aaa ben siz egelinlik provasına gittiğimi söyledim mi
Tatlirüya canim, kemer tarafini cok iyi bilirim.. Ben oranin denizini pek sevmiyorum, cok tasli
ve sizin gittiginiz yer bir tatil köyü ama güzeldir oralar. Fazla rus olur orda, hic sasirma, kemer'de antalyadan cok ruslar vardir :)
Otel yanilmiyorsam 4 yildizli ve gayet güzel bir otel, bir arkadasim orda ön büroda görevliydi bir kac sene önce. Simdiye kadar olumsuz bir sey duymadim, icin rahat olsun yani :)
sanırım söylemedim hatırlamıyorum. çarşamba günü gittim sadece üst kısmımın kalıbını çıkardı, ortada bir gelinlik yok yani, haftaya gidicem yine bakalım ne olucak.sırnaşık şeyben simdi duyuyorum yada hatirlayamadim... gelinligin fotografini hatiliyorum poponun üstüne bir cicek vardi ve tülden kol dikilecek gibi bir sey kalmis aklimda
senin gelinlik ne durumda
kaderim gelmis, hos gelmis
kader biliyormusun sen cok candan bir insansin
bilmiyom ki....sen nasıl yaptıracan karar verdin mi
oyyyyyy yerim seni ben sizlerde öylesiniiz canım ben her zaman söyleyeceğimi söylerim içimde tutamam acıksözlümü denir bilmem ama kimseyi tanımadan onun her söylediginie inanırım sende tatlırüyada dalinada sanki kırk yıllık arkadasımmışsınız gibi kendimi sizlere çok yakın hissediyorum belki sorunlarımız ortak sevinclerimiz ortak hayallerimiz belkide biz biz oldugumuz için bu kadar sevdim sizleri ben yaradınımın bizlere bahşettiği herşeyi severim düşüncelerin için tes ederim bitanem allah gönlüne göre versin:1hug:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?