2009 Austos'da evlenecekler, bu da bizim aymz diyenler bekliyorum

Bugün heyecanliyim biraz insallah güzel gecer. ve insallah bizim akrabalar dolmaz eve

adasim... bu siyah bayildim nerden aldin hangi marka bende istiyorummmmm :-(
siz siyah sevmiyorsunuz ama ben siyahi cok asil buluyorum cok seyim siyahdir..

marka?
fiyat ?

ben onu burdan kk dan aldım...tubilosh satıyordu.bir ara böyle babydoll çok sattı...aynısı gg da satılıyor...yanlış hatırlamıyorsam 25 liraya almıştım...

güle güle giy cok güzelmis gercekten

ay suan cok sinirliyim

az önce annemi aradim ne yaptiniz ne konustunuz diye hic bir sey konusmadik erkekler zaten köye gittiler bahceye bakmaya dedi bizde kadinlarla oturduk dedi... öldüm sinirimden hic bir sey konusmamislar.. salaklar afedersiniz salaklar diyorum ama 11 kisi gitmisler sanki gelin almaya gidiyorlar eehh bizimkiler dururumu hic teyzem annaannem nefret ettigim halamda ordaymis anne niye bir sey konusmadiniz diyorum okadar curcunada bir sey mi konusuluyor didor bende dedim anne kimseye dicek bir lafin yok tutamadin cenneni sanki bizimkiler doldurmadi ortalgi dedim. Erkekler köye cikmislar sanki köy bakmaya gittiler oraya ay allah ne insanlar var. Ben geldikten sonra tekrar geleceklermis konusmaya. Bene söylemsem kalabalik istemiyorum diye bende fmk degilim...
Nisanlim mesaj cekti geri dönüyoruz diye standart seyler konusuldu filan yazdi benim de cevapim: Aferim baya seyler konusulmus hal edilmis beni sinir ediyorsunz!
Yakinimda olsa girtlaklardim herhalde

ah be yawrum işlerine gelmemiştir konuşmak o yüzden kalabalık gelmişlerdir
benim gözlerim doldu bak şimdi sen kimbilir ne durumdasındır
zaten hassasım adet olamadım bi türlü hep ağlıyom
aşkına söle ayıpya de düğüne ne kaldı sürü halinde ne işiniz var bizde de, ailecek gelip konuşamadınızmı de herşeyi son günde nsl halletmeyi düşünüyon de ağla biraz tabikide senağlama anlasın çok üzüldüğünü

üzüldüm ya...konuşmak için gitmemişlermiydi...geziye gitmişler heralde....kalabılık olunca böyle oluyor..bende ne onlardan birilerini isterim nede bzden birilerini...bırakın iki aile kaynaşsın..iki anne iki baba birbirini sevsin..

sanki 5 çayına tıkınmaya gitmişler yawww
sinir şeyler
kız sizin tarfta az dil onlarda gelmiş tam olmuş annende artık insanlara hizmet etçem diye paralamıştır kendini yazık yaa

yok olmaz en az 30 kisi olmasi gerek evin isi söyle tiklim tiklim olmasi gerek... eeee bizim taraftanda mutlaka birileri olmasi gerek dedikodu icin maglzeme gerek ne de olsa... Deli olacagim ya nefret ettigim halam olacak kadin ordaymis ben coktan onu hallaliktan sildim haber yok herhalde.

Dügün bittikten sonra gelin damat evinde giderken yaninda kiz tarafindan da birileri gider yanlarida, sizlerde var mi böyle bir adet?

Bunu da söylicem ben istemiyorum kimse gelmesin dügünden sonra yanimda.

Son düzenleme:
sanki 5 çayına tıkınmaya gitmişler yawww
sinir şeyler
kız sizin tarfta az dil onlarda gelmiş tam olmuş annende artık insanlara hizmet etçem diye paralamıştır kendini yazık yaa

aynen canim... iyi paraladim ama mesajla gece msn e gelecek bekliyorum laf arasi bi soracagim kac kisi gittiniz diye .. odunlugun bu kadari

Tembilhicem ben gelince istemiyorum okadar kalabalik öyle bir sey olursada tavrimdan acikca belli edecegimi söylicem. Acik Acik söylesin benim icin bir problem yok fmk istemiyor kalabalik okadar.. millet de vakit gecirmek zaman öldürmek icin baska bir eyelence bulsunlar

-tatlicadiarzu- kız şey yaparken ne işleri var orda, isteme tabi eskidenmiş o adetler sn almanyada oturuyonya allah aşkına evinize gelene kadar yatmayın beraber yatsanızda yapmayın bişi
valla bn dedim burdaki düğünden sonra bana ayrı oda hazırlasınlar hiçte beraber yatmaya niyetim yok balayına kadar ev curcuna olcak herkesin kulağı kapıda olduuuu canım başka avucunu yalar bunu bekleyenler bnde dalinaysam balayına kadar kesinlikle yatmam aşkımla oda tmm dedi
valla ciddi ciddi söle istemiyosan kabul edilcek şey var kabul edilmicek şey varya bune böyle herkes kendi istediğini yaptırmaya çalışıyo bize, binpon topu olduk bi otarafa bi bu tarafa

yok öyle degil.... Dügün bittiyor gelin damat eve gidiyor orda yine kahve tatli filan sohbet ediliyor sonra evli evine köylü köyüne.. yani gece kimse kalmiyor
Gelinin yaninda da kiz tarafindan biri oluyor.. Sey ne diyorlar tavuk alma erkek tarafi kiz tarafina tavuk veriyor adet. Abimin dügününden biliyorum. Ama ben bunu bile istemiyorum
Zaten dügün gecesi ucuyorum ben almanyaya

Dalina sende az degilisin aferim sana...

Bende dusa giriyorum... konusuruz yine ama yarin is var erken yatacam

Nisanlimla kavgaya tutsmasak tabi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…