2009 Ekim Anneleri ka kilosunuz???

küvetin varsa doldurt gir tabi hamilelikte kasılmalara falan iyi geldiğini duymuştum ama yüzmenin yakltırdığı kaloriyi yaktıracağını yada kasları çalıştıtracağını sanmıyorum.. ama sıcak su doldurmamamn gerektiğini unutma:)))))

evet biliyorum canim cok sicak olmamaliymis..aslinda benim istedigim yuzmek suya girmek degil..ama tabi cok sicak havalarda caresiz kalan bir kimse icin altarnatif olabilir:gitme:

mehaycim senin kilo durumun ne alemde? kontolun nezman daha?bu defa ultrasona giricekmisin peki?

canim iki haftaysa ayda 3 kilo yapar oyle cok bir kilo degil bence bu ..son aylarda alinmasi gereken kilonun normali 2-2.5 kiloymus zaten ...sen 500 gr fazla aliyorsun demekki...buda doguma kadar 6 kilo alacagini gosterir en fazla 7....a.s

mehaycim senin kilo durumun ne alemde? kontolun nezman daha?bu defa ultrasona giricekmisin peki?

hayir canim bu defa degil bir dahaki sefere giricem ultrasona yani 33. haftada..benim 17 agustosta randevum var o zaman rutin kontroller tarticak kan testleri falan yazar yine ve belkide ilac.... aciklik varmi diye bakar bebegin kalbini dinler ve karnimi olcer....26 agustosta yine gidicem ama bu 3. trimest icin 33. haftada..2 ay sonra bebisimi gormus olucam cok ozledim....
kilom 73.5 canim....en son 15 tammuzda gitmistim 25 gunde 2 kilo almisim bende....

madem kimse kilo almio ben yazayim :sinifsinif: anacim tam obez oldum veeeeeeeeee bu sabah itibariyle 15 kg almis bulunmaktayim :eek:lmaz:

ben hala 75 kiloyum almadım bu hafta... dr iyi dedi son iki ay toplam 3 kilo almışım :teytey:

X