• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2009 Austos'da evlenecekler, bu da bizim aymz diyenler bekliyorum

canım gelinliğin eteğini beğenmedim dedim diye kırılmadın değil mi?sana güzel olmuş..zayıf olduğun için zaten bütün gelinler güzel durur sende...

hazirliklar son asamda balaylari da ayarlandi..

ne güzel yarinda bizimkiler bir ayara geliyor adetleri yapilcak olanlari konusmak icin hayirlisi annem cok yorucak telefonda konsutum rahatsizdi kendisi canim annem benim

balyaina nezaman gidiyorsunuz dügünün sabahi mi yoksa bir iki gün sonra mi

bende yatiyorum eda da sesiz sedasiz gitti
allah rahatlik versin

sessiz sedasız gitnedim ama benim pcde sorun var girip çıkmam gerekiyo göremiyorum mesajları 3 agustos sabahı gitçez 2 agustos dügün 4 gece kalıcaz kısmetse

edacım geliniğin hazırlanmış, düğününün aksiliksiz sorunsuz ve hiç unutamayacağın kadar güzel geçmesi dileğiyle :Saruboceq:

çok uzun yazmışsın anlamak için ik kere okudum..:roflol:anca anlayabildimdelikafadulden.alışverişe kalabalık gitmek hiç iyi değil.mutlaka sorunlar çıkıyor..senin beğendiğini değil kendi beğendiğini aldırmaya çalışıyorlar...en iyisi ikiniz gitmeniz..zaten sonra onuda yapmışsınız.kaydirigubbakcemile5..yemek meselesine gelince demek ki onlarda böyle yapılıyor..ama insan ağırladı şekilde ağırlanmayı bekler....cokacimcoook

yazdıklarımı sildim çünkü çabuk ve sinirle yazmıştım karışık olmuş

Son düzenleyen: Moderatör:
tatlırüya canım gelinliğin hakkındaki yorumları okudum biraz önce ama oraya dil buraya yazmak istedim bnce beldeki çiçek çok hoş bn çk seviyorum beldeki çiçeği bence saçtaki çiçeklerde hiç boğmaz biçok akrabamın gelinliği öleydi ve hiç boğmuyo çokda güzel oluyo bnde ama tabi bu benim fikrim
zaten o çiçekleri iğne iplikle dikiyolar sanırım içine sinmezse çıkarman kolay olur yani

Back