2009 Ekim Anneleri ka kilosunuz???

ben de kızlar çok zayıf birisiydim 51 kiloyu hiç geçmedim hayatımda... ama bu bebişimden önce bir düşük yaşadım ilaçlar serumlar felan 58 kilo olmuşum... sonra tekrar bebek istediğimiz için hiç rejim yapmadım ve canım oğluşuma hamile kaldım... ama onda da ilk üç ay düşük tehlikem vardı kanama önleyici ilaçlar kullandım ve wc hari hiç ayağa kalkmadım ve malesef ilk aylar çok kilo aldım... gerçi son aylar iyi gittim ama bakalım daha koca bir ay var önümde...

kiloları takmayın canlarım öyle böyle veririz veremesekde sağlıklı olsun meleklerimiz canları sağolsunopuyorumnanaktan

anam bu ekim analarida hic kilo almiolar sanirim :dilcikar:
bi obez ben mi ciktim yanii.duzgun bi sekilde surekli kilo alan :gitme:
nurefsancim canim 18 e cikti aldigim kilo akannehirmafoldumben

hee bir sen obezsin pis bogaz senii:mymeka:

:roflol::roflol::roflol::roflol:

son ay ama bebeğe gidiyo kilolar kendimize almıyoruz

yok canim son aylarda kilonun yarisini anne yarisini bebek alirmis eger haftada 500 gr aliyorsan bunun 250 gr i bebege aitmis sadece.....cunku son ayda bebekler haftada 250 gr alirmis gerisini sen aliyorsun yani...

yok canim son aylarda kilonun yarisini anne yarisini bebek alirmis eger haftada 500 gr aliyorsan bunun 250 gr i bebege aitmis sadece.....cunku son ayda bebekler haftada 250 gr alirmis gerisini sen aliyorsun yani...

ben haftada 1 aliorum :bbo:
demekki 750 gr benim :gitme:

ben tam normal aliyorum haftada 500 gr cok degil yarisi bebisimin yarisi benim yani..paylasiyoruz :)))

34+4 te 75 kilo olmuşum:KK43:((((((((((((((((
62 ile başlamıştım sınırı aşmaya başlıyorum daha 1 ay var

tatlıyla aran nasıl ben keremde 19 kılo almıştım

tahada çok yemiştim bunda kilo korkusuna bişey yemiyorum aç geziyorum diyebilirim nasıl aldım bukadar kiloyu anlamdım tahada cnm 31 kilo almıştım bunada şükür dicez.. ama bugün hastanede kadının biri hiç 9 aya girmiş gibi değilsin dedi çok mutlu oldum zemuszemuszemuszemus

hım senınde 2.demek sende baya almışsın yawww ama ıkıncıler daha az oluyomuş ben şimdi 7 kılo almışımmm bakalımmm...

X