• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2009 Austos'da evlenecekler, bu da bizim aymz diyenler bekliyorum

tes ederim canım kıslar sizlerede arkadaşlık teklifi gönderdim kabul ederseninz görceksiniz

gördüm.....allah mesut etsin...sizde birbirinize benziyorsunuz...bu arada bir şey farkettim...hepimiz nişanlılarımızla 20 cm farkımız var...delikafadulden

jtosik canım nasılsın a.s.
fmk bu arada daha öncede yazmıştım biara, siz baş başa olunca zaten balayı yapmış kadar olcaksınız bu kadar hasretten sona kaydirigubbakcemile5
Merhaba dalinacim, böyleyasayip gidiyoruz iste napalim? Sen nasilsin? Hazirliklar ne alemde?

bu gün benim cadıya düğün için sandalet bakmaya çıktık arkadaşımda geldi, kına tepsim için saten kumaş aldım sepette kullandığım çiçeklerden aldım vedeeeeeeeeeeeeeee
mayokini aldım hemde memişler kamıfle ediyo içine silikon koyabiliyom sırtıda açık tam istediğim gerçi istediğim renk kalmamış ama bn denize gidene kadar gelirde değiştircem alkisalkisalkis
vede seksi seksi gecelik beğendim bitane sonra resminide koyarım buraya çk güzel danteldin delikafadulden

aldıklarını güle güle kullan..:jeyyar:.resimleri bekliyoruz...kına sepetini sen yapıyordundeğil mi...becerikli kız...bende benimkilerin resimlerini bulup ekleyim...

aldıklarını güle güle kullan..:jeyyar:.resimleri bekliyoruz...kına sepetini sen yapıyordundeğil mi...becerikli kız...bende benimkilerin resimlerini bulup ekleyim...

sepeti hazır almıştım canım ama kremdi pembe çiçek ve kurdelerle renklendirdim sadece
tepsimide buna uydurmak istiyorum

beğendiğim mayokini buydu fakat kalmamış bnde başaka bi rengini aldım
my.php
[/URL][/IMG]

bunlarda almayı düşündüğüm cici gecelikler aşkım için tabikide delikafadulden
aslında böle şeyleri hiç sevmem ama arkadaşlarım bni ikna etti sonunda
gecelik.jpg

gecec.jpg

aldığın geceliklerden beyaz olan çok güzel...bende bir ara alacaktım..kendimi durdurdum...yeterince aldım çünkü..annem bile yeter dedi..şimdi sende görünce bir tanede daha mı alsam....

aldığın geceliklerden beyaz olan çok güzel...bende bir ara alacaktım..kendimi durdurdum...yeterince aldım çünkü..annem bile yeter dedi..şimdi sende görünce bir tanede daha mı alsam....

bn daha almadımki o gecelikleri almayı düşündüklerimi ekledim :utangac:, sadece mayokiniyi aldım
benim çok fazla geceliğim yok sexi olarak nişandaki altılı set var sadece

Back