slm canlar... ne sicak seyler eklmisinz öyle hehee
gelde öyle olyur nisan dügün alisverisinde kazik fiyat oluyor... bana bir gecelik takimi aldindi etiketini gördüm 280 tl hayir okadar para etse lafim yok ama degmez bence güzel ama 280 tl bir güzelligi de yok.. bide nisan ayakkabilarin fiyatini merak ettmisim ama onu bilmiyorum oda tahminimce pahaliydi...Makyaj hic aldirmicam cünki yazik günah benim kulandigim ürünler var baska da ezbere fondaten pudra süreme yüzüme. Dügün alisverisinde söyledim de nisanlima spor ayakkabi bide kota ihtiyacam var ise yarayack bir seyeler aladim... bide canta aldirmak istiyorum nisanda alinmamisti bide saat kaydirigubbakcemile3 bana da alinan ic camasiri da ten marka sahsen ben olsam kendim alisverise cikmis olsam okadar para vermezdim... camasirim güzel ama bana göre fiyati yüksek..Bilerek yapiyorlar zaten, firmalar biliyor bunlar gelin alisverisinde aliniyor diye kazik fiyata satiyorlar..
Hatirliyorum ablama yengeme gelin alisverisinde etek cektet takim almislardi hic giymediler ben öyle olsun istemiyorum tarzima uyusun....
Kizlar pat diye atladim lafa idare edin