• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2009 Austos'da evlenecekler, bu da bizim aymz diyenler bekliyorum

hemşom geçmiş olsun benimde dudağımda ucuk çıktı kocaman yüzümde bisürü sivilce reglde oldum sonunda 6 gün gecikmeli işallah temmuzda oynamaz tarihi çünkü ona göre ayarladım düğünleri ve balayını atlatim diye temmuzda başlamaya karar verdim

uçuk bendede çok çıkar...çok sinir oluyorum...diğer konuda gözün aydın...biraz sıkıntı yaptın ya ondan tarihi oynamıştım...

ben geldim canlarım ayyyyyyyyyyyyyyyyyyyy kızlar benim annemde temizlik hastalığı var o yüzden 15 gündür sınavlarım bittince bi başladık halıları yıkamaya vermiyo iyi yıkamıyolar diye anlıyacağınız herşeyi ben yaptım bide yün işi en iğrencenden öldüm sizleride özledim sayfalara baktım da ne o kız o gecellikleri giyipte adamları saldırıyamı gecirceksiniz ama sunu söyleyim tatlırüyü kom ve ten markaları süper ben kullandım en az bi sütyeni 6 ,7sene rahatlıkla giyersin tavsiye ederim ama cok tuzlu ben iç çamasırı satmıştım 4sene önce o pembe komun ürünü ben 4 sene önce o fiyata sattım bu fiyattan aldıysan cok iyi dalina kına tepsin çok güzel olmuşum canım valla bizimkilerde hic gelmiyo düğün sanki onların değil hic bişeye yanaşmadıkları gibi arayıp sormuyolarda ammmmannn benden uzak olsunlar valla sırf nişanlımın hatrı icin arıyorum onlarıda

temizlik yapmaktan çok yorulmuşsundur...senin geceliklerin resminide beklerizkaydirigubbakcemile4..benim daha kom dan geceliklerim var ama resimleri yoklaelaelaelaelae..

aşkımın izin tarihi iki gün uzatılmış fakat :uhm: sevinmem gerek aslında ama :(
uçak biletini almıştım bn ve kampanyalı olduğu için değişim iade olmuyo 60 tl yancak artık işallah aynı fşyata bulurum yine

aşkımın izin tarihi iki gün uzatılmış fakat :uhm: sevinmem gerek aslında ama :(
uçak biletini almıştım bn ve kampanyalı olduğu için değişim iade olmuyo 60 tl yancak artık işallah aynı fşyata bulurum yine

daha çok yanında kalabilirsin yani.opuyorumnanaktan.umarım uygun fiyata bilet bulabilrsin..:delphin:

benim cadı okula gitmedi bu gün çıldırttı bni
annemin canı su böreği çekmiş beraber onu yaptık dikildi başıma kaynana gibi dır dır yufkalar yamuk yumuk olmaya başladı kovdum sana biraz açabildim, zaten zorlanıyom çok öleee tıkındık işte başkada bişey yapmadım :kedi:

taaaa şırnaklara gittiğim için ve göçmen böreklerini(bidelerini) sevdiğim için mecbur öğrendim, yoksa hiiiiç niyetim yoktu valla, şimdi su böğreyide, baklavada yapabiliyorum kaydirigubbakcemile2

arada soru çözüyom sadece 60 alırsam öpüp başıma koycam
20 günde kpss kazancak kapasite yok bnde :olmaz:

kız bu pembe elbisede pek hoşmuş
annem komşuya gitmiş kızlar bnde biraz gidim gelirim yine

Back