2009 Austos'da evlenecekler, bu da bizim aymz diyenler bekliyorum

hemşom geçmiş olsun benimde dudağımda ucuk çıktı kocaman yüzümde bisürü sivilce reglde oldum sonunda 6 gün gecikmeli işallah temmuzda oynamaz tarihi çünkü ona göre ayarladım düğünleri ve balayını atlatim diye temmuzda başlamaya karar verdim

uçuk bendede çok çıkar...çok sinir oluyorum...diğer konuda gözün aydın...biraz sıkıntı yaptın ya ondan tarihi oynamıştım...

temizlik yapmaktan çok yorulmuşsundur...senin geceliklerin resminide bekleriz..benim daha kom dan geceliklerim var ama resimleri yoklaelaelaelaelae..

aşkımın izin tarihi iki gün uzatılmış fakat :uhm: sevinmem gerek aslında ama
uçak biletini almıştım bn ve kampanyalı olduğu için değişim iade olmuyo 60 tl yancak artık işallah aynı fşyata bulurum yine

daha çok yanında kalabilirsin yani.opuyorumnanaktan.umarım uygun fiyata bilet bulabilrsin..

benim cadı okula gitmedi bu gün çıldırttı bni
annemin canı su böreği çekmiş beraber onu yaptık dikildi başıma kaynana gibi dır dır yufkalar yamuk yumuk olmaya başladı kovdum sana biraz açabildim, zaten zorlanıyom çok öleee tıkındık işte başkada bişey yapmadım :kedi:

becerekli seni..yufka açabilyon demekki.alkisalkisalkis.seni alan yaşadı.Şeniz..ben açamıyom..hazır yufkalar sağ olsun..:jeyyar:

taaaa şırnaklara gittiğim için ve göçmen böreklerini(bidelerini) sevdiğim için mecbur öğrendim, yoksa hiiiiç niyetim yoktu valla, şimdi su böğreyide, baklavada yapabiliyorum kaydirigubbakcemile2

arada soru çözüyom sadece 60 alırsam öpüp başıma koycam
20 günde kpss kazancak kapasite yok bnde lmaz:

kız bu pembe elbisede pek hoşmuş
annem komşuya gitmiş kızlar bnde biraz gidim gelirim yine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…