Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
berram epeydir başaşağı duruyo ama bu yeterli diiilmiş,aşşaya inmesi gerekiyomuş..inşallah iner de normal normal çıkırtırımm kuzumu
bizimki de 28. haftadan beri dönük duruyor ama sezeryan olacak kaydirigubbakcemile3 normal isteyen herkesin yolunda gider inşallah :Saruboceq:
benim oğlumunda 2 aydır başı aşşada ama sol kasığımda tam kanalda değil bakalım ilerleyen zamanda nasıl şekil alıcak
canim benim kizimda sol tarfta nezmandir artik karnimin sol tarafi asagi dogru sarkioyor seninde oluyormu bide benim catlaklarimda solda sanirim dogumdan sonrada o bolge sarkik kalicak :gitme:
:roflol::roflol: yok canim yaa sadece o bolge sarkik kalmaz merak etme hem zaten dogumun ardindan hickimseninki dumduz olmuyor porsuk duruyor sonra yavas yavas toparlanicak karinlariimiz korkma...yerimseniben[/QU
mehaycim senin karnin ne durumda varmi catlak falan?
benim berramda döneli 2 ay oldu teyzesi...zavallı kızım normal çıkıcam sanıyo ama onu sezeryana alıcak...kız zuzu ben sezeryan sen normal doğurursan belki aynı vakit doğurabiliriz berralarımızı
:roflol::roflol: yok canim yaa sadece o bolge sarkik kalmaz merak etme hem zaten dogumun ardindan hickimseninki dumduz olmuyor porsuk duruyor sonra yavas yavas toparlanicak karinlariimiz korkma...yerimseniben[/QU
mehaycim senin karnin ne durumda varmi catlak falan?
canim gorunurde bisey yok...ama mutlaka vardir gorumcem bendede hic yoktu dogumdan sonra bir baktim karnima sok oldum dedi...felaket catlagi var onun...bende o yuzden cok fazla sevinmiyorum..karnim inince cikacak ortaya hersey...sendekilerde cogalma varmi peki???kasima sakin..bende kasinti yok ama arada yanma oluyor..catliyor belkide icten....