2009 Ekim Anneleri

yaaa herkesde var yani of wc yapmaya korkuom bebegimi düşürcem sanıom ya

ay canım ya bu düşünce hep bendede vardı ama kendikendime saçmalama nilüfer çiş yaparken öyle şey olmaz herhalde falan diyip kıendikendimede gülüyordum...(tabi hamileysem ihtimaliylen bigün kasık ağrım olmuştuda ) kimseyede dememiştim ..canum şimdi okuyunca hem güldüm hemde yalnız değilmişim yaa..
acaba oluyormu öyle bişi ya pat diye düşermi tuvallet yaparken ..allahh korusun yarabbimm sen göstermee..

uykucular sabah bi güsel uykularını alıp geldiler...şimdi çen çen çen konuşuyolar...ben erkenden kalktım..ama şimdi uykum waaarrr...ben de dün doktora sormayı unutmuştum heycandan..çiçek sulama işine açıklık geldi,merrsii..kaydirigubbakcemile2bi de şey..korunmak gerekiyomu..bebeğe bi zararı olurmuymuş..

ya korunma olayını bende sormadım zuzucum bende merak ediom bidaki gidişte sorcm şuan korunmuoz valla

ya benimde uykum var her sabah 7 de kalkıom ya işkence gibi

kızlar aranızda kimler keseyi gördü ve kaç haftalıkken gördünüz..yazarsanız sevinirim...

Ben gördüm keseyi 5,5 haftalıkken gördük 2 hafta sonra yine gitcez ve inş. minik yavrumun kalp atışınıda duycaz inşallahhhh

aynen bende senin gibiyin sude:))

5+5 ken gördük bizde 3 hafta sonra gelin tekrar dedi doktor

kızlar aranızda kimler keseyi gördü ve kaç haftalıkken gördünüz..yazarsanız sevinirim...

canım sanırım beni listenizden çıkarmak üzeresiniz. pazartesiden beri b-hcg sürekli yükselmesine ve dün itibariyle 8800 e ulaşmasına rağmen kese gözükmüyor. dr. dış gebelik şüphesiyle hastaneye yatırdı bugün yarın sonuç belli olur artık herhalde saat 3 te yine ultrasona gireceğim bakalım ama artık umudumuz hemen hemen hiç kalmadısenağlama. sizlerinde burdan moralini bozdum galiba. umarım diğer bütün arkadaşların hamişliklerisağlıklı bir sekilde geçer ve hayırlısıyla bebişlerinizi kucaklarınıza alırsınız inşallah:a015::a015::a015:

lansor17 canım çok üzüldüm allahım hayırlısını versin hiç üzülme tekrar gebe kalırsın umudunu kaybetme bende geçen ay düşük yaptım şimdi hamileyim inş bu sfer bize bagışlıcak rabbim sakın umudunu kaybetme geçmiş olsun cnm

çok üzüldüm..senağlamainşallah öyle bişey yoktur..göstermemiştir kendini..öğleden sonra bakınca görür doktor...of ya çok üzüldüm...:a015:

çok üzüldüm..senağlamainşallah öyle bişey yoktur..göstermemiştir kendini..öğleden sonra bakınca görür doktor...of ya çok üzüldüm...:a015:

inşallah senin dediğin gibidir canım ama malesef dr hafta başından beri vajinal ultrasonla bakıyor yok yok yok. ama allahtan umut kesilmez tabiki. artık hakkımızda hayırlısını dilemekten başka çaremiz kalmadı

Canım çok üzüldümm Allah yardımcın olsunn ainş. göstermemeiştir kendini yaa Allah hayırlısını versin.. Herşey bizim için hep hayırlısı olsun diyelim cnmm çok gecmiş olsun

Çok üzüldüm Allah sağlık sıhhat versin sonra hayırlı gebelikler nasip etsin canım.Moralini bozma kendini hertürlü duruma da alıştır.Her hamile bayanın başına gelebilir.Tekrar geçmiş olsun.

Geçmiş olsun hayatım..her işte bir hayır vardır ...sen iyi ol önemlisi... Sakın üzülüpte kahrolma tatlımm..her hamilelikte böyle şeyler olabilir gerçektende hepimiz yaşayabiliriz..üzülme canım yine olur allah daha güzellerini daha hayırlısını verir sana ...geçmişolsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…