2009 Ekim Anneleri

Günaydın kanguru arkadaşlarım :))) Nasılsınız bakalım bende gayet ii gidiyor dün bi kez midem bulandı kustum daha da olmadı göğsüm şiddetle acımaya devam ediyor arada bir kasık ağrısı bu kadar. Ayy bebeğimi tekrar görmek icin sabırsızlanıyorum kalp atışını duymak vs vs Allah hayırlısıyla sağlıkla getirsin yaa inş.

günaydın kısalrrr bende ekim aannesi olucam allah izin verirse:)

bugun 5+6 olduk biz ama bende bulantı felan yok bi kaç kere azcık oldu saadece normalmi sizde oluomu kızlar

günaydın handancım,
bendede hiç bulantı yok...doktorum 6.haftadan sonra başlar dedi:)

günaydın canım demek öle bende diom bendemi anormallik var ya doktora sormayıda unutmuştum rahatladım şimdi:))

selam arkadaşlar
ben ne yazıkki ekim annesi olamıyacağım. kısmet değilmiş. 6 şubat son adet tarihimdi ama ben dün akşam adet oldum . eşime sabah soyledim üzüldüğümü farketincede sıkı sıkı sarıldı .bu ay çalışmalar full desene ozmana dedi

HERKEZE HAYILI GÜZEŞ HAMİLELİKLER DİLİYORUM ALLAH İSTEYEN HERKEZE NASİP ETSİN İNAŞŞALH

çalışmalara devam......kasım annesi olursun inşallahhhhhhhhh

MERHABA ekim anneleri.................

heyacanlarınızı,telaşlarınızı,korkularınızı bende yaşadım tüm hmileler gibi....

ALLAHIM BEBEKLERİNİZİ SAGLIKLA KUCAGINIZA ALMAYI NASİP ETSİN

bulantılarınız yeni yeni başlar

sonrada bian önce gecse dersiniz ama 20.haftalara kadar devam eder bazılarında hiç olmazmış ben yemek yemeye hasrettim.

yemek pişiremiyordum biber kokusundan falan tiksindim ve hale yiyemıyoum

umarım sorun hamilelikler geçiirsiniz

meleklerinizle uzun mutlu yıllar..........

NİSAN ANNESİ...............

çalışmalara devam......kasım annesi olursun inşallahhhhhhhhh

inşallah inşallah inşallah
biraz önce eşim arıyor kasımda anne olursun inaşşlah hemde bana hediye almakdan kurtulursun diyor. eşimin doğum künü 6 kasımdadelikafaduldenkaydirigubbakcemile5:teytey::asigim:

kızlarr bugun yine midem bulandı tam banyoya girmiştim duş alıyordum küvetten cıktım öğürmeye başladım ayyy ne fena bişi yaa ben anladım sabahları midem bulanıyo dünde sabah oldu bügündee

Hayırlısı olsun kasım bebekleri de yay burcu oluyorlar ve hayat dolu cıvıl cıvıl kişilikleri oluyokaydirigubbakcemile2 Allah Hayırlı Bebekler ,Hayırlı Hamilelikler Nasip Etsin.Üzme kendini Moralini bozma.Benimde sat 8 ve az kaldı sonuca olmazsa kasım bebeği için çalışıcaz:ecrin_bebek:

Işallah canım ...hayırlıysa olsun diye dua ediyorum herzaman..günler biraz daha geçsin bakalım belli olur ...nurhayat valla niye yalan sölim kızım bende sen gibi iiiyice hamile modundayım:):)amann olmazsada napalım canım yine deneriz..:)

kızlar heyecanla yazılanları okudum bnde aranıza girim die çoook dua ediyorum ama hayırlısı adetim 10 şubatta inşallah olmamda 5 gün sonra listenizde bende olurum .. =) HEPİNİZE HUZURLU RAHAT Bİ HAMİLELİK BEBEKLERİNİZEDE BOL BOL SAĞLIK DİLİYORUM.. Bide sizce testi en yakın hangi tarihte yapmalıyım ne zaman beli olur???***

Canım ben reglin bi kaç gün geçene kadar beklemen en saglıklısı inş hamişsinidr:)

canım kasımın ilk yarısı dogan akrep olursengözlerimebaksanab

TERAZİLERLEDE HİÇ ANLAŞAMAM..YANİ NEBİLİM BANA SOGUK..AKREPLER COK GÜVENİLİRDİR..OYÜZDENDE YAPILANI HİÇ UNUTMAZ KİN TUTAR..SEVERİM AKREPLERİİ..
EKİMDE TERAZİ OLUYOR DEMEK HEE:uhm:

slm kızlar bende dün öğrendim hamile olduğumu ve Allah nasip kısmet ederse ekim annesi olucam bende adet günü yarın ama ben dayanamadım dün kan testi yaptım ve 55 çıktı değerim çok mutluyım Allah sonuna kadar götürür inş. hepimizinkini. Güzel zamanlar geçiririz inş. bu dönemde....

Cnm tebrikler aramıza hoşgeldin :) Dr. gidicen daha keseyi görcen demi bbiz gördük hadi sıra sende:)

Kızlar terazi burcu iyidir yaa benim eşimde terazi ben huyunu çok seviyom şahsen eşimin. Eşimde ekim dogumlu inşallah çocugumda ekim dogumlu olcakkk :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…