• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2009 Austos'da evlenecekler, bu da bizim aymz diyenler bekliyorum

dügün öncesi masraflar artiyor kurus hesabi yapilmaya baslaniliyor... ama kina gecesini de hayatinda bir kerecik yasayacaksin fotograflarina bakinca ve hatirlayinca icinde sinmemis elbiseyle kendini görmek hosuna gitmicektir. Icinde uhte kalmasin al derim hic düsünme al 150 ytl öldürmez nisanlini. mutlaka al!!

canım tesekkür ederim vala artık kendi kararlarımı veremez hale geldim evet nişanlıma kalsa al diyo ama ben masrafları azaltmak için karasız kaldım ama yarın kısmetse gidip alcam yardımın için tekrar tes ederimkaydirigubbakcemile3

canım tesekkür ederim vala artık kendi kararlarımı veremez hale geldim evet nişanlıma kalsa al diyo ama ben masrafları azaltmak için karasız kaldım ama yarın kısmetse gidip alcam yardımın için tekrar tes ederimkaydirigubbakcemile3

kesinlikle dogru karar sen mi düzelteceksin dünyayi bukadar masraf yapiliyor bir elbise de alina bilinir naniknanik
canim fotoyu eklersin artik a.s.

Kızler bnde gelinliğimi aldım hep sade olsun istemiştim ölede oldu ama daraltmalar falan biraz sorun oldu, bikere daraltıldı göğüs kısmım olmadı açılıyodu tekrar verdim ama içim içi yedi olmucak diye çümkü boncuklar sölülüm göğüsten kısılcaktı 4 gece doğru düzgün uyumadım üzüntüden sonundada hastalandım zaten:( çünkü göüslerim küçük olduğu için hep korkuyodum çirkin durcak diye başımada geldi:( şimdi oldu gibi sadece koltuk altım açılıyo azıcık onada herkes normal bukadarı diyo. Siz naptınız aldınızmı gelinliklerinizi

gözün aydin canim... hic üzülme takma okadar kafana..
beni getir göz önüne 0 provalyal gelinlik diktiriyorum bakalim nasil bir sey cikacak ortaya
gelinligim kendi kendime aligim ölüclerle dikiliyor dikildikten sonra modaci kargoya verecek ve ilk ve son provami memlekte olacak

ya vala şu resim olayını biri anlatsın yarın inş alcam elbisemi bakalım ayyyyyyy inş herşey güzel olur

Kızler bnde gelinliğimi aldım hep sade olsun istemiştim ölede oldu ama daraltmalar falan biraz sorun oldu, bikere daraltıldı göğüs kısmım olmadı açılıyodu tekrar verdim ama içim içi yedi olmucak diye çümkü boncuklar sölülüm göğüsten kısılcaktı 4 gece doğru düzgün uyumadım üzüntüden sonundada hastalandım zaten:( çünkü göüslerim küçük olduğu için hep korkuyodum çirkin durcak diye başımada geldi:( şimdi oldu gibi sadece koltuk altım açılıyo azıcık onada herkes normal bukadarı diyo. Siz naptınız aldınızmı gelinliklerinizi

bende aldım diktirmeyele uğrasmadım ama kına elbisemi begenmediğim için yarın bitane daha alcam nasipse resim koymayı bilsem koycam çatladım fikirlerinizi sormadım ya inş görenince koyarım

ya ben bu topiği niye daha önce görmemişimki:) kızlar benimde kına 5 ağusts düğün 7 ağustos az kaldı sayılır ben gelinlik bakmaya başladım aradançıksın diyorum.

bende gelinlik icin ölcüleriimi verdin... nasil bir seydir anlamadim kilo almaya basladim
nisandan bu yani 7 kilo aldim hayret ki hayret nisanda 48 kiloydum suan 55 benimde dikkat etmem gerek sonra gelinlik olmicak

bunu gelinliği ilk denediğimde çekilmiştim $ilk hali.jpg

diğer fotom görünüyomu bilmiyorum amafisfisfis ama bn yinede son halinide koycam askı falan takıldı işte ama biz yinede kendimiz göbek kısmındaki boncukları sıklaştırmayı düşünüyoruz yorumlarınızı bekliyorum

$son hali.jpg

parpalm - 01.08.2009

sec_hil - 01.08.2009

hulka26 - 01.08.2009

Giresunlu_Arzu - 01.08.2009

tuba654 - 02.08.2009

winnie06 - 03.08.2009

sulfat - 04.08.2009

kader06 - 08.08.2009

jtosik - 08.08.2009

lokum06 - 15.08.2009

görünüyo görünüyo harika görünüyosun hemde:)çok tatlı olmuşsun.ALLAH güle güle giymeyi nasip etsin.

Bence askisiz daha güzel duruyor canim, ama sen daha iyi bilirsin. Iki resimde cikmis, merak etme. Ben birde sade modelleri begeniyorum. Yani bence daha fazla boncuga gerek yok. Elbisen güzel olmus. Mutlulukla tasirsin insallah

çok teşekkür ederim kızlar askı konusuna gelince bnde askısıs tercih ederdim ama göğüsler küçük olunca gelinlik aşağı düşüyo işte :(

Benimde gögüslerim kücük. Benim gelinligim ama ona göre yapildi canim. Birde ben altina korse giyecegim. Birde bagcikli olunca daha siki vucuta yapisiyo.

Back