2009 Ekim Anneleri ka kilosunuz???

ben 2 kilo aldım şu ana kadar 65 oldum :)
olsun kuzum sağlıklı doğsun yeterki doğumdan sonra veririzhihoyyyt

ben 67 yle kaldım şuan 68im allahın izniyle inş. çok fazla kilo almam bebiş alsın yeter bana kilo gerekmez:))

gizemcim senin 67 kilo olduguna inanamiyorum ben hala ........
aybikecim sen neden o kadar verdin bulantin kusmanmi coktu???

70 kiloyla hamile kaldim kusmalarimdan dolayi 65 e dustum su an 65 ile 66 arasinda gidip geliyorum ... hic kilo almadim ..gobegimde 2santim incelmis:)

Son düzenleme:
Arkadaşlar ben napayım 85 ile başladım,kilo veremeden hamile kaldım,çünkü daha önce 2 kere başarısız tüp denememde birsürü horman ilacı bana kilo aldırttı.Gerçi meleğim normal geldi ama kilom çok fazla.Şuan yarım kilo aldım.Zaten hiç iştahım yok.Bir yandan kilo almamalıyım diyorum bir yandan bebiş için yemeliyim diyorum ama 3,5 ay oldu hala iştahım yok..

kızlar ben 76 kiloyla hamile kaldım 88 olmuştum şu andada 76 kiloyum walla doğumdan sonra 8 kilosu gitti zaten diğeride nası gitti bilmiorum ama yinede fazlam war ve acaip diyetteyim malum yaz gelio:)

70 kiloyla hamile kaldim kusmalarimdan dolayi 65 e dustum su an 65 ile 66 arasinda gidip geliyorum ... hic kilo almadim ..gobegimde 2santim incelmis:)

aynen canim benimde gobegim incelmisti kusmalarim ve bulantim coktu bazi gunler hicbisey yemeden yatiyordum butun gun actim...ama doktorum yemessem bulantilarin artacagini ve her iki saatte bir cok az olacak sekilde yemem gerektigini soyledi zorladim kendimi yoksa cok kilo vericektim 10 gunde 3 kilo vermistim cunku ...

evet kusmalarım çok yemelerimde az :)

canim bende senin gibiydim ama artik zorluyorum kendimi yemek icin doktorum yemedigim zaman daha cok bulantim olacagini soyledi....zorda olsa kusuyorum bazen yer yemez ama bebisim icin yemem lazim.....sende yemeye calis ...

Yaşım 29
şu anki kilom 58.5
satım 15 ocak
ultrasonda gözüken doğum tarihim 25 ekim.
Bebişin cinsiyetini öğrendiğim hafta 12+1

canim bende senin gibiydim ama artik zorluyorum kendimi yemek icin doktorum yemedigim zaman daha cok bulantim olacagini soyledi....zorda olsa kusuyorum bazen yer yemez ama bebisim icin yemem lazim.....sende yemeye calis ...

tabiki zorluyorum ama bi yerden sonra kendimi zorlamaya bile gücüm kalmıyor
kusmak beni çok yıprattı..dün doktora gittik orda başladım kusmaya eve gelene kadar paso devam etti..ruh gibiyim artık..ama meyvenin her çeşidini yiyorum doktorumda bu da yeterli ikiniz için çok üzme kendini dedi..
ananas ve avakokado özellikle tüketin hamileliğinizde hmm bir de yeşil elma
tokta tutuyorlar zaten midem miniminnacık oldu kolaysa tutmasın :)

X