How to install the app on iOS

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.

Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.

2009 Austos'da evlenecekler, bu da bizim aymz diyenler bekliyorum

ben geldim...okul çıkışında yine ayakkabı aradım...iki tane beğendim ama 10 cm topuğu vardı...o nedenle almadım..ayakkabı araba .maceralarım devam edecek...
fmk dün kü mesajda kulağım arıyor demişsin...yanlış hatırlanmıyorsan kulağının arığını bir kere daha yazmıştın...niye canım senin kulağın bu kadar sık ağrıyor..çok geçmiş olsun...sen bugün niye evdesin...niye tatil...

:-) kulagim rüzar aldigi zaman agriyor sebebini bilmiyorum

bu sefer nezleydim öksürüyorum rüzgarda kaldim ve kulagim agridi tikandi bugün biraz daha iyi ama gemis degil...

Canim 10 santim topuk giyemezmisin... ön tarafindada topuk varsa yani platforum düsündügün gibi rahatsiz etmiyor bi giy dene

Dini bir bayram ne bayrami bilmiyorum... yarin okularda bir gün tatil ama resmi tatil bir gün sadece

ben geldim ama çok yorgunum ve canım çk sıkkın
bu gün evraklarımı tercüme ettirdim ve norde onaylattım sonrada evlendirme dağiresine gittim bunlar tmm mı bişi lazımmı bulgaristandan diye tmmış aşkım kimlik fotokopisi ve 6 şar fotoğrafla gelin yeter dedi bide pasaportuma baktı ingilizsi varmı diye yoksa onunda tercümesi istencekti bisürü masraf ama gerek kalmadı

dalina canin niye sikkin hal oluyor islemler dert etme

bide yabancı şubeye çalışma izni için başvurmuştum yeni yasa çıkmışta onu kabul edip iznimi verdiler bn sadece özel işyerleri için sanıyodum kamuda geçerli dil diye sanıyodum ama geçiyomuş galiba
buda demek oluyoki bn dersaneyi boşuna bıraktım 1500 tlden sadece 250 kurtarabilmiştim dersaneden :kızgın:
kpss çalışmayı bırakmıştım aylardır şimdi 26 günüm kaldı ve 3-4 günü bursadaki düğünde geşçek kesin atana bilecek puanı alamıcam annene diyemedim bile kamudada çalışabilcekmişim diye sadece aşkıma söyledim :(
bn sana dersaneyi bırakma demedimmi diye başlıcak annem halbuki bn onun parasını düşündüm kadıncağızın parası boşa gitmesin dedim :çok üzgünüm:
neden bu türkiyedi tüm kanunlar birbiriyle çelişiyo yaaa
daha geçen hiç bi şekilde 3 yıl memur olamıcaksın diye kişiler şimdide olcaksın diyo
offf offfff napçam bn şimdi ya

dalina işlemlerini halletmişsin...gözünaydın..canım öğretmenlik için tc vatandaşı olman gerekiyor...o yasa değişmişmi..senin branş neydi?

fmk geçmiş olsun bir doktora gitsen iyi olur...iltihap filan olabilr...10 cm ince topuk önünde platfotrm yoktu...ama ayakkabının:lepi: tarzı konuşuyordu...satıcıda alayım diye bana gaz veriyordulülülülülülü..

yasa değişmemiştir
ama bn çalışma izninden falan muaf tutulcam öle yazıyo
zaten bu yasa sadece türk soylu yabancıları kapsıyo sarım sadece bg den gelen türkler için geçerli
ama ne fayda bir yılım daha gitti :kızgın: çok kötüyüm yaaaa
herzamanki gibi ağlamak dışında elimden bişi gelmiyo 10 yıldır böyle süründüyo devlet bni

saol canim.... tam benlik bir ayakkabiydi desene

huuuu nerdesiniz yaaaa
bn sık sık giremicem artık malum ders çalışçam artık benneyaptımki

hayirli geceler benim de uyumam gerek aslinda
dus aldim
morelim bozuk nasil uyuyacagim bakalim

hayirli geceler benim de uyumam gerek aslinda
dus aldim
morelim bozuk nasil uyuyacagim bakalim

hayırdır canım moralin neden bozuk
bnde 10 gibi kalktım cadı yiğenim 2 haftadır bizde beslenmesi için börek bişiriyorum şimdi değişiklik olsun bitanem :1hug:
saçını başını yapıp okula gönderimde ders çalışçam benneyaptımki

fmk geçmiş olsun ben birkaç gündür pc başında oturamıyorum yorgunluktan cumartesi pazar aöf sınavlarımız vardı ve evde temizlik vardı badana yaptık dün akşam halıları yıkadık yorgunluktan erkenden yattım ama yazılanların hepsini okudum bu arada gelinliğimin resmini çekemedim ama cumartesi günü gelinliğimi teslim alıcam eve getirince giyip çekicem artık digital fotograf makinası aldım resim yüklemek sorun olmucak

arkadaşlar merhaba
aranıza yeni katıldım,benim düğünüm ağustosta değil ama temmuzda,koyduğunuz resimlere baktımda hepside çok güzel,inşallah herşey istediğimiz gibi olur:)

Back