- 25 Temmuz 2008
- 4.440
- 37
- 683
düğün gece almanya ya uçuyom derken kocan gelmiycek mi?
gelecek gelecek onu da aliyorum yanima
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
düğün gece almanya ya uçuyom derken kocan gelmiycek mi?
tatlırüya bizde tavuk mavuk yok gelin yağlısı var :jeyyar:
erkek tarafından bisürü kişi oluyo kaynana yemekler yapıyo önceden salondan gelir gelmez sofra kurulur önce gelin tadar herşeyden sonra diğer misafirler bereket falan demekmiş hatta gelin oğlanın bi eşyasının üstüne oturtulurki oğlan onu dinlesin deye :teytey:
sonada herkes evine tabikide
ah be yawrum işlerine gelmemiştir konuşmak o yüzden kalabalık gelmişlerdir
benim gözlerim doldu bak şimdi sen kimbilir ne durumdasındır
zaten hassasım adet olamadım bi türlü hep ağlıyom
aşkına söle ayıpya de düğüne ne kaldı sürü halinde ne işiniz var bizde de, ailecek gelip konuşamadınızmı de herşeyi son günde nsl halletmeyi düşünüyon de ağla biraz tabikide senağlama anlasın çok üzüldüğünü
aşkam akrabalar geldi bize gelin kaynana ay nasıl özendimya sanki anne kız gibiler
ama akrabamız gelinine bi nişan bohçası yaptı sanki kız çeyizi verdi 10 kişi falan 2 şer tepsi anca götürebildik aldıklarını hep de destek olur, altlı üstlü oturuyolar hiiç rahatsız etmez kendileri geleceği zaman iniyolar aşağı
gelinin arkadaşları geliyo ders çalışmaya kpssye hazırlanıyoda kadın bisürü avur cubur alıyo marketten kapıdan verip iniyo nsl anlayışlı allah bozmasın
bizimki aramıyo bile ya kızım hazırlıklar ne alemde bn şunları getircem veya eksik varmı diye hiiiç umuru dil valla, misafir gibi düğün günü salona geşçek oturcak sadece hiçbişeye karışmıyo
soguk soguk dursunlar bakalim nereye kadar. biraz idare et hele dügün olsun ayri düzeninizi kurun sende daha arayip sormasin isterlerse konusmak onlar arasin.
yarin jinekolojide randevum var, dogum kontrol hapi alacam bakalim ilk kez gidiyorum kadin dokturuna
bn neysede aşkım çok üzülüyoya asker çocuk ayda bir aranırmı onunda çoğunu aşkım arıyo nette çk nadir konuşur aşkım onlarla, başka msneden konuşuyoz çünkü biz bn diyom aşkım öbür msnyi aç bayadır açmıyon konuş diye
benimde doktora gitmem lazım...horman testi yaptırmak istiyorum...iki özel günümün arasında 43 gün oldu...bu yıl müdürden çok izin istedim ama yine gitmem lazım...