• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2009 Austos'da evlenecekler, bu da bizim aymz diyenler bekliyorum

bende mesai saatinden sonraya aldim ranedvuyu... bakalim ne dicek hangi hapi verecek
komik ama dogum kontrol haplarini almanyada saglik sigortasi karsilamiyor

tatlım türkiye de karşılamıyor...adet düzensizliğimden dolayı doktor vermişt.i.4 ay kullandım...cebimden alıyordum...sana büyük olasıkla yasmin hapını verir..en az yan etkili olan oymuş..diğerleri 5 lira yasmin 15 liraydı canım...

canım senin yazını görünce bana da hatırlattın...bende yarın için randevu aldım...müdürümüde aradım.izin aldım...test yaptırmam gerek dedim..allahtan ne testi demedi.

iyi bugün bir ise yaradim ikimizde doktorda olacagiz yarin demek

evet canım ikimizde doktorda olacağız ordanda okula geçiçeğim.sanırım sende işe geçersin..ne yaptın msn de nişanlınla konuştunuz mu

Dügünde giris müzigi düsündünüz mü

ben nilüfer ta uzak yollardan istiyorum

valla canım hiç düşünmedim salon ayarlıyomuş zaten ama aşkımla konuşçam özel bişi isterse söleriz yosa benim için pek farketmiyo
konuş konuş kendi kendini yicene iraz onu yeee :sm_cool:

valla bizim burdaki salon herşeyi kendi ayarlıyo ekstradan bişey istersek anca gidip sölüyoz herhalde
ama tekirdağdaki nsl bilmiyom
fmk durumlar nasıl canım ne diyo aşkın

evet kizlar kendi ayarliyorlar ama ben giris ve dans müzigi özel olsun istiyorum..

abimlerin dügününde Bu aksam ölürüm beni kimse tutamaz sen bile tutamasin... sarkisi söylediler cok sacma oldu :-)

bizim salona çok gittim bn ama öle saçma bi şarkı çalmadı çalsaydı kesin ayarlamak isterdim

Annem demis fmk kizimi ceyizi hazir bir daki gelisinizde ceyizleri alirsinz diyer :a015:

Sormuslar Kina gecesinde ne yapmak istersiniz diye adetleriniz nedir ne istersiniz diye. Annemle Babamda söylemis Evin avlusunda yapacagiz kinayi. Bizim oralarda adettir erkek tarafi kiztarafina ersak alir Pirinc yag filan felan annemler istememis gerek yok biz bir sey istemiyoruz gelen misafirleri ben agirlarim ama 30 kisyi gecmeyin demis cünki cok kalabalik oluyor evin ici bide bizim taraf akrabalar. Nisanlim kina gecesi icin calgi tutatcak. Annemde demis son kizimi evlendiriyorum davul tutacam. Bayanlar bi arada Beyler bi arada oturuyorlarmis kalabalik oldugu icin, Annem demiski erkeklere bir oyun oynayalim aralarinda erkekleri isletmeye karar vermisler. Erkekler sorunca dügünde ne istersiniz ne yapalim bayanlar demis biz konustuk herseyi ve konu kapanmis. Yolda giderken yani erkek tarafi dönerken sormus kayinbabam ne istiyorlar diye görümcemde söylemis 100 terlik 200 penye 20 kg princ 1 teneke tereyag bilmem kac cember vs vs :-) kanaytami ter basmis klimayi actirmis yani inanmis :-)) :roflol::roflol::roflol:

Aksam biraz sert konustum nisanlimla ve söyledim ben geline kalabalik istemiyorum az geldin dedim cekinmeden fmk istemiyor diye bilisin ailene dedim :dilcikar:

adaşım güzel işte..baksana aralarında kaynaşıp erkekleri bile kandırmışlar...darısını benim başıma bakalım benimkiler ne zaman kaynaşacak..
adaşım gittin mi doktora?
ben gittim horman tahlili için kan verdim doktor ultrasyondan baktı.ultr.bir şey yok dedi..birde horman sonucunu görelim dedi..2 gün sonra çıkacakmış..doktora ilk derdimi anlattığımda sende polikistik over olabilir dedi..korktum...bakalım....

Kizlar cok mutluyum bugun nisanlim evimizi tuttu ve aylarca bekleyis sona eriyor cumartesi gunu allahin izniylen,istanbula ucuyorum cok mutluyum, alisverislere baslayabilcem artik :))

Kizlar cok mutluyum bugun nisanlim evimizi tuttu ve aylarca bekleyis sona eriyor cumartesi gunu allahin izniylen,istanbula ucuyorum cok mutluyum, alisverislere baslayabilcem artik :))

canım çok güzel bir haber...hayırlı olsun...senin için bir o kadar yorucu bir o kadar da heyecanlı bir koşuşturma başlıyor...kaydirigubbakcemile5

fmk canım çk sevindim kaynaştıklarına bak boşuna kızmışız :utangac:
tatlırüya canım işallah ciddi bişi çıkmaz
arzu canım snde maraton abaşlıyon artık kaydirigubbakcemile5

Back