2009 Ekim Anneleri

196 sonucu büyük ihtimalle geç döllenme olduğunu gösteriyor canım. zaten daha kötü birşeyler olsaydı allah korusun dr.un şimdiye çoktan onu almaya kalkmıştı senin vücuduna zarar verecek diye.hala beklediğine göre vardır bir bildiği.sen gönlünü ferah tut canım

ay insallah gec döllenmedir ya bu ikinci bebek icin az göz yasi dökmedim az beklemedim insallahh gec döllenmistir :KK43:(

selam ben yeni kullanıcıyım.Akşam forumu okudum yazılanlar çok sıcak yakın geldi bende katılmak istedim aranıza.3 senelik evliyim.Doktor muayenesine gittim herhangi bir problemim yokmuş.Folic asit kullanıyorum ve Bende bebek istiyorum sat 8 ocak.İnşallah hamileyimdir birkaç belirtisini görüyorum.Ama adet belirtisi de olabilir diyorum ümitlenmek istemesemde insanın içinde sakladığı yine bi ümit oluyo:) Herkese selam

hoşgeldin canım..inşallah sen de werirsin müjdeli haberi...

zuzucum mesajını aldım canım valla edit olayının neye yaradığını böylece öğrendim saolasın tatlım :)
Kızlar sayfayı ben açmıştım, o zaman hamişlerimiz gelmemişti, şimdi bir sürü hamişimiz oldu ne güzel, ben ilk sayfadaki mesajıma listeyi koydum yeni gelen anne adaylarımız bana SAT ve muhtemel doğum tarihlerini mesaj atarsa orayı elimden geldiğince güncelliycem, bir de bu bilgileri eksik olan hamişlerimiz var, onlar da söylerse bilgilerimiz tamam olacak, öpüyorum hepinizi.a.s.

kızlar bende haftaya bugün gidicem dr a umarım keseyi görürüm o zaman 5 + 5 olucam herhalde görülmüş olur...çok korkuyorum allahım bir aksilik çıkartmasın hiçbirimize...

zuzucum mesajını aldım canım valla edit olayının neye yaradığını böylece öğrendim saolasın tatlım :)
Kızlar sayfayı ben açmıştım, o zaman hamişlerimiz gelmemişti, şimdi bir sürü hamişimiz oldu ne güzel, ben ilk sayfadaki mesajıma listeyi koydum yeni gelen anne adaylarımız bana SAT ve muhtemel doğum tarihlerini mesaj atarsa orayı elimden geldiğince güncelliycem, bir de bu bilgileri eksik olan hamişlerimiz var, onlar da söylerse bilgilerimiz tamam olacak, öpüyorum hepinizi.a.s.

eline sağlık şekerimmma.s.

merhaba anjelic, ben de 4 haftalık hamileyim, allahım nazarlardan korusun bebişlerimizi:nazar:, sağlık ve sıhhat versin onlara inşallah:ecrin_bebek:
canım benim SAT:30 Aralık muhtemel doğum tarihi 6 Ekim tatlım. Listeye eklersen sevinirim:)

cok duygulandim yazilarinizi okuyunca bende 30 ekim annesi olucaktim fakat bizimki 3 kasimda geldi. cok guzel ozel gunlerdi her ayi ayri guzel hos zorda geciyor ama herseye ragmen kadina ozel bambaska bir duygu kadinin kadin oldugu an

kızlar yarın doktora gıdıyorum nolur bana dua edın daha once de demiştim doktor 10.02 olduğu halde hamilesin dedi kesin konustu ama umarım sorun cıkmaz adetten 4 gun once bakmıştı.

kızlar yarın doktora gıdıyorum nolur bana dua edın daha once de demiştim doktor 10.02 olduğu halde hamilesin dedi kesin konustu ama umarım sorun cıkmaz adetten 4 gun once bakmıştı.

amin canım dualarım seninle, sen hiç korkma canım adetten 4 gün önce bakmış zaten öyle çıkması normal, zaten keseyi görmeden hiç bir doktor kesin hamile gözüyle bakmıyor bırak değeri..::):):) Allhın izniyle kat kat katlamış olucak hiç sıkma canını tamammıkaydirigubbakcemile

[ı]canım eminim değerin artmıştır hiç canını sıkma allah hepimizin yüzüne güler inşallahta bir sorunla karşılaşmayız[/ı]

hepinize selam kızlar..bir kaç gün girmedin sayımız ne çok artmış ya süperiz hepimiz.biz de bugün gittik doktora alttan baktı benim sat 31 aralıktı kesemiz 10 mm herşey normalmiş ama insan genede hep tedirgin oluyor değilmi kızlar ya zor bayağı işimiz rabbim ve melekleri hep bizimle olsun inşallah.

