eveeett bende geldim arayaaa:)))hihoyyyt
[img=http://img34.imageshack.us/img34/7837/11947367619390eh2s726.th.png]
umarım olmuştur...............................
gayet güzel canim gelinligin sende kuyruklumu diktiriyorsun bide kirik beyaz herhalde
bende hic görmedigim gelinlikcime mail attim... ilk konustumuzda 1 temmuz teslim edilmesi gerek demistik neyse ki ben sabredemiyorum... mail attim suan merakimdan catlamak üzer oldugumu söyledim. Cevap yarin anca gelir diye düsünürken malum saat gec oldu cevap geldi:
öncelikle kucak dolusu selamlar sevgiler... her konuda hak veriyorum sana.. tabiki merak edeceksin.. her şey yolunda ben ön gördüğüm tarihte teslim edeceğim ne birgün eksik ne birgün fazla.. programım sağlıklı yürüyor.. fakat çok yoğun dönemdeyiz, düğün tarihlerine göre gelinliklerin dizaynları , provaları ,, sözverilmiş tarihte teslimleri , hepsini büyük bir özveriyle ekibimle birlikte gece gündüz demeden çalışıyoruz... bizim için esas olan müşterilerimizin bize olan güvenlerini sarsmadan , söz verdiğimiz zamanda hatasız eksiksiz , mükemmel gelinliklere imza atmak. sorumluluğumuzun bilincindeyiz .. en geç haziranın ortası gibi gelinliğinin son şeklini göreceksin zaten senden yeniden son ölçüler isteyeceğim. nasıl alman gerektiğini uygulamalı olarak fotoğraflı mail göndereceğim.. o şekilde tekrar son ölçülerini göndereceksin fermuarını ona göre kapatacağız. zaten sen gelinliği görünce ,yani resmini bize olması gereken rotüşleride ,varsa eğer söylersin ..be inanıyorumki üzerine cuk oturacak. içini ferah tut ,her şey yolunda... çok öpüyorum.. kendine iyi bak... sevgilerimle.. ayşe firidin..
jtosik eklediğin için teşekkür ederim canım
evet kuyruklu diktiriyorum..rengi krem olacak...kırık beyazın bir ton kapalısı...capicuno rengi de deniyormuş..birde straplez boyu daha yukarda olucak...görünecek frikik verecek bir şeyimde yok ama açık olmuyacakmış...zaten zor ikna ettim..
çok ikna edici ve kendinden emin konuşmuş....bizde merakla bekliyoruz...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?