Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
meyah canım sana kolay gelsin sırnaşık şey bu arada canım benım boyum 1,65
Masallah canim simdiden baslamissin kilo almaya dikkat et birazŞenizmehayım benı ekle.. boy 170 kılom 58 di .. 60 oldu anlamıs diilim((((( böyle gıderse 100 kılo olurum...
canim hamile kalip tartildigin gunku kilonui baz aldim cunku zaten 4 haftalikmissin tartildiginda gecerli kilon o...bu arada bendede var o sislik ama bu hafta biraz azaldi onumuzdeki haftalarda azalir korkma...Mehaycim bende hamile kalmadan once 51-52 arasi gidip geliyordum hamilelik testi icin gecen hafta doktora gittigimde 48 kilo ciktim (4 hafta 3 gunluktu bebegim)
O yuzden hangisi baslangic size gore kizlar ona gore beni de eklermisiniz listeye ltf.
Muckss
Not:Ama ben hic bu zamana kadar kendimi bu kadar sis ve kilolu hissetmemistim simdi gobegimi icime de cekemiyorum o yuzden daha bi sisko geliyorum gozume nedense hihihihih
canim yaa bakma sen doktora yaglilari azalt ekmegide ve abur cuburuda (yememeye calis)gerisini dusunme cok almassin korkma...zaten kilolu hamile kalanlar zayiflara gore daha az kilo aliyormus...slm kızlar kontrole gittim bugün senağlama
doktorum 2 kilo vermeme rağmen yine kızdı bana kaydirigubbakcemile
ultrasonda yağdan bebeği net göremedik senağlama
hamileler yer ya sen yemiceksin diyo bana klava:
aç kalsanda doğar bu çocuk diyooooo kafamçokkarıştı
2 haftada 2 kg!!! Biri beni durdursuuuuuuuun!!!!!:icecream: 58 oldum ya!