Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
nurefşan benide eklermisin listeye baslangıc kılom 55 su ankı kılom 64.5
haklisin canim hareket cok oldukca yediklerimiz kilo aldirmiyo... bende belki bu ara tasinabilirim bir ev daha bulduk ona bakicam begenirsem birdahaki aya tasiniriz..bende pek almam birdahaki ay o zaman....ama cok yorulacagim kesin son ay cunku ....aslında yemem de bi azalma yok canım.. sadece yüzme fırsatını daha fazla buldum. bir de taşınırken baya bi yoruldum sanırım ondan böyle oldu
bende 29+2 64,5 kg olmusum tatılde 15 gunde 2 kılo almıstım ama tatılden donelı 10 gun oldu ve ben toplam 500 gram almısım bu tatıl benı mahvettı toplamda 9,5kg almıs bulunuyorum acaba 70de tamamlarmıyım kı
haklisin canim hareket cok oldukca yediklerimiz kilo aldirmiyo... bende belki bu ara tasinabilirim bir ev daha bulduk ona bakicam begenirsem birdahaki aya tasiniriz..bende pek almam birdahaki ay o zaman....ama cok yorulacagim kesin son ay cunku ....
Kizlar bu aralar kilolar ne alemde kilosu degisen yokmu hic??
hayırlısı olsun canım inşallah yeni evin hayırlı olur sizin için. belki biraz yorulacaksın ama tebdili mekanda ferahlık vardır derler. arada taşınmak lazım böle... :) ben 5 yıldır evliyim bu 4. evim:) 3 sene aynı evde oturdum ama 2 yıl içinde 3. evi taşıdım. güzel oluyo heryer dipköşe temizleniyo ne kadar ıvır zıvır varsa atıyosun... tavsiye ederim:) yalnız taşınma esnasındsa yoğunluk olduğu için yemeni sakın aksatma. ben o yoğunluk arasında bile hep dengeli beslenmeye çalıştım...
haklisin canim ama tasinmakta zor is valla hele hamileyken cok yorucu..belki sana orda yardimci olacak annen ablan falan vardir burda benim kimsem yok herseyi tek basima yapicam dolayisiyla biraz gozum korkuyor...hamile olmasam viz gelirdi ama...ben 6 yili doldurdum evliligimde ilk tasindigimiz ev burasi hic tasinmadik...iyi bir ev bulup 10 sene kadar orda kalmak istiyorum ben ..ama istedigim gibi olursa tabi....
beslenme konusunda hic suphen olmasin ihmal etmeyecegim tek sey o ve su icmek olacaktir....:jeyyar:
ben de 76 olmuşum 29+6 'da mafoldumben
canim hic 76 gostermiyorsun boyun kac??:uhm:
34. haftaya başladık bugün. 71.5 kilodayıss.toplam 9 kilo :lepi: