2009 Ekim Anneleri ka kilosunuz???

aybikecim ben seni cok iyi anliyorum hatta yemeye calis diyenlere bile kiziyorum bazen sanki yiyebilecekmisimde kendim yemiyormusum gibi ..ama ne yapalim bizim iyiligimiz icin boyle soyluyorlar karnimizdaki bebekleri dusunmemiz lazim..o yuzden zorlayabildigimiz kadar zorlayalim gececek insallah..

kızlar hala mıde bulantınız duruyomu yaw :1shok:
ben hıc mıde bulantısı yasamadım hep homini gırtlak yaptım neysekı 2kılocuk aldım belkı sımdı 3 olmustur gercı sırnaşık şey

kıslar benide yasın boyum 1.72 kilom 63 le başladım 65 kilo 100 gr olmşum..e olsun 5 aymıza grcez nerdeyse

aybikecim ben seni cok iyi anliyorum hatta yemeye calis diyenlere bile kiziyorum bazen sanki yiyebilecekmisimde kendim yemiyormusum gibi ..ama ne yapalim bizim iyiligimiz icin boyle soyluyorlar karnimizdaki bebekleri dusunmemiz lazim..o yuzden zorlayabildigimiz kadar zorlayalim gececek insallah..

mehaycım boşver kim ne derse desinnn takma kimseyiii
sen elinden geleni yapıyorsun zaten.....

kızlar hala mıde bulantınız duruyomu yaw :1shok:
ben hıc mıde bulantısı yasamadım hep homini gırtlak yaptım neysekı 2kılocuk aldım belkı sımdı 3 olmustur gercı sırnaşık şey
evet canim malesef hala devam ediyor butun sevdigim seylerden tiksindim bu yuzden yiyecek olarak sevdigim bisey kalmadi desem yeridir yani:çok üzgünüm:
mehaycım boşver kim ne derse desinnn takma kimseyiii
sen elinden geleni yapıyorsun zaten.....

evet canim benim yapiyorumŞeniz

kızlar bişi sölesem inanamazsınız mahey yukarda yazmış senin 67 olduğuna inanamıyom diye şuan kaçım biliyonuzmu şaka gibi 69.70 kısacası 70 çok az var doktr acayip kızacak bana hemde berbat kızcak ama

maheycim kilomun neresi inandırıcı değil kııı zayıf mı gözüküyom yoksam kaydirigubbakcemile2

hepimize maşşallah canım hamişlerim hayatımızda ne kadar hamiş olcez alalım kiloları ama emin olun varya vereceğiz teker teker doğumdan sonra HEP BERABER DıYETTTTTTTTTTT kaydirigubbakcemile2

kızlar ben 172 cm buyundayım hamileliye 66 kilo le basladım .13+1 hamileyım .suanki kilom 67.5 kilo sürekli mide bulantısı ve kusma,yameklerden tiksinme derken hiç kilo alamadım .sizce normal mi?korkuyorum .fikirlerinizi bekliyorum.

kızlar ben 172 cm buyundayım hamileliye 66 kilo le basladım .13+1 hamileyım .suanki kilom 67.5 kilo sürekli mide bulantısı ve kusma,yameklerden tiksinme derken hiç kilo alamadım .sizce normal mi?korkuyorum .fikirlerinizi bekliyorum.

Senin durumun gene iyi arkadaşım.Ben 15. haftadayım.85 ile başladım.86 oldum.Hiç iştahım yok.Sürekli tiksinme var.Üstelik kilo alamadım diye üzüleceğim aklıma gelmezdi.Ama doktor ilk 3 ay hiç kilo almasanda bebek kendini besleyebiliyormuş dedi.Onun için çok korkma.Anlaşılan herkes aynı durumda.Ben iki hafta sonra doktora gideceğim ve enine boyuna bu konuyu soracağım.Sevgiler..

kızlar bişi sölesem inanamazsınız mahey yukarda yazmış senin 67 olduğuna inanamıyom diye şuan kaçım biliyonuzmu şaka gibi 69.70 kısacası 70 çok az var doktr acayip kızacak bana hemde berbat kızcak ama

maheycim kilomun neresi inandırıcı değil kııı zayıf mı gözüküyom yoksam kaydirigubbakcemile2

hepimize maşşallah canım hamişlerim hayatımızda ne kadar hamiş olcez alalım kiloları ama emin olun varya vereceğiz teker teker doğumdan sonra HEP BERABER DİYETTTTTTTTTTT kaydirigubbakcemile2
zayif degil kupkurusun yaaa boy kac demistinCADIARZU inan 50 52 gozukuyorsun fazla degil...
slm kizlar, ben 55.8 ile basladim su anda 57 kiloyum boyumda 1.65 nasil sizce?
iyi canim cok normal

ben senden beterim canim cok fazla kustugum ve bisey yiyemedigim icin bu haftaya kadar hic kilo almadim hatta verdim 62 ile basladim 60 kiloyum ve 15. haftadayim :KK43:(yani sen sevinmelisin 1.5 kilo almissin kaybinda yok...

maheycim valla canım 170 kesin varım fazlası var eksiği yoktur şekercim senin dediğin kilda ben eilk evlendiğimde öleydim şimdi 70 im 70 şekercim kuruluk yok yani ama genede teşekkür ederim baya moral oldu bana :)

son 1 haftadir istahim cok acildi iyi yiyorum ve kusmuyorumda 65 kiloydum bu sabah tartildim 64kilo 300gram ciktim ne is anlamiyorumm????
herkes gider mersine ben gider tersine ben neden zayifliyorumm yaaaaa???

maheycim valla canım 170 kesin varım fazlası var eksiği yoktur şekercim senin dediğin kilda ben eilk evlendiğimde öleydim şimdi 70 im 70 şekercim kuruluk yok yani ama genede teşekkür ederim baya moral oldu bana :)
a.s.
son 1 haftadir istahim cok acildi iyi yiyorum ve kusmuyorumda 65 kiloydum bu sabah tartildim 64kilo 300gram ciktim ne is anlamiyorumm????
herkes gider mersine ben gider tersine ben neden zayifliyorumm yaaaaa???

:roflol:

selam kızlar, 19+4 olduk, 55 ile başladım boyum 1.65cm ve şuan 60 kg oldum:) sanırım fazla almışım?

benim de boyum 1,72.. su an 58 kiloyum. 3 kilo aldım hamileliğimin başından bu yana. hiç bulantım olmadı neredeyse, ama yalan değil yediklerime dikkat etmeye çalışıyorum vallahi.. bence canını sıkma boşyere, bebeğin sağlıklıysa en iyisini doktorun bilecektir.. bundan sonra alacağız merak etme yerimseniben

bende hiç kilo almamışımmm..65 le başladımm daha hala 65 im...ama hiç üzülmüyorumm biliyorumkii bundan sonra zaten yeterince kilo alacam

:icecream:cokacimcoook 75le basladım 79 olmusum cokacimcoook asıl bundan sonra alcem bakalum kackıloyla fınısh yapcez :eek:

X