2009 Ekim Anneleri ka kilosunuz???

ben de 72 ile hamile kalmıştım dün tartıldım 81.5 dedi hemşire...işte toplamda 10 kilo almışım...şimdilik ii gidiyos,inşallah sorunsuz tamamlarız hepicimiz:)

yaw ben gene kilo veriyom tekrar 51 e geriledim.. 42 ile başlamıştım şu an için toplamda 9 kilo almış oluyorum bakalım perşembe kontrolümüz var bebibiş ne durumda öğrenecez..

nurefsancim masallah hic bikmadan usanmadan listeyi yeniliyorsun canim..ellerin dert gormesin kuzucumŞeniz

arada sinirleniyorum ama vaktim olunca ugrasiyorum..ekim annelerine bi katkim olsun okadar opuyorumnanaktan

seni anliyorum canim haklisin tabi herkese ayri ayri soruyorsun cevap alamiyorsun falan..sabir isi bu birazda..ben sana son degisiklikleri liste halinde yazacaktim benim ve bebegin kilosu haftami falan ama daha ultrasona girmedigim icin yazmamistim canim sen eklemissin kilomu ama saol...a.s.

bende 29+2 64,5 kg olmusum tatılde 15 gunde 2 kılo almıstım ama tatılden donelı 10 gun oldu ve ben toplam 500 gram almısım bu tatıl benı mahvettı toplamda 9,5kg almıs bulunuyorum acaba 70de tamamlarmıyım kı

X