• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2009 Austos'da evlenecekler, bu da bizim aymz diyenler bekliyorum

tatlım bende dogum kontrol hapı kullancam ama cok karasızım sızın gıbı... napcaz bu ısı yaaaa:1no2: buarada gelınlık ve kına kıyafetını paylasırsan fıkır edınmıs oluruz...beklıyoruz..a.s.

valla bu kararsızlık sıktı beni en iyisi haziranı bekleyip dr.a gittip ne uygunsa onu uygulamak olacak burada çok istiyorum resimlerini koymayı ama telefonla çektigim resimler hiç güzel çıkmadı dijital foto makinası bende degil ama gelince mutlaka koyacam fikirlerinizi merak ediyorum eğer yine koyamazsam artık dügün sonrası bu topikte mutlaka bulursunuz hat ettim çünkü koymaya kızlar agustos gelini olarak sizlerde açtığım bu topikte paylaşırmısınız resimlerinizi yaşadıklarınız bence çok güzel olur hihoyyythihoyyythihoyyyt

kızlar neden ısrarla siz korunmak istyosunuz anlamadım.bırakın eşiniz olacak adam korunsun.tecrübe konuşuyo burda.diyo kio tecrübe "kilo aldım kilo sakın kullanmayın" yok siz çok zayıfsanız ii alıyım kilo diyosanız o başka tabi.

canım iyi hoş diyosun eşiniz korunsun diyede ilk gecede o koruncak degil ya tam o günden sonda işler tabiki değişecek ama ya ilk gece korumasız bi iliskiden ilk gece süprizi bi bebek doguran çok gördüm allah inş hepimize çoçuk nasip etsin en hayırlısından ama benim nişanlım 5ay askerlik yapacak erteleye erteleye bi hal olduk okullar yuzunden artık asker dönüşü düşündügüm için bide hemen gidemiyor işi nedeniyle anlıyacagınız en az 2 sene korunmak gözüküyor ondan bu kadar çaresizim inş derdimi anlatabilmişimdir yoksa korunmak için yöntem çok paylasımın için teşekkürler.:emir_bebek:

Merhaba kızlar
konuyu yeni keşvetti sengözlerimebaksanab ben de 15 Ağustosta evleniyorum
aslında eylül sonu ramazandan sonraya ayarlamıştık kendimizi ama babam sağolsun iki bayram arası olmaz dedi ve bizde ramazandan önceki son cumartesiye günü almak durumunda kaldıkkaydirigubbakcemile3

benim bütün mobilya ve beyaz eşyalarım tamam ama daha ev tutmadım temmuz ortasında düşnüyoruz fazla kira vermemek için...... bütn eşyalarımız ayrı ayrı mağzalarda bekliyor.. evlendikten bir ay sonra borçlarıda bitmiş olacak kaydirigubbakcemile5

ama gel görün ki benim çeyizde pek bişi yok ve tamamlayamayacağım sanırım:1shok:
inşalah evlendikten sonra yavaş yavaş olur kendimi üzmüyorum :delphin:

gelinliğimin modelini beğendim çokta uygun biryer buldum orda diktircem
ama haziran ortasında gidip ölçü vereceğim ordaki kadın kirlenir erkenden yapmayalım dedi mantıklı geldi tüller sararma yapıyormuş
benim istediğim yaptıracağım üst bu olacak bol taşlı ama sade ve zarif geldi bana :)
attachment.php

altıda sadece tül ve kabarık hemide çok kabarık olacak kaydirigubbakcemile2

ben düğün yapmıyorum nikah olacak
nikah çıışıda ailemizle beraber yemek yiyeceğiz...
şimdilik bukadar hepimize MUTLULUKLAR.............hihoyyyt
:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

Eklentiler

• $263_b.jpg
    $263_b.jpg
    5,9 KB · Görüntüleme: 55
Son düzenleme:
my.php
[/URL][/IMG]
my.php
[/URL][/IMG]

canım ya ben bu ayakkabılara bayldım
ortalama fiyatı nedir çok merak ettimdelikafadulden

ufffffffff ya şu düğün masrafında buda çok yer kaplar yoksa benim de çok hosuma gitti degişik ve çok güzel alanlar güle güle kullansın

güle güle kullan
umarım bende böyle bir ayakkabı bulurum

bende umarim mi daha da güzel olur senin ki... bulursun eminim benim cok fazla zamanim olmicak türkiyeye gidecem iki hafta kalacam dügün yapacaz dönecem bu yüzden önceden aratsirdim sonra acelede istedigimi bulamam stres yaparim diye...

oh be biraz hareket gelmis topimize... bide yukarda eklenen bir gelinlik var üst kismi görünüyor cok cok cok güzel :nazar:

bende umarim mi daha da güzel olur senin ki... bulursun eminim benim cok fazla zamanim olmicak türkiyeye gidecem iki hafta kalacam dügün yapacaz dönecem bu yüzden önceden aratsirdim sonra acelede istedigimi bulamam stres yaparim diye...

oh be biraz hareket gelmis topimize... bide yukarda eklenen bir gelinlik var üst kismi görünüyor cok cok cok güzel :nazar:

Sağol canım
o gelinlik üstünü ben yaptıracağım
siparişini verdik
ayakabıların taşları gelinliğimin üstündeki taşlara benzettim
bulacağım aynısı olmasa da fikir oldu bana bunan benzer bişi alırm
:teytey::teytey::teytey:

Sağol canım
o gelinlik üstünü ben yaptıracağım
siparişini verdik
ayakabıların taşları gelinliğimin üstündeki taşlara benzettim
bulacağım aynısı olmasa da fikir oldu bana bunan benzer bişi alırm
:teytey::teytey::teytey:

bencede güzel olur resimdeki gelinligine uyuyor bulamasan bile gri tonlarında taşlarla süslü bi ayakkabı çok hoş olur ya ben napcammmmmmmmm yaaaa aşırı kararsızım bu konularda ben kafamçokkarıştı

bencede güzel olur resimdeki gelinligine uyuyor bulamasan bile gri tonlarında taşlarla süslü bi ayakkabı çok hoş olur ya ben napcammmmmmmmm yaaaa aşırı kararsızım bu konularda ben kafamçokkarıştı

sağol canım
ben de taşlı ayakkabı istiyorum ama gri ton bir ayakkabı aklımda yoktu beyaz üstüne taş düşünüyordum şimdi aklıma gümüş renkli ayakkabı soktun :1shok:
bende çok kararsızım alana kadar düşünürüm artık ve daha var temuz gibi alışverişe gideceğiz bakalım o zamana kadar neler aklıma girer dahadelikafadulden

günaydin... davetiyelerinizi nezaman pastirmayi düsünüyorsunuz
nisanlim temmuz diyor... bana sanki biraz gec gibi geldi. Sicze??

canım bizde Temmuz die düşünüyoruz
ama benim nikahım 15 Ağustos bir ay gibi bir zamanda dağıtırız
sizinde yetişir bence

sağol canım
ben de taşlı ayakkabı istiyorum ama gri ton bir ayakkabı aklımda yoktu beyaz üstüne taş düşünüyordum şimdi aklıma gümüş renkli ayakkabı soktun :1shok:
bende çok kararsızım alana kadar düşünürüm artık ve daha var temuz gibi alışverişe gideceğiz bakalım o zamana kadar neler aklıma girer dahadelikafadulden

canim gümüs renkli ayakkabi alirsan, ilerdede kulanabilirsin... Bembeyaz alirsan yani o klasik gelin ayakkabilardan bi dügün günü giyersin baska da kulanamasin... Ben o ayakkabiyi almasaydim aklima koymustum gümüs alacaktim.. Zaten Gümüs ayakkabi bulmak da zor degil emini ki hosuna gidecek bir ayakkabi görüsün. Sen simdien carsiya cikarsan bak bi göz gezdir..yerimseniben

canim gümüs renkli ayakkabi alirsan, ilerdede kulanabilirsin... Bembeyaz alirsan yani o klasik gelin ayakkabilardan bi dügün günü giyersin baska da kulanamasin... Ben o ayakkabiyi almasaydim aklima koymustum gümüs alacaktim.. Zaten Gümüs ayakkabi bulmak da zor degil emini ki hosuna gidecek bir ayakkabi görüsün. Sen simdien carsiya cikarsan bak bi göz gezdir..yerimseniben

sen nerden aldın bu ayakkabıyı markası ne çok merak ettim sitesi varsa netten bakayım:ecrin_bebek:

bencede gri mantıklı ama kırık beyaz bi gelinlik için bana yine kırk beyaz bi ayakkabı düşüyo ama ben hep gri diyorum çünkü daha sonrada kullanma şansın var ayrıca beyaz ayakkabı durduğu yerde bi sararıyo hic sevmiyorum bu yüzden ayyy dur şu siteye bide ben bakayım canlarım kızlar temmuz dügün olcaksa davetiyeleriniz şimdiden erken degilmi davetiyeyi seçtikten sonra gerisi kolay ama benim için kolay çünkü ablamın dügününde yaptığımız liseteyi atmadım üstüne sadece eklemeleri yapcam davetiye secmek benim için zor yoksa gerisi kolay sececek olursanız davetiyelerinizi ekleyin bakalım

Back