• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2009 Austos'da evlenecekler, bu da bizim aymz diyenler bekliyorum

adaşım güzel işte..baksana aralarında kaynaşıp erkekleri bile kandırmışlar...darısını benim başıma bakalım benimkiler ne zaman kaynaşacak..
adaşım gittin mi doktora?
ben gittim horman tahlili için kan verdim doktor ultrasyondan baktı.ultr.bir şey yok dedi..birde horman sonucunu görelim dedi..2 gün sonra çıkacakmış..doktora ilk derdimi anlattığımda sende polikistik over olabilir dedi..korktum...bakalım....

dün inan yatakta uyumak üzereyken aklima geldi sende ve dalinada bu stesse bagli olabilir diye.

Kizlar cok mutluyum bugun nisanlim evimizi tuttu ve aylarca bekleyis sona eriyor cumartesi gunu allahin izniylen,istanbula ucuyorum cok mutluyum, alisverislere baslayabilcem artik :))

güzün ayin olsun tatlim alisverislerinin fotosunu cekmeyi unutma bizde mutluluguna ortak olmak istiyoruz hihoyyyt

fmk canım çk sevindim kaynaştıklarına bak boşuna kızmışız :utangac:
tatlırüya canım işallah ciddi bişi çıkmaz
arzu canım snde maraton abaşlıyon artık kaydirigubbakcemile5

dalinacim da burdaymis hos geldik hepimiz opuyorumnanaktan

bugün ist.. çok sıcaktı...çok bunaldım...

izmirde çk sıcaktı canım evin içinde pek farketmedimde kuaföre gittim bide çk yakın öldün sıcaktan, gerçi kuaför kapalıydı ama :( benim kaşlar yine kaldı çk çirkin oldularya bitürlü gidemedim çikin oldum çkkk:1no2:

kızlar size bir şey danışayım...salonumu beyaz takım almak istiyorum...
1.her tarafı beyaz deri
2.yanları beyazderi oturma yeri kumaş..kumaşı krem düşünüyom...
hangisi?birazdan örnek resimlerde koyarım..

canım tenin deyeceği yerler deri oluyonca güzel olmuyo çünkü cakların kolların yapışıyo hep yazın

bn hala regl olmadımya eskiden ayın 1 de olurdum geçen ay 5inde oldu bu ay hala yok
yüzümde falan bisürü sivilce çıktı napçam bn yaa düzensizdi ama bukadarda değil mafoldumben

dalina canim sana da özelden cevap attim ama iletildimi bilmiyorum her 600 sn bir mesaj atiliyormus bu yüzden gönderilmemis olmayabilir

ama önemli bir sey yazmamistim... bir sekil alismamiz gerek böyle durumlara yazmistim ;-)

dalinacim sen doktura gittin mi, hapla belki hal olur rahat edersin

canım msjın geldi
canım bn doktora gitmedim gitmicemde sanırım
sigortam olmadığı için anneme bunları ödettirmek istemiyorum, zaten bu ay göz için gitçem gözümün üstünde beze gibi bişi çıktı ve uzun zamandırda kaybolmuyo

cok gecmis olsun canim.. nikahini kiydiktan sonra ihmal etme ozaman gidersin özel doktura para mi dayanir seni cok iyi anlaya biliyorum. Nikahtan sonra gidersin sende

göz kapağımda canım sanırım küçük bi ameliyatla alıyolarmış ama işallah ilaçla düzelir, göz kapağının iç kısmında zaten dıştan sadece şişlik belli oluyo ama bazen ağrı oluyo işte biraz kötü duruyo mafoldumben

canim su toplanmis gibi mi? babaminda alt kirpiklerin oldugu yerde o islak olan yerde cikmisti doktur aldi sonra

göz kapağımda canım sanırım küçük bi ameliyatla alıyolarmış ama işallah ilaçla düzelir, göz kapağının iç kısmında zaten dıştan sadece şişlik belli oluyo ama bazen ağrı oluyo işte biraz kötü duruyo mafoldumben

canım çok geçmiş olsun..benim ilk önce aklıma yağ bezesi geldi...ama sanıımdeğil...bence ihmal etme...aklına köti şeyler getirme mikrop kapmış olabilrsin...en kısa zamanda git..iyi haberlerini bekliyoruz...

Back