2009 Ekim Anneleri ka kilosunuz???

yok canim yaa takiliyorum elbette sisko degilsin bende 61 deyince inanmiyorlar boy varya:nazar:

efeeeet :)))) ama şişko olacaz hele ben bizimkilere cektiysem kesin yusyuvarlak bişey olacam.benim kuzenlerim her hamileliklerinde kapıdan gecemiyorlardı maasallah bebekleri de nur topu gibi oldu..neyseki hepsi de dogumdan sonra bişekilde verdiler fazla kilolarını.. bakalım biz ne olacaz...kocişim daha şimdiden dalga geçiyor benimle..iki aya kalmaz benim pantolonum olur sana diye :))))

efeeeet :)))) ama şişko olacaz hele ben bizimkilere cektiysem kesin yusyuvarlak bişey olacam.benim kuzenlerim her hamileliklerinde kapıdan gecemiyorlardı maasallah bebekleri de nur topu gibi oldu..neyseki hepsi de dogumdan sonra bişekilde verdiler fazla kilolarını.. bakalım biz ne olacaz...kocişim daha şimdiden dalga geçiyor benimle..iki aya kalmaz benim pantolonum olur sana diye :))))

cnm sonuçda bebişin için alacaksın kilolarıı:CüvCüv::nazar:

:roflol::roflol: kocisin sisko o zaman biraz

evet canım ya bebişim için alacam o yüzden kilo aldıkca mutlu olacam :)))) mehaycım evet kocişim biraz toplu ama ona göre türk kası :))))

:roflol:klasik erkek savunma mekanizmasııııı....
benim eşiminde baya göbüşü var ama kabul etmioooo:asigim:

evet canım ya bebişim için alacam o yüzden kilo aldıkca mutlu olacam :)))) mehaycım evet kocişim biraz toplu ama ona göre türk kası :))))

aynen...benimkindede turk kasi mevcut:roflol:
lllalll canim sen kac kilosun boy kac??:jeyyar:

kesinlikle katılıyorum canım sana...asla kabul etmiyorlar :jeyyar: neyse ii yönünden düşünürsek hamileliğimizin 6 7 ayı yaza geliyor evde giyecek bol t.shirtlere ihtiyacımız olacaktı.masraf yapmadan giyecek cok seyimiz olacak en azından benim delikafadulden:roflol::roflol::teytey:

oy oy oy mehaycım şimdilik listeye göre harbiden en şiko anne adayları ikimiziz :)))

oy oy oy mehaycım şimdilik listeye göre harbiden en şiko anne adayları ikimiziz :)))

cnm siz kilolu değilsiniz ben baya bi zayıfımmm...
drmda kilomu görünce rüzgara çıkma uçarsın dediii:roflol::roflol:
ama ilk bebişimede 43 kiloda hamiş kalmıştımmm..49 kiloda doğum yapmıştımmmmmyerimsenibenbünye sanırım birazda...öpüorum ve çıkıyorumm gelince görüşürüz fıstıklarrrrrrr:asigim:

acilin yoldan en siskonuz geldi hanimlaaar :)) Boy 1.65 kilo 70. Bebek dogana kadar yarim dunya olurum :)))

içim rahatladı biraz dermişim :)))) olsun kuzum bi direm et bin ayıp kapatırmiş..hihoyyyt

Aslinda gercekten saka bi yana kilolu basladim hamilelige. Hic boyle olsun istemezdim. 75 kilodan dustum 70'e daha yeni. Ekmegi falan tamamen kesmistim. Turkiyeye gidip geldim cok guzel zayiflamistim. Cunku yuruyus imkani falan cok guzel turkiyede. Ne zaman buraya dondum yine basladim hareketsizlikten. Hergun yuruyorum simdi 1 saat. Ne yaparsam kardir. :CüvCüv:

Slm Kızlar

60 kilo ile başladım hamileliğe....Hatta doktorum kızdı çünkü 3 hafta önce 58 kiloydum...

merhaba
benim boyum 162 ve 8 ay önce 65 kiloydum ki diyetisyen kontrolünde 56.5a indim. 2 aydır da aynı kilodayım. şimdi sanırım hamileyim... ultrasonda görünmüyor ama kanda çıktı :)
hiç mi hiç önemsemiyorum kilo almayı, ben şu anda kilo açısından çok mutluyum.. kilo vermek çok da zor olmadı bence doğumdan sonra daha da kolay olur...
sadece her gün 1 saat yürüyordum. şimdi yürümüyorum zaten yarım saat yürüdüm yoruldum şüphelendiğim günlerde. ama doktor tavsiyesiyle de en kısa zamanda başlicam inşallahhhhh
:)

mehaycım benide ekle...
65 kiloyla başladım malesef :KK43:(
boyumda 1,63...

Son düzenleme:
boyum 1.55 65 kiloyla kaldim hamile oldugumu ögrenince ekmegi hamur isini kistim 64 kiloya düstüm kizima hamileligimde yaklasik 25 kilo almistim bunda bu kadar almamam lazim yari perhiz geçirmeye çalisam artik hayirlisi

2009 Ekim anneleri baslangic kilolari

mehay.....................61
berin14....................49
ilkay......................57
seldus.....................60
lllalll.........................45
Rockwell..................70
rknydn55..................60
shocsheker...............57
nlgunozkan23............65
alocum.....................56.5
zeynocan..................53.4