Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
tatlım bende dogum kontrol hapı kullancam ama cok karasızım sızın gıbı... napcaz bu ısı yaaaa:1no2: buarada gelınlık ve kına kıyafetını paylasırsan fıkır edınmıs oluruz...beklıyoruz..a.s.
kızlar neden ısrarla siz korunmak istyosunuz anlamadım.bırakın eşiniz olacak adam korunsun.tecrübe konuşuyo burda.diyo kio tecrübe "kilo aldım kilo sakın kullanmayın" yok siz çok zayıfsanız ii alıyım kilo diyosanız o başka tabi.
[/URL][/IMG][/URL][/IMG]
canım ya ben bu ayakkabılara bayldım
ortalama fiyatı nedir çok merak ettimdelikafadulden
saol canim... 260 ytl ye geliyor
güle güle kullan
umarım bende böyle bir ayakkabı bulurum
bende umarim mi daha da güzel olur senin ki... bulursun eminim benim cok fazla zamanim olmicak türkiyeye gidecem iki hafta kalacam dügün yapacaz dönecem bu yüzden önceden aratsirdim sonra acelede istedigimi bulamam stres yaparim diye...
oh be biraz hareket gelmis topimize... bide yukarda eklenen bir gelinlik var üst kismi görünüyor cok cok cok güzel
Sağol canım
o gelinlik üstünü ben yaptıracağım
siparişini verdik
ayakabıların taşları gelinliğimin üstündeki taşlara benzettim
bulacağım aynısı olmasa da fikir oldu bana bunan benzer bişi alırm
:teytey::teytey::teytey:
bencede güzel olur resimdeki gelinligine uyuyor bulamasan bile gri tonlarında taşlarla süslü bi ayakkabı çok hoş olur ya ben napcammmmmmmmm yaaaa aşırı kararsızım bu konularda ben kafamçokkarıştı
sağol canım
ben de taşlı ayakkabı istiyorum ama gri ton bir ayakkabı aklımda yoktu beyaz üstüne taş düşünüyordum şimdi aklıma gümüş renkli ayakkabı soktun :1shok:
bende çok kararsızım alana kadar düşünürüm artık ve daha var temuz gibi alışverişe gideceğiz bakalım o zamana kadar neler aklıma girer dahadelikafadulden
canim gümüs renkli ayakkabi alirsan, ilerdede kulanabilirsin... Bembeyaz alirsan yani o klasik gelin ayakkabilardan bi dügün günü giyersin baska da kulanamasin... Ben o ayakkabiyi almasaydim aklima koymustum gümüs alacaktim.. Zaten Gümüs ayakkabi bulmak da zor degil emini ki hosuna gidecek bir ayakkabi görüsün. Sen simdien carsiya cikarsan bak bi göz gezdir..yerimseniben
sen nerden aldın bu ayakkabıyı markası ne çok merak ettim sitesi varsa netten bakayım:ecrin_bebek:
sitesi var Buffalo Shop yazip google aratirsan bulursun siteyi canim.. Yalniz site almanca