• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2009 Austos'da evlenecekler, bu da bizim aymz diyenler bekliyorum

my.php
[/URL][/IMG]

iste bu, nasil?

dolgu topuk işte buda
geçen 20tl ye görmüştüm bi yerde beyaz dolgu topuk denemeye üşenmiştim çk güzeldi kotla elbiseyle falan çk güzel dururdu, geçen baktım bitmiş
kim tutar onu zaten bedavaydı resmen :olmaz:

adaşım dolgu topuk bu işte...ama ben o kadar beğenmedim..topuğunda deri varya orayı sevmedim..sn beğeniyorsan sorun yok canım...orda deri olması daha iyi olurmş bence...

iyi bak bende dolgu topuk secmisim. Adinin böyle oldugnu bilmiyorum

ben artik yavas yavas kacar daha dus alacam yatana kadar bir saat daha gecer... kocaman kocaman öptüm sizi hayilri geceler tatli rüylalr

işte kına sepetim ve kınalarım
my.php
[/URL][/IMG]

my.php
[/URL][/IMG]

Son düzenleyen: Moderatör:
işte buda kına tepsim sonunda bitti
ama resim yüklemede sorun yaşadım işallah üzerine tıklayınca açılıyodur açılmıyosa yarın tekrar yüklerim zemuszemus

my.php
[/URL][/IMG]

my.php
[/URL][/IMG]

my.php
[/URL][/IMG]

Son düzenleyen: Moderatör:
slm kizlar... adasim ne diyim sana kina tepsisi ne ise yarar bilmiyorusn demek

ortadaki tasta kina olur geline yakilir etrafindada sekerler mumlar filan :-)

Kına tepsin çok güzel olmuş DALıNA..Ben kırmızılılardansa bunu çok daha beğendim.Allah bir ömür boyu mutluluk versin....

Kına tepsin çok güzel olmuş DALİNA..Ben kırmızılılardansa bunu çok daha beğendim.Allah bir ömür boyu mutluluk versin....
benimde kına tepsimi ve sepetimi ögrümcem almış, daha görmedim krem rengi dedi daha sonra evinin bi yerinde de süs olarak kullanırsın diye düşündüm dedi, haftaya görücem inşallah zemuszemus

slm kızlarrrr
yorumlarınız için teşekkür ederim, benim kırmızıyla pek arama olmadığı için değişik bişey olsun istedim ve ortaya bunlar çıktı kaydirigubbakcemile4

:asigim:

dügün yaklastikca beni bir korku sariyor :kedi:

biraz önce yazdım yazdım ama yazdıklarım çıkmamış hata veriyo arada sayfam :sinifsinif:
canikom korku morku yokk :olmaz:
herşey çok güzel olacak, aksilik çıksa bile kafamıza takmayacağız daüğünümüzün tadını çıkarcaz kaydirigubbakcemile2

Back