- 29 Nisan 2008
- 6.431
- 2
aynen handancım eskiden 2 günü gecmezdi adamlar şaştı şimdi valla :)
şindük biz 2008ciler olarak bu işe çiçek sulamak diyoruk riskli zamanlarda sulamıoduk buduyoduk:icecream::icecream: kapişyerimseniben
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
aynen handancım eskiden 2 günü gecmezdi adamlar şaştı şimdi valla :)
esmacım bende bu sitede bi yerde link görüp yapmıştım tesadüfen bilmiom adresi yani canım
cnm ya bende bulmaya çalışıyorum ama beceremedimm...
yaaa herkesde var yani of wc yapmaya korkuom bebegimi düşürcem sanıom ya
tickershack.com dan yapabilüüngamyoncuiremsu
şindük biz 2008ciler olarak bu işe çiçek sulamak diyoruk riskli zamanlarda sulamıoduk buduyoduk:icecream::icecream: kapişyerimseniben
kızlar aranızda kimler keseyi gördü ve kaç haftalıkken gördünüz..yazarsanız sevinirim...
canım sanırım beni listenizden çıkarmak üzeresiniz. pazartesiden beri b-hcg sürekli yükselmesine ve dün itibariyle 8800 e ulaşmasına rağmen kese gözükmüyor. dr. dış gebelik şüphesiyle hastaneye yatırdı bugün yarın sonuç belli olur artık herhalde saat 3 te yine ultrasona gireceğim bakalım ama artık umudumuz hemen hemen hiç kalmadısenağlama. sizlerinde burdan moralini bozdum galiba. umarım diğer bütün arkadaşların hamişliklerisağlıklı bir sekilde geçer ve hayırlısıyla bebişlerinizi kucaklarınıza alırsınız inşallah:a015::a015::a015:
çok üzüldüm..senağlamainşallah öyle bişey yoktur..göstermemiştir kendini..öğleden sonra bakınca görür doktor...of ya çok üzüldüm...:a015:
canım sanırım beni listenizden çıkarmak üzeresiniz. pazartesiden beri b-hcg sürekli yükselmesine ve dün itibariyle 8800 e ulaşmasına rağmen kese gözükmüyor. dr. dış gebelik şüphesiyle hastaneye yatırdı bugün yarın sonuç belli olur artık herhalde saat 3 te yine ultrasona gireceğim bakalım ama artık umudumuz hemen hemen hiç kalmadısenağlama. sizlerinde burdan moralini bozdum galiba. umarım diğer bütün arkadaşların hamişliklerisağlıklı bir sekilde geçer ve hayırlısıyla bebişlerinizi kucaklarınıza alırsınız inşallah:a015::a015::a015:
Canım çok üzüldümm Allah yardımcın olsunn ainş. göstermemeiştir kendini yaa Allah hayırlısını versin.. Herşey bizim için hep hayırlısı olsun diyelim cnmm çok gecmiş olsun