2009 Ekim Anneleri ka kilosunuz???

3eylul2.jpg
teşekkürler, eline sağlık

massallah hanimlar son ayimiza ulastik. artik daha cok kilo aliyoruz. aslinda su topluyoruz desek daha dogru sanirim. umarim dogumdan sonra hemen veririz kilolarimizi... bende nezmandir tartilmadim ama tahmini 87 falan varim . su son 3 haftadir inanilmas sismisim ayaklarim kabarmis hamur topuna dondu iyimi:kedi:

massallah hanimlar son ayimiza ulastik. artik daha cok kilo aliyoruz. aslinda su topluyoruz desek daha dogru sanirim. umarim dogumdan sonra hemen veririz kilolarimizi... bende nezmandir tartilmadim ama tahmini 87 falan varim . su son 3 haftadir inanilmas sismisim ayaklarim kabarmis hamur topuna dondu iyimi:kedi:

yok canim yaa en son 83 dun 2-3 haftada 4 kilo almamissindir bence..tartil oyle soyle..

merhaba benim sat 11 0cak , beklenen doğum 18 ekim ,başlangç kilom 65 ,33 haftada 70, 33+1 de kızım 2203 gr. boyu 45 cm. , sezeryanla doğum yapıcam... Benide listeye eklersen sevinirim...Teşekkürler..

Bende tam 80 kilo oldum :kedi:
58 kilo ile başlamıştım.
oysaki yıllar yılı 49-50 kilo idim. Sigarayı bırakınca 58 kilo oldum üzerinede hamile kaldım. Bu hallere geldim işte :kedi:
Ama bebeğim için canım feda... Veririz eskisi gibi oluruz ne olcak kaydirigubbakcemile5

dun gittim doktora 72 olmusum delikafadulden bebeğim de 2300gr cok sukur.32+6 iken yanı.doğum da 10 ekımden sonra bekleyın dedıdelikafadulden

nurefsancım şekilli abi olmuş tablo... süpersin valla. bu arada ben de normal düşünüyorum ama bakalım nolacak?

nurefsasn kız benim 54 kişlo olduğum nerden çıktı ben 52.5 kiloyum:KK43:((((((((((((

X