- 2 Ocak 2008
- 1.249
- 17
- 39
selam arkadaşlar
ben ne yazıkki ekim annesi olamıyacağım. kısmet değilmiş. 6 şubat son adet tarihimdi ama ben dün akşam adet oldum . eşime sabah soyledim üzüldüğümü farketincede sıkı sıkı sarıldı .bu ay çalışmalar full desene ozmana dedi
HERKEZE HAYILI GÜZEŞ HAMİLELİKLER DİLİYORUM ALLAH İSTEYEN HERKEZE NASİP ETSİN İNAŞŞALH
çalışmalara devam......kasım annesi olursun inşallahhhhhhhhh
selam arkadaşlar
ben ne yazıkki ekim annesi olamıyacağım. kısmet değilmiş. 6 şubat son adet tarihimdi ama ben dün akşam adet oldum . eşime sabah soyledim üzüldüğümü farketincede sıkı sıkı sarıldı .bu ay çalışmalar full desene ozmana dedi
HERKEZE HAYILI GÜZEŞ HAMİLELİKLER DİLİYORUM ALLAH İSTEYEN HERKEZE NASİP ETSİN İNAŞŞALH
NURHAYATK VE nilifer79 canlarım inşallah sizde bizim aramıza katılırsınız hayırlısı diyelim hayırlısı olsun hakkımızda hepimizin .
Hayırlısı olsun kasım bebekleri de yay burcu oluyorlar ve hayat dolu cıvıl cıvıl kişilikleri oluyokaydirigubbakcemile2 Allah Hayırlı Bebekler ,Hayırlı Hamilelikler Nasip Etsin.Üzme kendini Moralini bozma.Benimde sat 8 ve az kaldı sonuca olmazsa kasım bebeği için çalışıcaz:ecrin_bebek:
Bizim bebişler terazi olcak demi:) hiç tanımadıgım bi burç ya
slm kızlar bende dün öğrendim hamile olduğumu ve Allah nasip kısmet ederse ekim annesi olucam bende adet günü yarın ama ben dayanamadım dün kan testi yaptım ve 55 çıktı değerim çok mutluyım Allah sonuna kadar götürür inş. hepimizinkini. Güzel zamanlar geçiririz inş. bu dönemde....