• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2009 Austos'da evlenecekler, bu da bizim aymz diyenler bekliyorum

adaşım ilk renk zaten senin kullandığın değil mi?albümünde resmin var...o saçla aynı dimi?saç kesimi konusunda yorumsuzum çünkü ben uzun saç seviyom...belki enişte kestirmeye izin vermez...

adaşım ilk renk zaten senin kullandığın değil mi?albümünde resmin var...o saçla aynı dimi?saç kesimi konusunda yorumsuzum çünkü ben uzun saç seviyom...belki enişte kestirmeye izin vermez...

benziyor herhalde of kafayi yedim ben. bende uzun sac seviyorum ama bir kere kisa kestirmem sart saclarim cok zayif ve ölüler desem belki dogru tarif etmis olurum... baska yolu yok basimdaki yünleri kestirmem gerek..

biz yaptik iki gün önce tartismami icim rahatladi simdilik bi daki sefere kadar. Dalina hic altta kalma göze göz dise dis Çok üzgünüm çoook
kimse kendini dev aynasinda görmesin

bu ara adasim gelinligin icin sevindim uzun duvakli gelin seni...

bakalim benmki nasil olacak halen resim gelmedi haziran ortasinda yolicam demisti
bugün tam haziranin ortasi

kizlar ben gidiyorum yatmaya sabah 6:30 mesai basliyor

neymiş ordaki davetiyeler ayrı burdakiler ayrı basılcakmış
burdakinde sadece burdaki düğünün adresi ordakindede sadece orası olcakmış
salaklar anlamıyo iki baskı ücreti verilceni

bu ara adasim gelinligin icin sevindim uzun duvakli gelin seni...

bakalim benmki nasil olacak halen resim gelmedi haziran ortasinda yolicam demisti
bugün tam haziranin ortasi

kizlar ben gidiyorum yatmaya sabah 6:30 mesai basliyor

iyi uykular....bizde fotoları merakla bekliyoz..

yok kız nsl olsa oğulları ödüyoya
sanki çk zenginler
bizimkide üstüme geliyo sn hep annemlerin fikrine karşı çıkıyon diye bu kadar basit bişeye böle çıkışmandan belli diyo
bn kına örtümü bile ödünç aldım 30tl vermiyelim diye ki nekadar az bi mebla yani, ama damlaya damlaya göl oluyo işte
bunlardan kısarak evimizin eşyaları daha güzel olabilir veya bi eksiğimizi kapatırız yani

yatakayim ama yine de size bi göz atayim dedim hehe

dalina böyle yapmalarin ardindaki neden nedir hangi sebeple öyle ayri ayri bastirilacak mis? Böyle ufak bir seyi bile problem haline getirebiliyorlarya pes dogrusu

ama bn biliyodum bunun böle olcanı
daha bu başlangıç
kaç aydır ne karar verdiniz diye sormuyolar biz herşeyi planlamışken böle yapıyolar
artık aldığım kararları değiştirmak istemiyorumyaa
balayımızı değiştirdik onların yüzünden, burdaki salon 1100tl ordaki 2500tl haksızlık dilmi ama bn hep kabul ettim

yok kız nsl olsa oğulları ödüyoya
sanki çk zenginler
bizimkide üstüme geliyo sn hep annemlerin fikrine karşı çıkıyon diye bu kadar basit bişeye böle çıkışmandan belli diyo
bn kına örtümü bile ödünç aldım 30tl vermiyelim diye ki nekadar az bi mebla yani, ama damlaya damlaya göl oluyo işte
bunlardan kısarak evimizin eşyaları daha güzel olabilir veya bi eksiğimizi kapatırız yani

senin gibi düsünceli bir gelini öpüp baslarina koymalari gerek... sende kasma kendini canim öyle istiyorlarsa öyle yapsinlar... Kina örtünüde Kayinvaldene aldirsaydin keseke

ören bayan bölümünde kendi el emeklerimizde böyle çeyiz görülmedi başlıklı topik var...dantelleri çok güzel...çeyiz sergisi resimleri....

ne kına malzemelerini soran vaar ne düğünü gidip en gerksiz şeyi soruyolar
kendi üstüne düşen şeyleri sorsalarya salaklar zorla söletiyolar adamı yaaa
bu arada bnce saçını biraz koyu yaptır ikinci gibi falan

Slm kızlar opuyorumnanaktan Dalina, şeküre benim oturcağım yeni evime çok yakın ama hiç girip fiyat almamıştım. Çok uygunmuş fiyatı. Sadece nişanda o kadar parayı nişanbaşı için ödedim nerdeyse :bbo: Tatlırüya gelinliğin umarım istediğin gibi olur canım, benim de ilk provam 26 haziranda çok heyecanlıyıııımmmmm delikafadulden

ama bn biliyodum bunun böle olcanı
daha bu başlangıç
kaç aydır ne karar verdiniz diye sormuyolar biz herşeyi planlamışken böle yapıyolar
artık aldığım kararları değiştirmak istemiyorumyaa
balayımızı değiştirdik onların yüzünden, burdaki salon 1100tl ordaki 2500tl haksızlık dilmi ama bn hep kabul ettim

ahh hemşom ahhh...sizdeki düğün salonu nu kim ödeyecek...bizdede iki düğün ve bizim tarafı biz ödeyeceğiz..babam onlara birşey demeden biz ödeyeceğiz demişti..

ne kına malzemelerini soran vaar ne düğünü gidip en gerksiz şeyi soruyolar
kendi üstüne düşen şeyleri sorsalarya salaklar zorla söletiyolar adamı yaaa
bu arada bnce saçını biraz koyu yaptır ikinci gibi falan

nişanlımın aileside öyle...bana hiç bayramda birşey alınmadı...birde ant.evi tamamını biz düzecekmişiz...hep o babası....hemşom yalnız değilsin..kendi kızları olsa yapılmadı diye kıyameti koparırlar...

iki salonuda takılarla ödücez canım
hatta burdakinin 150 tl kaporasını annem kendi verdi

hep o erkek tarafı...herşeyi ucuza yada beleşe getirmeye çalışıyorlar...ailesi zaten ahımı aldılar..bir erkek kardeşi daha var...o evlenirken bana yapmadıklarını bir o geline yapsınlar....bak bende nasıl açıyorum ağzımı...

Allahım şükürler olsun ki, çok anlayışlı bir kayınvalidem ve görümcelerim var :Saruboceq:. Kadıncağızın bi emekli maaşı var ona rağmen nisan ayında izmire geldi. Bana bilezik almış, ailenin tüm fertlerine hediye almış. Bayramda öyle bilezik aldılar yine, giyceğim kıyafetleri aldılar. Nişanda bile adetiniz nasıldır bilmiyorum ama isterseniz nişanı da biz yaparız filan dediler de, tabiki nişanı biz yaptık. Çok seviyolar beni, ben de öyle onları çok seviyorum. Umarım böyle devam eder :nazar::nazar::nazar:

Back