamını erdirir inş..

amiinn canımm inşallah cümlemizinkini..ekimin sonunda kasımda toplaşıp nası anıra anıra doğurduğumuzu anlatırız inşallah birbirimize..:CüvCüv: (inşallah çok uğraştırmaz da weletler hihoyyyt )

hahahahahahahhaaa ay zuzuuuuuuu...hihoyyyt

inşallah cnm o günleride görürüz. :sm_cool:

merhaba kızlar hepinize iyi akşamlar bugün bakıyorumda muhabbet koyulaşmış burda...ya bir liste yapmıştım ben ama anjelic arkadaşım yapıyomuş...şu listeyi günde bir kere yayınlasak fena olmaz..
en azından hepimiz yeniyiz birbirimiz hatırlamamız ve haftalarımızı takip etmemiz iyi olur sanırım....bide bebek takvimi olmayan arkadaşlarda takvim yapsa haftalarımızı kolayca görürüz dimi kızlar...benden öneriys bunlar...birbirimizi daha iyi tanımamız için...hepinizi öptümmmmm...

kızlar peki adet döneminiz yaklaştığında hamilelik belirtilerinin arasında akıntısı olan var mıydı ??bn kafaya takmayayım diyorum ama normalde bnm adetim yaklaştığında hiç akıntım falan olmazdı 5 gün war bugün değişik bi akıntım oldu inş bebiştendir =(

olabilir canım, kiminde akıntı fazlalaşıyor; ama bende olmadı mesela..inşallah bebiştendir tatlım..

canım bendede olmadı akıntı halada yok...zaten normalde akıntısı olan bir insan deilimdir....bu kişiden kişiye değişiyo sanırım..

canımcım öneri gelince ben ilk mesajı yazan olduğum için listeyi ilk sayfaya koydum, ilk sayfada liste sürekli güncel olacak, bakmak isteyenler ilk sayfaya bakarlarsa o gün itibariyle herkesin ne durumda olacağını görecek, siz kendi aranızda günlük yayaınlamak isterseniz o başka:dance:

Bu arada kıslar benim de kaldı 6 gün, belki size katılırım bu ay nasipse, dua edin bana da olur mu:Saruboceq:

canımcım benim hamileliğimde günüm geçtikten sonra akıntı artması olmuştu, sanki regl oluyor gibi ıslanıyordum ama bazı bayanlarda regl gününden önce de oluyor, inşallah gönlündeki gerçekleşir tatlım...AAA bak benim en belirgin belirtim cildimin güzelleşmesiydi, çok pürüzsüz olmuştu, biraz da kuru.

Bu arada kıslar benim de kaldı 6 gün, belki size katılırım bu ay nasipse, dua edin bana da olur mu:Saruboceq:

inşallah canım, dualarımız seninle, hayırlısıyla bebişin gelsin sana bu ay inşallah:ecrin_bebek:
beni listeye eklememişsin canım ya gözünden kaçtı herhalde olsun,
sat 30 aralık muhtemel dogum tarihi 6 ekim.. eklersen sevinirim güzelcimsağol..hihoyyyt

ayyy inşallah belirtidir yada ben belirti uyduruyorum die kafayı yicem.. aslında göğüslerinde çok ağrıyo her an adet olacakmışım gibi =( inşallah bu ay hamile kalmışımdır yoksa doktorum desteklemek için ilaca başlicaz dedi..=(

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…