• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2009 Austos'da evlenecekler, bu da bizim aymz diyenler bekliyorum

ben geldim canlarım ayyyyyyyyyyyyyyyyyyyy kızlar benim annemde temizlik hastalığı var o yüzden 15 gündür sınavlarım bittince bi başladık halıları yıkamaya vermiyo iyi yıkamıyolar diye anlıyacağınız herşeyi ben yaptım bide yün işi en iğrencenden öldüm sizleride özledim sayfalara baktım da ne o kız o gecellikleri giyipte adamları saldırıyamı gecirceksiniz ama sunu söyleyim tatlırüyü kom ve ten markaları süper ben kullandım en az bi sütyeni 6 ,7sene rahatlıkla giyersin tavsiye ederim ama cok tuzlu ben iç çamasırı satmıştım 4sene önce o pembe komun ürünü ben 4 sene önce o fiyata sattım bu fiyattan aldıysan cok iyi dalina kına tepsin çok güzel olmuşum canım valla bizimkilerde hic gelmiyo düğün sanki onların değil hic bişeye yanaşmadıkları gibi arayıp sormuyolarda ammmmannn benden uzak olsunlar valla sırf nişanlımın hatrı icin arıyorum onlarıda

benimde kına tepsimi ve sepetimi ögrümcem almış, daha görmedim krem rengi dedi daha sonra evinin bi yerinde de süs olarak kullanırsın diye düşündüm dedi, haftaya görücem inşallah zemuszemus

Hayırlı olsun canım...Çok şeker durmuş dalinanınki,seninkini de merak ettim selcim.Gösterirsen ilerde seviniriz...Zaten kınada bir çok şey kırmızı oluyor o yüzden bunun böyle olması çok hoşuma gitti.Bir de ben hiç bizim burda görmemiştim kırmızıdan başka ilgimi çekti o yüzden...

selam kizlarrrrrrrrrr dalina kader bersu sel ve niceleri...

merak ediyorum topik niye hep bukadar durgun..?

kizlar merak ediyorum. Dügünlerden sonra yine konusabilecekmiyiz net olacakmi gittiniz yerde

konuşuruz tabii balayından sonra evliliğin nasıl gittigini konuşuruz ben evde giremiyorum pc sorun var galiba sayfaları göremiyorum işte de yogunuz fazla giremiyorum ama her fırsatta yazılanları okuyorum

kizlar merak ediyorum. Dügünlerden sonra yine konusabilecekmiyiz net olacakmi gittiniz yerde
merhaba canım,
sanırım benimle görüşemiceksiniz benim koca adayım kk ya karşı mafoldumben
evlenince olmicak sanırım bana diyo hayatını yaşa evlenene kadar diye. evede net almicak büyük ihtimalle :delphin:

merhaba canım,
sanırım benimle görüşemiceksiniz benim koca adayım kk ya karşı mafoldumben
evlenince olmicak sanırım bana diyo hayatını yaşa evlenene kadar diye. evede net almicak büyük ihtimalle :delphin:

alla alla niye ki, ne kötülügünü görmüs neyse saglik olsun. Madem öyle sende onun sevdigi birseyi istemiyorum karsiyim diyerekten yapmasina izin verme. Örnek hali sag mi yapmayi seviyor, ben karsiyim evlendikten sorna gitmiceksin de veya buna benzer birsey.
Ben bu yazaklar getirlimesine cok karisiyim ama herhalde yaslada bir ilgisi var

konuşuruz tabii balayından sonra evliliğin nasıl gittigini konuşuruz ben evde giremiyorum pc sorun var galiba sayfaları göremiyorum işte de yogunuz fazla giremiyorum ama her fırsatta yazılanları okuyorum

tamam canim insallah... firsat oldukca konusalim sohbet edelim

alla alla niye ki, ne kötülügünü görmüs neyse saglik olsun. Madem öyle sende onun sevdigi birseyi istemiyorum karsiyim diyerekten yapmasina izin verme. Örnek hali sag mi yapmayi seviyor, ben karsiyim evlendikten sorna gitmiceksin de veya buna benzer birsey.
Ben bu yazaklar getirlimesine cok karisiyim ama herhalde yaslada bir ilgisi var
o zaman gelsinde bişiler düşünücez artık, ama anneme geldikçe gelirim ben size :)hihoyyyt

ben geldim fıstıklar...dün giremedim...çünkü dün okulca geziye gittik ve beni güneş çarptı...baş ağrısı mide bulantısı kötü oldum..her yerimi sivrisinekler ısırmış..kabardım...kollarım bacaklarım veözellikle boynum çok kötü... boynumda ortalama 10 tane kızarıklık var...beni görenler ayyy.ne olmuş sana diyorlar...anlıyacağınız dün sivrisinekleri güzel beslemişim ve hiç farketmedim...
hormon testi yaptırmışım sonuçları aldım...normal değerlerden biraz farklı çıktı...doktor ciddi bir sorun yok dedi..doğum kont. hapı verdi..bir dahaki ay başlayacağım..kıst filan çıkmadı çok sevindim...rahatladım....yarın karneleri vereceğiz...öğrencilerimi son görüşüm olacak...

ben geldim fıstıklar...dün giremedim...çünkü dün okulca geziye gittik ve beni güneş çarptı...baş ağrısı mide bulantısı kötü oldum..her yerimi sivrisinekler ısırmış..kabardım...kollarım bacaklarım veözellikle boynum çok kötü... boynumda ortalama 10 tane kızarıklık var...beni görenler ayyy.ne olmuş sana diyorlar...anlıyacağınız dün sivrisinekleri güzel beslemişim ve hiç farketmedim...
hormon testi yaptırmışım sonuçları aldım...normal değerlerden biraz farklı çıktı...doktor ciddi bir sorun yok dedi..doğum kont. hapı verdi..bir dahaki ay başlayacağım..kıst filan çıkmadı çok sevindim...rahatladım....yarın karneleri vereceğiz...öğrencilerimi son görüşüm olacak...

gecmis olsun adasim.. dalina sana dikkatli ol demisti söz dinlemedin.

Yarin duygusal bir gün olacak senin icin talebelerinden ayirlmak bide onlari bir daha görememek zor. Yasamak hayat zaten zor. Iyi ciddi bir seyin olmamasina sevdindim. Hangi hapi verdi dokor?

yasmin verdi ...6 ay düzenli kullan dedi...böylelikle evlenincede korunmuş olacağım...ama sanki düğünümde malum günümde olacağım...

yasmin verdi ...6 ay düzenli kullan dedi...böylelikle evlenincede korunmuş olacağım...ama sanki düğünümde malum günümde olacağım...

adasim hapla bunu ayarlaya bilirsin saglik acisindan da zararli degil sene de bir kez böyle oynama yapilmabiliniyor...

bakalım bir daha ki ay ne zaman olucam...çünkü o zaman kullanmaya başlayacağım..ona göre hesaplarım... o hapı doktor veriyor değil mi?.kaç gün geçiktiriyor biliyor musun...
bu arada bir erkek siteye konu açmış jigoluyum fiyatım şu msn adresini vermiş.:1shok:..burayı nasıl bir site sanıyorlar ..:oklava:hemen konuyu sildiler...

ayri bir hapa gerek yok... bir kutu hap bitti yedi gün ara veriyorsunya o arayi vermiyorsun ve ikinci kutuya devam ediyorsun

bilmiyordum...öğrenmiş oldum...aklımda olsun..belki lazım olur...senin günün nasıl geçti...albüm işin ne oldu?gelinlikçin resim yollacaktı ne oldu?

prosbektüründe okudum ben... ama sen yine doktura danis

Back