Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
benimde kına tepsimi ve sepetimi ögrümcem almış, daha görmedim krem rengi dedi daha sonra evinin bi yerinde de süs olarak kullanırsın diye düşündüm dedi, haftaya görücem inşallah zemuszemus
merhaba canım,kizlar merak ediyorum. Dügünlerden sonra yine konusabilecekmiyiz net olacakmi gittiniz yerde
merhaba canım,
sanırım benimle görüşemiceksiniz benim koca adayım kk ya karşı mafoldumben
evlenince olmicak sanırım bana diyo hayatını yaşa evlenene kadar diye. evede net almicak büyük ihtimalle
konuşuruz tabii balayından sonra evliliğin nasıl gittigini konuşuruz ben evde giremiyorum pc sorun var galiba sayfaları göremiyorum işte de yogunuz fazla giremiyorum ama her fırsatta yazılanları okuyorum
o zaman gelsinde bişiler düşünücez artık, ama anneme geldikçe gelirim ben size :)hihoyyytalla alla niye ki, ne kötülügünü görmüs neyse saglik olsun. Madem öyle sende onun sevdigi birseyi istemiyorum karsiyim diyerekten yapmasina izin verme. Örnek hali sag mi yapmayi seviyor, ben karsiyim evlendikten sorna gitmiceksin de veya buna benzer birsey.
Ben bu yazaklar getirlimesine cok karisiyim ama herhalde yaslada bir ilgisi var
o zaman gelsinde bişiler düşünücez artık, ama anneme geldikçe gelirim ben size :)hihoyyyt
ben geldim fıstıklar...dün giremedim...çünkü dün okulca geziye gittik ve beni güneş çarptı...baş ağrısı mide bulantısı kötü oldum..her yerimi sivrisinekler ısırmış..kabardım...kollarım bacaklarım veözellikle boynum çok kötü... boynumda ortalama 10 tane kızarıklık var...beni görenler ayyy.ne olmuş sana diyorlar...anlıyacağınız dün sivrisinekleri güzel beslemişim ve hiç farketmedim...
hormon testi yaptırmışım sonuçları aldım...normal değerlerden biraz farklı çıktı...doktor ciddi bir sorun yok dedi..doğum kont. hapı verdi..bir dahaki ay başlayacağım..kıst filan çıkmadı çok sevindim...rahatladım....yarın karneleri vereceğiz...öğrencilerimi son görüşüm olacak...
yasmin verdi ...6 ay düzenli kullan dedi...böylelikle evlenincede korunmuş olacağım...ama sanki düğünümde malum günümde olacağım...