• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2009 Austos'da evlenecekler, bu da bizim aymz diyenler bekliyorum

kizlar ben bu aksam erkenden yatmaya gidiyoru... size güzel sohbetler yarin konusuz insallah
allaha emanet olun

bende istediğim tarzda ki salon takımlarımın resmini koyamadım..siteden resmi alamadım..dalina siz karar verdiniz mi?şırnak ta mı bakıcaktınız...unuttum

iyi geceler canım
bnde aşkımı bekliyom msnyi açmıştı tam neti koptu sanırım yine yada komutan falan geldi

bende istediğim tarzda ki salon takımlarımın resmini koyamadım..siteden resmi alamadım..dalina siz karar verdiniz mi?şırnak ta mı bakıcaktınız...unuttum

mecbur ordan bakçaz canım ama bn öle ahım şahım bişi almak istemiyom ona para harcamıcam öğrenci evi gibi bişi olur herhalde
çünkü para biriktirmek istiyorum ve şırnaktan kurtulunca kredi çekip ev almak istiyoruz

3 yıl sonra nsl olsa bırakıp gelcez ordaki eşyaları
burdanda çok şey götürmücem eksikleri ordan alcam artık
alışığım zaten yaw 4 yıllık öğrenci hayatımdan sonra hem aşkımda var yanımda vız gelir herşey kaydirigubbakcemile2

ne kadar issiz bizim topik

gelinlerrrrrrrrrrr

eda burdaymis :-)

hosgeldin dalinam
az önce eda da buralardaydi
nasilsin günün nasil gecti
benim is günüm baya yogun du cok is vardi

istan.hava çok sıcak...okuldan gelince br kaç gündürdür uyuyorum...güneş beni fena yapıyo...zaten tansiyonum düşük dahada düşüyor...

aman napim geç kalktım zaten benim cadı okula gitmedi bu gün onla uğraştım son aşkımla konuştum baya,
sonra kuaföre gittim sonada komşumuzun bebişini sevmeye :dance: miniğim bronşit olmuştu düzeldimi diye bakim dedim

Back