2009 Ekim Anneleri ka kilosunuz???

Bende tam 80 kilo oldum :kedi:
58 kilo ile başlamıştım.
oysaki yıllar yılı 49-50 kilo idim. Sigarayı bırakınca 58 kilo oldum üzerinede hamile kaldım. Bu hallere geldim işte :kedi:
Ama bebeğim için canım feda... Veririz eskisi gibi oluruz ne olcak kaydirigubbakcemile5

cok haklisin canim benim....a.s.

su ramazan misafirlikleride insani mahvediyor...dun aksam kayinvaldemdeydik baya yemisim karnim patlayacak gibi hala acayipte bir yanma var cok fenayim...tartiya cikmayada korkuyorum kesin 2 kilo fazla gelirim dun aksamdan sonra :KK43:(

kaydirigubbakcemile3 şekercim yok artık yaa o kadarda değilsindirr maşallah ama ne güzelbizi ne çağıran var ne eden anca bize geliyorlar :eek:lmaz:

kaydirigubbakcemile3 ben ne mısafır cagırdım bu ramazan nede evımde yedım kaynanamlarda yıyos hep beraber :lepi:

Nurefsan, benim bilgileri de güncelleyebilirsen çok sevinirim.

33+3 haftada kızım 2100 gr.
ben 60 kiloyum
doğum tercihim normal

teşekkürler

bende şu anda 64 kilodayım. 35+4 haftalık hamileyim... 55 kilo ile başlamıştım yani toplamda 9 kilo almışım.... sanırım iyi gidiyorum......

beni de ekleyin sositososito
nesibe82
kız
24 ocak
31 ekim
60 kilo
33+1 de 73 kilo
32+5 de 1830 gr
normal inşaallah

nurefşancım beni de ekle olur mu:)
ad: zeynep
sat:3 ocak
başlangıç kilom: 72
şu an :86 kilo:KK43:
34+4 te kızım:2500 gr:)
beklenen doğum tarihi:10 ekim
doğum şekli:sezeryan(malesef:KK43:

gerçi lazım değilmiş ama olsun,isimler karışmasın benim adım zeynep,kızmınki hayat:) şimdiden sağol canım..

35+0 de annesi 88 kılo :kedi:
kızıda 2.500 gramcık :icecream:
toplam 13 kılo almısım yaw :tomato::sm_confused:
sımdılık normal dogum gozukuyor ılk aylarda kanamam oldugundan dr kılcal damarların ınce dogum kasılmasında yırtılıp kanama gecırebılırsın bebek ıcın degıl ama senın ıcın kan kaybı olur oyle durum olmadıgı surece normal dogum kararına devam ama aksılık olursa sezeryan benneyaptımki
bayramın ertesı gunu gıdıcem bakalım buyuk ıhtımalle bellı olur
dr bugun alttanda muayene ettı 2hafta ıcınde dogurmazsın dedı :CüvCüv:

kaydirigubbakcemile3 şekercim yok artık yaa o kadarda değilsindirr maşallah ama ne güzelbizi ne çağıran var ne eden anca bize geliyorlar :eek:lmaz:

:roflol::roflol: yok anacim benide cagiran yoktu sadece bir arkadasim cagirdi ..kaynanamda turkiyeden yeni geldi oda cagirdi bir kere iki kisi cagirmis oldu..normalde herkesi once ben cagirirdim her ramazan ama bu ramazan kimseyi cagiramadigim icin sanirim kimdese beni cagirmadi..bende bunu yazdim bir kosaye tabi...benneyaptımki

:roflol::roflol: yok anacim benide cagiran yoktu sadece bir arkadasim cagirdi ..kaynanamda turkiyeden yeni geldi oda cagirdi bir kere iki kisi cagirmis oldu..normalde herkesi once ben cagirirdim her ramazan ama bu ramazan kimseyi cagiramadigim icin sanirim kimdese beni cagirmadi..bende bunu yazdim bir kosaye tabi...benneyaptımki

yaz bakalimkaydirigubbakcemile3:jeyyar:

X