2009 Austos'da evlenecekler, bu da bizim aymz diyenler bekliyorum

tatlırüya bizde tavuk mavuk yok gelin yağlısı var :jeyyar:
erkek tarafından bisürü kişi oluyo kaynana yemekler yapıyo önceden salondan gelir gelmez sofra kurulur önce gelin tadar herşeyden sonra diğer misafirler bereket falan demekmiş hatta gelin oğlanın bi eşyasının üstüne oturtulurki oğlan onu dinlesin deye :teytey:
sonada herkes evine tabikide

bizim ordaki adete benziyor... bizde ama bide sizin adetinizden farkli olark kiz tarfindan gelenler tavuk alip öyle dönüyor. Tavukugun anlamdi dedir bilmiyoru... ama

eda bi gelsede bursalilarin dügün adetlerini anlatsa... bizim komsu vardi bursali aman allahim ne agir adetleri var öyle

dalinam benim canim sen cok tatlisin a.s.

sinir oldum napim ama ya sanki düğünde sadece gelin olcakta o düşünüyo
bizimkiler arayıp sormuyo bile ya nişan 19 temmuzda oldu ve bikere aradı sadece
hep bn aradım ondada soğuk soğuk konuştu sanki çk meraklıyımda ona aşkım mutlu olsun diye arıyom

soguk soguk dursunlar bakalim nereye kadar. biraz idare et hele dügün olsun ayri düzeninizi kurun sende daha arayip sormasin isterlerse konusmak onlar arasin.

aşkam akrabalar geldi bize gelin kaynana ay nasıl özendimya sanki anne kız gibiler
ama akrabamız gelinine bi nişan bohçası yaptı sanki kız çeyizi verdi 10 kişi falan 2 şer tepsi anca götürebildik aldıklarını hep de destek olur, altlı üstlü oturuyolar hiiç rahatsız etmez kendileri geleceği zaman iniyolar aşağı
gelinin arkadaşları geliyo ders çalışmaya kpssye hazırlanıyoda kadın bisürü avur cubur alıyo marketten kapıdan verip iniyo nsl anlayışlı allah bozmasın
bizimki aramıyo bile ya kızım hazırlıklar ne alemde bn şunları getircem veya eksik varmı diye hiiiç umuru dil valla, misafir gibi düğün günü salona geşçek oturcak sadece hiçbişeye karışmıyo

yarin jinekolojide randevum var, dogum kontrol hapi alacam bakalim ilk kez gidiyorum kadin dokturuna

allah bozmasin.. anlayisli insanlarda var.

Birazcik daha sabir et dügünden sonra uzak olacaksin zaten bayramdan bayrama arasin

soguk soguk dursunlar bakalim nereye kadar. biraz idare et hele dügün olsun ayri düzeninizi kurun sende daha arayip sormasin isterlerse konusmak onlar arasin.

bn neysede aşkım çok üzülüyoya asker çocuk ayda bir aranırmı onunda çoğunu aşkım arıyo nette çk nadir konuşur aşkım onlarla, başka msneden konuşuyoz çünkü biz bn diyom aşkım öbür msnyi aç bayadır açmıyon konuş diye

Kina gecemde davul zurna da olacakmis.. annem söyledi

Dügünde giris müzigi düsündünüz mü

ben nilüfer ta uzak yollardan istiyorum

benimde doktora gitmem lazım...horman testi yaptırmak istiyorum...iki özel günümün arasında 43 gün oldu...bu yıl müdürden çok izin istedim ama yine gitmem lazım...

kendi askerdeki oğlunu ayda bir mi arıyo:1shok:

benimde doktora gitmem lazım...horman testi yaptırmak istiyorum...iki özel günümün arasında 43 gün oldu...bu yıl müdürden çok izin istedim ama yine gitmem lazım...

bende mesai saatinden sonraya aldim ranedvuyu... bakalim ne dicek hangi hapi verecek
komik ama dogum kontrol haplarini almanyada saglik sigortasi karsilamiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…