2009 Ekim Anneleri ka kilosunuz???

nurefsancım ya benim artık acı gerçekle sanırım yüzleşmem lazım.... 53 olmuş bulunmaktayım sanırım:KK43:(((((( bikaç sabahtır 53 çıkıyorum son günlerde tuvalete çıkamaktan diye düşünüyodum ama sanırım değil.... böylece toplam da 11 kilo almış oluyorummm

nurefsancım ya benim artık acı gerçekle sanırım yüzleşmem lazım.... 53 olmuş bulunmaktayım sanırım:KK43:(((((( bikaç sabahtır 53 çıkıyorum son günlerde tuvalete çıkamaktan diye düşünüyodum ama sanırım değil.... böylece toplam da 11 kilo almış oluyorummm

uzulme canim cok almadin zaten ne zamandir kiloda almiyordun...

uzulme canim cok almadin zaten ne zamandir kiloda almiyordun...

2 hafta daha alırım ondan sonra durur herhalde bu kilo durumu. toplamda sağlılla 11 kilo alsam çok iyi olurrdu...6 kilo doğumda versem 47 kiloya düşerim 2 kiloyuda 4-5 ayda yavaş yavaş versem normal kiloma dönerim

ya bende 66 olmusum ettımı 11 kılo dahada 1 bucuk ay var kesınlıkle 3-4 kılo daha alırım bu 15-16 kıloyuda nasıl verırım artık bılmıyorum

liste guncellenmistir...dogum yapan arkdaslari bu listeden sildim onlar dogum yapanlar listesine terfi ettiler:)

Son düzenleme:
ben doktor değiştirdim kızlar. belirtiyorum çünkü son kontrolümde kızımın kilosu hakkında eski doktorum yanıldı sanırım. şimdiki doktorum öyle diyor zira bugun 2500 gr. olduğunu söyledi zeynep' in..ben de 66 ' yım. etti 11... beğenmedi... hamileliğin sonuna kadar 12 olmalıymış, hızlı gitmişim.. 3 kaşıkmış porsiyon, kepçe yokmuş yokkkk naniknanik oldu canım, görürsem söylerim :umursamaz:

bakalim 4.annemiz kim olacak:) prensesler aceleci cikti :)

dogum.jpg

tahmini doğum tarihi:14 ekim
şuanki haftam :35+1
kilosu: 2525
boyu:44 cm
epidural normal doğum düşünüyorum
cinsiyeti :kız:CüvCüv:

anam bu ekim analarida hic kilo almiolar sanirim :dilcikar:
bi obez ben mi ciktim yanii.duzgun bi sekilde surekli kilo alan :gitme:
nurefsancim canim 18 e cikti aldigim kilo akannehirmafoldumben

bende senin gibiyim canım yaaa bende 77 olmuşum üffff toplamda 19 kg oldum

senın kılon az degılmıydı canım
bak bana 75 le hamıs kaldım 13 kılo aldım dahada alırım :çok üzgünüm::çok üzgünüm:
bosver bebısler saglıklı olsun verırız kıloları :sm_cool:

bende senin gibiyim canım yaaa bende 77 olmuşum üffff toplamda 19 kg oldum

icim az da olsa rahatlio ben gibileri gorunce :jeyyar:
verebilir miyiz bu kilolari yaa :gitme: veririz dimi veririzzvereliniortak
o kadarda dedim zayif ana istemios die ama cogu 10 kilo bile almadi :nazar:

senın kılon az degılmıydı canım
bak bana 75 le hamıs kaldım 13 kılo aldım dahada alırım :çok üzgünüm::çok üzgünüm:
bosver bebısler saglıklı olsun verırız kıloları :sm_cool:

59 la hamile kaldim simdi 77 oldum mafoldumben
ben hayatimda 52 nin ustune cikmamistim.6 ay kan ilaci kullandim 57 oldum.sonrada korunmayi birakinca bol bol yedim vitamin alim die 59 oldum:kedi: 59 bile benim icin cok fazlayken simdi 80 e yaklasmak bende sok etkisi yaratio :1shok:akannehir

aynen bende 59 la hamile kaldım şuan 77 oldum napim kuzum sağlıklı olsunda veririm emzirmek kg verdiriyomuşzaten inş sütümüz bol olur

X