• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2009 Austos'da evlenecekler, bu da bizim aymz diyenler bekliyorum

benimde bugün gelik provam vardı.gelinlikçim iptal etti...pazartesi gideceğim...annemlerde izmir de yorgancıya gitmişler..bana yorgan yaptırmak için..

gercekten öyle... bi bakmisim morelim süper bir bakmisim morelim 0´in altinda

kendimi kötü hissdiyorum çk yaa reglim geç geldiya allak bullak etti bni gece uyuyamadım sabah erkenden bi kalktım üst baş berbat ki bnde hiç olmaz böle bişi üstümü değitirdim yattım, benim cadı teyze pc diye gelmezmi git dedim gitti 1 saat sonra yine geldi yine kovdum, sonra kaltım hazırladım gönderdim okula ondan bir saat sonrada bnde onu almaya gittim karne aldıya kaydirigubbakcemile4
neyse geldik doyurdum yine cadıyı dinlendim biraz, kaltım yemekleri yaptım felan öldüm bittim valla ya halimde olmayınca nsl zor geldi bunlar, sonrada kuzenim eşiyle oturmaya geldi giremedim buraya :1no2:

kızlar bn ağustos başından itibaren falan pek giremem nete cizreye 27 ağustosta uçuyoz ev bulunca tabikide net bağlatırız yoksa napçaz oralarda yaaaaaaaaaa :a015: kafayı yer adam

senin yeğen olmasa yataktan kalkmıyacakmışsın.kaydirigubbakcemile3..şaka bir yana..bende uyanırım yataktan hemen kalkamam..yatakta keyif yatarım.mirmirmirmir..hele haftasonları...kardeşim ise uyanır hemen kalkar...aaahhh..keşke bende öyle olsamm...uykuyu birazcık seviyomda..:utangac:

dalinacim merhaba gecmis olsun,
augostostan sonra bu topigi kapatirlar büyük ihtimal.
ama birbirimizin arkadas listesinde ekliyiz zaten ayni cati altinda toplaniriz insallah

bilgisayar öğrtmeni canım
gece ağrıdan uyuyamayınca sabahda kalkamıyo insan :kedi: daha doğrusu bn kalkamıyom tembelliye iyice alıştım :kahve:
bu arada geçmiş olsun canım durduk yere masraf çıkmış sana

dalinan beyi ögretmen sirnakta iki yil oturacaklar. dogru dimi :-)

iki sene sonra izmire dönünce ev kredisiyle insallah ev sahibi olacak

yaklaşık 3 yıl durmamız lazım canlarım çünkü aşkım 2008in şubatında yada martında kadroya geçmişti
evimizide ne tekirdağ nede izmirden almak istemiyoruz ayvalık taraflarında veya muğla falan olabilir sahil şeridinde küçük bir il istiyoruz
yaniiii ailelerden uzakkkkkk kötükedihüso

yaklaşık 3 yıl durmamız lazım canlarım çünkü aşkım 2008in şubatında yada martında kadroya geçmişti
evimizide ne tekirdağ nede izmirden almak istemiyoruz ayvalık taraflarında veya muğla falan olabilir sahil şeridinde küçük bir il istiyoruz

pardon valla izmir adasimdan bulasti kaydirigubbakcemile3 en güzeli canim
biraz uzak olmak en iyisi kafan rahat olur

ben kacar...öptüm hepinizi

arzu simdi fransadan almanyaya yolculuk yapiyordur sabah da türkye de olacksin allahin izniyle canim benim ne kadar üzüntülürdür yolun acik olsun giresunlu arzu insallah yine konusma firastimiz olur allah dileklerini dualarini kabul etsin

en iyisi canım....ailerden uzak olmakyerimseniben...sahil küçük bir yer istiyorsanız..antalya ya gelin...kandırayım seni:jeyyar:...komşu olalım...bilg..öğret..ataması kolay çıkar..ant..ilçelerine çok rahat çıkar hemde...a.s

Back