Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Slm Kızlar
60 kilo ile başladım hamileliğe....Hatta doktorum kızdı çünkü 3 hafta önce 58 kiloydum...
kız mehay beni şimdiden 65 kilo yapmışsın o boyum şekerim kilom 57 henüz :))
acilin yoldan en siskonuz geldi hanimlaaar :)) Boy 1.65 kilo 70. Bebek dogana kadar yarim dunya olurum :)))
aynen canim senin gibi cok zor ulastim bebegime 6 asilama ve 2 tup cok sukur sonunda oldu...simdi 100 kiloda olsam umurumda degil bebegim saglikla dogsun yeterki kilo verilir sorun degil...asıl siz şişko görmemişsiniz 1.76 boyum ve 90 belkide bu iğnelerden sonra daha da artmıştır ama kemiklerim çok çok iri yapılı biriyim allahtan aşırı durmuo sadece göbiş önde biraz :) ama isterse 200 olim yeterki meleğime sağ salim kavuşim ben ramazan ayından beri hiç ara vermeden 2 aşılama ve 1 micro yaptırdım sadece aralarında 2şer ay vardı aşırının aşırısı kilo aldım ve şu an inşallah yeni hamişim çok küçük ama teyzeleri
konu çok güzel mehaycım, neler yememiz gerektiğinide konuşalım olur mu; ben henüz kilomu bilmiyorum. 59'a düşmüştüm sizlerle beraber ama sanırım şimdi 4-5 kilo aldım, giysilerimden farkediyorum. Ama dikkat edicem, havalar düzelsin yürüyüşe başlayacağım. Kilomuda en kısa zamanda yazarım.
Birde kıslar ben metabolizma hızlandırıcı sıvı yapıyorum elma limon tarçın karanfil karabiberle yapılan onu içiyorum, gebeler ve emzirenler içebiliyormuş öyle duydum.
Bu konuda bilgisi olan yardımcı olabilir mi
fatimacim bu konuda bilgim yok ama ben senin yerinde olsam icmem....
canim bende mide bulantilari ve tiksinme son haddeye ulasti o yuzden sabahlari yapabildigim kadar kahvalti yapiyorum ama aksamlari ve oglenleri canim hicbisey istemiyor sadece patates puresi bol limonlu salata ve corba istiyor canim birde mandalina portalkal...inan hicbisey yiyesim yok..yagli yemekleri gormek bile istemiyorum...mesela bu aksam esime tavuklu pilav yapicam bende cok severdim ama hic canim istemiyor o yuzden kendime pura ve salata yapicam...haslanmis tavuk bile yemek istemiyorum cok fenayim ((Bende korkuyorum aslında ben en iyisi doktora danışayım öyle kullanayım,:uhm:
Sen neler yapıyorsun Mehaycım, neler yiyorsun çok kilo almamak için:CüvCüv::icecream:
Ben bol bol süt yogurt salata yiyorum, ceviz fındık badem yemeye çalışıyorum, maden suyu çok faydalıymış iki şişe içiyorum, ayrıca folik asitte alıyorum.
kizlar korkmayin kilolu hamile kalanlar zayif hamile kalanlara gore daha az kilo aliyormus....
canim bende mide bulantilari ve tiksinme son haddeye ulasti o yuzden sabahlari yapabildigim kadar kahvalti yapiyorum ama aksamlari ve oglenleri canim hicbisey istemiyor sadece patates puresi bol limonlu salata ve corba istiyor canim birde mandalina portalkal...inan hicbisey yiyesim yok..yagli yemekleri gormek bile istemiyorum...mesela bu aksam esime tavuklu pilav yapicam bende cok severdim ama hic canim istemiyor o yuzden kendime pura ve salata yapicam...haslanmis tavuk bile yemek istemiyorum cok fenayim ((
Bende henüz mide bulantısı ve tiksinme yok sonra olurmu bilmiyorum ama dikkatli yemeye çalışıyorum, süt yoğurt meyva bol su alıyorum hergün. :CüvCüv: