• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2009 Austos'da evlenecekler, bu da bizim aymz diyenler bekliyorum

ahh ahh dedim görünce topici.geçen sene yani 2008 ağustosta evlenecekler topici geldi aklıma.ben de ordaydım.vay be 8 ay olcak evleneli.kızlar sizleri o kadar iyi anlıyorum ki.heyecanınızı,telaşınızı vs vs..size tek tavsiyem ne biliyomusnuz.HER ANIN tadını çıkarın.geri gelmiyo çünki.geçen sene bana böyle diyenleri şimdi daha iyi anlıyorum.ara ara uğrar size bakarım.neler konuşuluyo die:)

Birsam gelirsen çok seviniriz. Tecrübelerinden faydalanmak yararlı olacak bizim için :1hug:

ev kiralıksa eğer çok erken değil mi.daha 4 ay kadar var sanırım.biz ağustos 22 de evlendik.ağustosun 10 un da tutmuştuk evi.

kiralık canım evet ama nişanlım zaten yanlız yaşıyordu o yuzden artık orda yasıcak yavar yavas yerleşiiriz ancak

hımm anladım cnm.tabi nişanlın zaten bi kira veriyosa yalnıuz yaşıyosa o zaman başka tabi.iyi olur senin için de acele etmeden yavaş yavaş yerleşirsin.daha önce d e dediğim gibi evlilik aşamasında ki HER ANIN tadını çıkarmayı unutmayın:)

ya kızlar baya hareketlenmişsiniz bu hız demek oluyoki nişanlıya biran once kavuşmak iyi iyi tam gaz devam herseyi biranda baştan savma olmasındansa bence boylesi daha iyi ya kızlar bu resim koyma olayını nasıl yapcağımızı biri anlatsın bana ama basamak basamak gelinlik için aldıgım tokamı duvagımı eldivenimi çiçegimi paylasmak istiyorum fikir verin sizede fikir olsun

slm kızlar

ben sizdenim,bizim düğün de ağustosun 10 unda. salonu tuttuk,evi temmuz gibi tutalım diyoruz.Gelinlik de haziran-temmuz arası olcak sanırım.çünkü diyetteyim,en az bi 10 kilo vermem gerekiyo,verebilirim inş.benneyaptımki ondan sonra başlarız artık yavaş yavaş bakmaya biz de nasipse.bende şimdilik aman aman bir heyecan yok bakalım günler ilerledikçe nasıl bir seyir alcak:)

sizlere de şimdiden mutlular diliyorum,herşeyin gönlümüzce olması dileği ile...

Hoşgeldin arzuhan. Oleyyyyy izmirden biri gelmiş hihoyyyt

aaaaaaaaa bir yıldız daha evleniyo sana mutluluklar ARZUHAN şimdiden ayy kızlar kımse şu resim koyma işlemini yazmamış aşk olsun iyi ben sizlerle paylaşmak istemiştimmm küstüm oynamıyorum ayyyyyyy ben niye heyecanlıyım bu kadar kimsede tık yok nerdeyse en son benim dügünüm olacak ama gelinligi falan çok mu erken hallettim acaba diye düşünmeye başladım arzuhan zayıflama işlemini banada anlatan gelinligi aldım ama ben 40 bedenim 38 gelinlik bedeni arkası kapandı ama eger zayıflamazsam aldıgım yer dügün öncesinde düzeltme yaparız dedi keşke biraz daha düşsem eger bi yolu varsa sendende alalım

canım anlatmaya çalışcaktım sana fotoğraf eklemeyi ama karışık yazdığımı farkettim. Ortaya karışık bölümünde teknik destek var orda ayrıntılı ve resimli anlatılıyor. Bekliyoruz fotoları hihoyyyt

Son düzenleme:
Vala siz zayıflamaya çalışrken benim korkum da düğüne yaklaştıkça daha da zayıflamak. Nişanda bile bir haftada 1.5 kilo kadar verdim koşturma ve stresten. Düğün döneminde gördüğüm herkes zayıflıyor umarım daha da zayıflamam

aaaaaaaaa bir yıldız daha evleniyo sana mutluluklar ARZUHAN şimdiden ayy kızlar kımse şu resim koyma işlemini yazmamış aşk olsun iyi ben sizlerle paylaşmak istemiştimmm küstüm oynamıyorum ayyyyyyy ben niye heyecanlıyım bu kadar kimsede tık yok nerdeyse en son benim dügünüm olacak ama gelinligi falan çok mu erken hallettim acaba diye düşünmeye başladım arzuhan zayıflama işlemini banada anlatan gelinligi aldım ama ben 40 bedenim 38 gelinlik bedeni arkası kapandı ama eger zayıflamazsam aldıgım yer dügün öncesinde düzeltme yaparız dedi keşke biraz daha düşsem eger bi yolu varsa sendende alalım

saol canım beim,hepimiz sonsuz mutlu oluruz inş.
valla ben hem diyetteyim,hem yürüyüşe başlıyorum günde 1 saat,hem de kızcanız ama lida kullanıyorum :( çünkü mecbur kaldm diyet ve sporla veremedm onu takviye aldm napiim,bence senin bedenin gayet normal,hiç takma bile kafana.

sulfat sen de takma düğün zamanı koşuşturmacadan verirsin yine

hepimiz prensesler gibi gelin oluruz inş.:dance:

saol canım beim,hepimiz sonsuz mutlu oluruz inş.
valla ben hem diyetteyim,hem yürüyüşe başlıyorum günde 1 saat,hem de kızcanız ama lida kullanıyorum :( çünkü mecbur kaldm diyet ve sporla veremedm onu takviye aldm napiim,bence senin bedenin gayet normal,hiç takma bile kafana.

sulfat sen de takma düğün zamanı koşuşturmacadan verirsin yine

hepimiz prensesler gibi gelin oluruz inş.:dance:

Canım, ben vermek istemiyorum zaten. Şuan kilom çok iyi 50 kiloyum 36 bedenim ama daha da zayıflamaktan korkuyorum

Canım, ben vermek istemiyorum zaten. Şuan kilom çok iyi 50 kiloyum 36 bedenim ama daha da zayıflamaktan korkuyorum

hmmm tamam canım,kusura bakma ben yanlış anlamışım,benim derdim kilo ya herkesinki öyle sandım galiba:tomato:
ne güzel,sen gayet formundasın,vermezsin umarım daha da yemene içmene diakkat et,heyecan yapma bişeycik olmaz ozaman korkma sen:)

kızlar aklımdayken söleyim sakın ha sakın doğum kontrol hapı kullanmak gibi bi hata yapmayın.ben gecen sene temmuz da başlamıştım kullanmaya(malum düğünden 1 ay önce başlamak gerekiyo) kasıma kadar yaklaşık 10 kg aldım.ve size bir tavsiye daha eğer vücudunuz kilo almaya müsaitse evinize alacağınız eşyalar arasın da kesinlikle bir baskül olsun.şimdiki aklım olsa benim ilk alacağım eşyalardan olurdu baskül

Son düzenleyen: Moderatör:
hmmm tamam canım,kusura bakma ben yanlış anlamışım,benim derdim kilo ya herkesinki öyle sandım galiba:tomato:
ne güzel,sen gayet formundasın,vermezsin umarım daha da yemene içmene diakkat et,heyecan yapma bişeycik olmaz ozaman korkma sen:)

Tatlım ne kusuru yanlış anlaşılma olmuş yerimseniben Vala nişanda çok heyecan yapmıştım bir de o dönem çalışıyordum, koşturmaca derken biraz zayıfladım. Bakalım düğün dönemi nasıl geçicek, malum yaz bir de pek iştah olmuyor

kızlar aklımdayken söleyim sakın ha sakın doğum kontrol hapı kullanmak gibi bi hata yapmayın.ben gecen sene temmuz da başlamıştım kullanmaya(malum düğünden 1 ay önce başlamak gerekiyo) kasıma kadar yaklaşık 10 kg aldım.ve size bi rtavsiye daha eğer vücudunuz kilo almaya müsaitse evinize alacağınız eşyalar arasın da kesinlikle bir baskül olsun.şimdiki aklım olsa benim ilk alacağım eşyalardan olurdu baskül

Ben de kesinlikle banyoya baskül bakıyorum, çeyiz listemde var kaydirigubbakcemile3 Ama doğum kontrol hapı kullanmak durumundayım en az 1 yıl çocuk düşünmüyoruz. Geçen yıl da yüzümde çene bölgemde sivilcelenme başlamıştı doktor diane35 verdi 7 ay kullandım ben de kilo artışı yapmadı, yani sanırım 1 kilo almışımdır en fazla. Doğum kontrol hapları bünyeden bünyeye değişir ve kesinlikle doktor kontrolü ile alınmalı bence. Ben düğünden 2 ay kadar önce bir kadın doğum uzmanı ile görüşüp ona göre hap kullanıcam:utangac:

ya kızlar allah razı olsun sizden şu dogum kontrol hapı konusunu iyiki açmış oldunuz ya maglum bizde 1 , 2 sene çoçuk düşünmüyoruz bende haziran gibi resmi nikah işlemleri için saglık ocagında sanırım tahliller falan oluyomuş o zaman ordaki aile planlamasındaki hemşirelerle konuşup dogum kontrol hapını kullanıp kullanmak konusunda bilgi alcaktım her bunyede farklı etkileri olyomuş bende tüylenme var bunun iyice dügün öncesi artmasından korkuyorum bu ilaç verilirken herhangi bir tahlil yapılmıyo neye göre veriliyor bilginiz varmı bide geç kalırmıyımki kullanmak için ama sakın kilo yapmasın çünkü zor veriyom hemen alıyom müsaitim yani :) kızlar bilgi verin özelliklede evli olupta bu dönemde kullananlarbi fikir verin

Back