as1cCFfeus00010MDAwNjU3MmJ8MDAwNzM4fG1pbmlrIGtlbGViaSYjMjg3O2ltaXo.gif

Son düzenleme:
hepinize selam kızlar..bir kaç gün girmedin sayımız ne çok artmış ya süperiz hepimiz.biz de bugün gittik doktora alttan baktı benim sat 31 aralıktı kesemiz 10 mm herşey normalmiş ama insan genede hep tedirgin oluyor değilmi kızlar ya zor bayağı işimiz rabbim ve melekleri hep bizimle olsun inşallah.

as1cCFfeus00010MDAwNjU3MmJ8MDAwNzM4fG1pbmlrIGtlbGViaSYjMjg3O2ltaXo.gif

selam tatlım ayy ne güzell maşallah diyelim nazar değmesin kuzucuuuna:nazar:
Ben de bi keseyi görsem içim rahatlayacak evet çok haklısın..Önümüzdeki hafta gidicem ben de.. Çok sevindim canım allah ve melekleri bebişlerimizle olsun :nazar:...:ecrin_bebek:

hayırlı olsun arkadaşlar....
birden duygulandım..
bende 2008 kasım annesiyim..
hamileliğin tadını doya doya çıkarın çünkü gerçekten çooooooook güzel bi duygu..
ama anne olmak herşeyden güzel:))

selam tatlım ayy ne güzell maşallah diyelim nazar değmesin kuzucuuuna:nazar:
Ben de bi keseyi görsem içim rahatlayacak evet çok haklısın..Önümüzdeki hafta gidicem ben de.. Çok sevindim canım allah ve melekleri bebişlerimizle olsun :nazar:...:ecrin_bebek:

inşallah hayırlısı ile tüm ekim anneleri muradımıza erelim kısmetse kızlar.
bu arada beslenme ve kilo almama konusunda önerileriniz neler ilk aylarda?

inşallah hayırlısı ile tüm ekim anneleri muradımıza erelim kısmetse kızlar.
bu arada beslenme ve kilo almama konusunda önerileriniz neler ilk aylarda?
eskiden yiyosak aynen devam, abartmanın bebeğe extra bi faydası yok çünkü kızlar.. Çünkü o kiloları almak kolay da vermek zorrr...delikafaduldendelikafadulden

amin canım dualarım seninle, sen hiç korkma canım adetten 4 gün önce bakmış zaten öyle çıkması normal, zaten keseyi görmeden hiç bir doktor kesin hamile gözüyle bakmıyor bırak değeri..::):):) Allhın izniyle kat kat katlamış olucak hiç sıkma canını tamammıkaydirigubbakcemile

eylulcum insallah degerin yukselmistir. icini ferah tut

[ı]canım eminim değerin artmıştır hiç canını sıkma allah hepimizin yüzüne güler inşallahta bir sorunla karşılaşmayız[/ı]

kızlar saolun cok teşekkur ederım aslında bılgı sahıbı olmak hem ıyı hem kotu bunları bılmeseydım sımdı hıc aklıma gelmezdı kantestını bırak ıdrar testıyle hamile olduğumu dırek dusunurdum valla :))))))) kızlar ama bu belirtiler bebekse Allah yardım etsın hamile olanlara soruyorum kramplar oluyomu dıye benım adet gunuyle başladı gerçi yavaş yavaş azaldı ama bunlar daha bı şey değil diyolar Allah hep boyle tatlı rahatsızlıklar versın . hem bu topıc hem bu sıte hemde anne olmak ısteyen tum kadınlara eğer hayırlıysa inşallah versın Allah

3 gün sonra ekim annesimiyim değilmiyim ortaya çıkacak ama ben hamile moduna girdim valla kendikendime:) Allah herkezin gönlüne göre versin.

kızlar benim sat 31 aralıktı ..30 gün periyotlar seyirediyor adetim..geçen cumaretesi akşamı yani 3 ocakta test yaptım negatif çıktı..üzüldüm ama hala adet olmadımda.acaba erkenmi baktım sizce..birde cumartesi sabahı bir anda kasıklarıma ağrı girdi 15 dk hiç kıpırdayamadım bile ..o ağrının şiddetiyle soğuk terler döktüm.sonra geçti.hatta gezmeğe gidecektik üstümüde giyinmiş makyajımı yaparken oldu.sonra kalktım üstümde şıkır şıkır..bastık gezmeye..yani biranda çok çok iyi oldum...ondan sonra test yaptım ama fos çıktıı..ne bilim iştee anlamadım ...

NURHAYATK VE nilifer79 canlarım inşallah sizde bizim aramıza katılırsınız hayırlısı diyelim hayırlısı olsun hakkımızda hepimizin .

X