2009 Austos'da evlenecekler, bu da bizim aymz diyenler bekliyorum

ciii eeee ben geldimmmm tekrar birakirim sizi hic abone odum zaten buraya

tatlirüya upload ta bastiktan sonra yesimin yüklenmesini beklemen gerek.... bekliyorsun sonra o dedigim adresler cikiyor... bilmiyorum buraya eklediysen gördüm ama yalan yok hatirlayamiyorum suan

bir daha dene hadi nolurrrrrrrrrrrr

saolasin hülya naber nasilsin
neler yapiyorsun günlerin nasil geciyor hazirliklar ne alemde

ok tatlirüya ekledim seni... cok matraksin yahuuu

gayet güzel canim gelinligin sende kuyruklumu diktiriyorsun bide kirik beyaz herhalde

parpalm - 01.08.2009

sec_hil - 01.08.2009

hulka26 - 01.08.2009

Giresunlu_Arzu - 01.08.2009

tuba654 - 02.08.2009

fmk -02.08.2009

winnie06 - 03.08.2009

tatlirüya - 03.08.2009

sulfat - 04.08.2009

oveg - 07.08.2009

kader06 - 08.08.2009

jtosik - 08.08.2009

dalina - 09.08.2009

lokum06 - 15.08.2009

bende hic görmedigim gelinlikcime mail attim... ilk konustumuzda 1 temmuz teslim edilmesi gerek demistik neyse ki ben sabredemiyorum... mail attim suan merakimdan catlamak üzer oldugumu söyledim. Cevap yarin anca gelir diye düsünürken malum saat gec oldu cevap geldi:

öncelikle kucak dolusu selamlar sevgiler... her konuda hak veriyorum sana.. tabiki merak edeceksin.. her şey yolunda ben ön gördüğüm tarihte teslim edeceğim ne birgün eksik ne birgün fazla.. programım sağlıklı yürüyor.. fakat çok yoğun dönemdeyiz, düğün tarihlerine göre gelinliklerin dizaynları , provaları ,, sözverilmiş tarihte teslimleri , hepsini büyük bir özveriyle ekibimle birlikte gece gündüz demeden çalışıyoruz... bizim için esas olan müşterilerimizin bize olan güvenlerini sarsmadan , söz verdiğimiz zamanda hatasız eksiksiz , mükemmel gelinliklere imza atmak. sorumluluğumuzun bilincindeyiz .. en geç haziranın ortası gibi gelinliğinin son şeklini göreceksin zaten senden yeniden son ölçüler isteyeceğim. nasıl alman gerektiğini uygulamalı olarak fotoğraflı mail göndereceğim.. o şekilde tekrar son ölçülerini göndereceksin fermuarını ona göre kapatacağız. zaten sen gelinliği görünce ,yani resmini bize olması gereken rotüşleride ,varsa eğer söylersin ..be inanıyorumki üzerine cuk oturacak. içini ferah tut ,her şey yolunda... çok öpüyorum.. kendine iyi bak... sevgilerimle.. ayşe firidin..

bu alinip msn e yapistirilmaz dimi?? Isim olan yere söyle takvim ciksa kaydirigubbakcemile3

gayet güzel canim gelinligin sende kuyruklumu diktiriyorsun bide kirik beyaz herhalde

evet kuyruklu diktiriyorum..rengi krem olacak...kırık beyazın bir ton kapalısı...capicuno rengi de deniyormuş..birde straplez boyu daha yukarda olucak...görünecek frikik verecek bir şeyimde yok ama açık olmuyacakmış...zaten zor ikna ettim..

çok ikna edici ve kendinden emin konuşmuş....bizde merakla bekliyoruz...

nisanlini anlayabiliyorum ailesi kapali oldugu icin... canim benim gelinligin güzel olacktir eminim krem yaptiriyorusn demek benim gelinlik de kremdi sonra fikir deistirp kirik beyaz olsun dedim... bolero diktsende olurdu ikinizinde gönlü olmus olurdu fotograf cekiminde boleroyu cikarirdin :jeyyar:
adam kizkaniyor karisini kaydirigubbakcemile3

duvagini nasil istiyorsun

çok ikna edici ve kendinden emin konuşmuş....bizde merakla bekliyoruz...

evet, cok iyi bir insan bana provaya gelemek istersen seni alandan alir misafir eder provani olur tekra yolcu ederiz demisti.. ama ben farkli oldugum icin gelinlik diktirisim de farkli :1closedeyes: benimki 0 provali... cok isteseydim giderdim aslinda ama gerek yok nerden baksam 400 tl patlar bana bi istanbul git gel... gelinlik Ayse hanimin kendi modelli oldugu icin fotografdaki gibi olacagindan emin gibiyim insallah ölcülerimi güzel almisimdir... neyseki bir daha alacakmisim bu sever bustiyerli olmasi gerek sanirsam

nisanlima söyledim gelinlik ic camasirlari onun calsitigi magazada kaca diye camasir bölümündeki müdür hanima sormus etikett fiyati 97 tl belli saranlar cok pahali degil mi

simdi mecburen burdan almam gerek gelinlik ic camasirini benneyaptımki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…