• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2009 Austos'da evlenecekler, bu da bizim aymz diyenler bekliyorum

dalina+ icimden sana titresim yolayasim geliyor hadiiiiiiiiiiii

bunu şimdilik yaptım biraz değiştirebilirim zaten üzerindeki pembe çiçekleri ekledim sadece, kurdelede istiyom böle içinden sarksın falan
işallah resmin üzerine tıklayınca büyüyodur

sevdammmmmmmmmmmmmm

güzel görünüyor.... bu da nasil bir tesadüf benim internetten baktigim hoslandigim sepet de seninkine cok benziyorrrrr kopya gecmis olma :-)

hehe lila olanı mı diyon vereliniortak
zaten sadece çiçek ekledim ama kurdelede istiyom üzerinde biraz oyniyim koyarım son halini zemuszemus

ben yatıyorum yarın zor kalkacağım...dalina katılmıyon bize...sanırım ders çalışıyon...ben kpss ye 3 kere girdim...

benimde bu yıl ikinci olcak delikafadulden
ama 3.de olcak sanırım 2010 kpssye kocişim çalıştırır artık bn mat özürlüsü olaraktan bnananiknanik
kız ders dil sepet üzerinde çalışıyodum o hallolmadan yapamıyom hep aklımda o oluyo bari yapimde kafam rahat olsundedem :sm_cool:
fmk cım ekle tabi yaaaa sorulurmu hiç

my.php
[/URL][/IMG]

my.php
[/URL][/IMG]
my.php
[/URL][/IMG]
my.php
[/URL][/IMG]

ben uyumaya mars marss

sabah 5 de saat caliyor ayilana kadar bucuk oluyor 6 da evden cikiyorum 6.30 mesai basliyor

simdi saat kav bi bakin hele bu KK bana neler yapti bagimlisi oldum

bn bunlara bakmıştım fiyatları 55-60 falan çk geldi bna bn 9tl ye aldım yaklaşık 10tlde aldığım süsler tuttu ama bu süsleri tepsimin süslemesinede kullancam sadece ekstradan saten kumaş alcam 1mt falan zemuszemus nasıl fikir ama
aşkımın bütçesini düşünüyom valla hihoyyyt

ben uyumaya mars marss

sabah 5 de saat caliyor ayilana kadar bucuk oluyor 6 da evden cikiyorum 6.30 mesai basliyor

simdi saat kav bi bakin hele bu KK bana neler yapti bagimlisi oldum

iyi geceler tatlım bn 10:30 gibi anca kalkarım benim cadıyıda okula hazırlarım sonrada ders çalışırım :a015:

sadece büstiyerde satılıyor ..onlar 30-40 civarı...benim aldığım takımdı...o fiyatta..sanırım sana benim aldığım modelin fiyatını söylemişler...yeni incinin modelin önünde bağcık var..internet sitesinde resmi yok.ben eminönnde 70 aldım...

benimkide aynısı ama ben izmirde 80 e aldım yanlız süper bir model takımıyla birlikte gelinlikçim kusursuz süper durmuş dedi genelde alıp tadilattan geçiriyormuş bende hiç öle bişi olmadı..

bu arada 3 tane düğündaşım varmışşşşşalkisalkisalkis

parpalm - 01.08.2009

sec_hil - 01.08.2009

hulka26 - 01.08.2009

Giresunlu_Arzu - 01.08.2009

tuba654 - 02.08.2009

fmk -02.08.2009

winnie06 - 03.08.2009

tatlirüya - 03.08.2009

sulfat - 04.08.2009

oveg - 07.08.2009

kader06 - 08.08.2009

jtosik - 08.08.2009

bılbıldırcın 09.08.09hihoyyyt

dalina - 09.08.2009

lokum06 - 15.08.2009

=)hihoyyyt

kına sepetim

mendillerim

belime baglanacak kurdale

kına örtüm

eldivanlerim

bindallımı kiraladıgım için resmi yok ama çarıklarım

kına tepsim

Son düzenleme:
eda´cim paylasim icin tesekkürler...

nisanda takilari böyle bir kirmizi "kina" sepetine koyup getirdiler... simdi düsünüyorum kina gecesi icin bende elbisemin rengine uygun bir sepet hazirlamak istiyordum kina keseleri de elbisemin renginden olmasini isterim birbiriyle uyumlu. Ama gel gör ki o güzelim söz cicegimi nisan cicegimi ve sepetim türkiyede evimizde kaldi getrirmek zor cünki ucakla... simdi kina gecesi icinde ayriyetten bir sepet hazirlamak ve sonra özüne bözene aldigim sepeti evime getirememek kulanamamak akil isi degil herhalde.. kina keselerini bir peside mi dagitsam yada nisanda getirdikleri kirmizi sepetemi koysam ama ozamanda büyük ihtimal kina elbisemin rengini bilmiyorum ama uyumsuz olur büyük ihtimal.

kizlar nerdesiniz?

Aklimdan nezamandan beri ne düsünüyorum... kina yakilirken annemin gelinligini giysem nasil olur?

eda´cim paylasim icin tesekkürler...

nisanda takilari böyle bir kirmizi "kina" sepetine koyup getirdiler... simdi düsünüyorum kina gecesi icin bende elbisemin rengine uygun bir sepet hazirlamak istiyordum kina keseleri de elbisemin renginden olmasini isterim birbiriyle uyumlu. Ama gel gör ki o güzelim söz cicegimi nisan cicegimi ve sepetim türkiyede evimizde kaldi getrirmek zor cünki ucakla... simdi kina gecesi icinde ayriyetten bir sepet hazirlamak ve sonra özüne bözene aldigim sepeti evime getirememek kulanamamak akil isi degil herhalde.. kina keselerini bir peside mi dagitsam yada nisanda getirdikleri kirmizi sepetemi koysam ama ozamanda büyük ihtimal kina elbisemin rengini bilmiyorum ama uyumsuz olur büyük ihtimal.

ne gerek var uyumaya zaten kına kesesi çeşidi pek yok anca kumaş alıp kendin dikçen, şeker keselerini ayarlıcan oda çk pahalı olcak, bnce tabi

ne gerek var uyumaya zaten kına kesesi çeşidi pek yok anca kumaş alıp kendin dikçen, şeker keselerini ayarlıcan oda çk pahalı olcak, bnce tabi

hos geldin canimm.. bende cok becerikliyimdir ya sakir sakir dikerim dermisimm.. piyasayi bilmiyorum ya ne var ne yok ondan gindince bakacam artik.. bide benim nikah sekerlerim olmadigi icin hatira diye saklanir kaseleri kurdaleyle baglarim üstüne de isimlerimizi yazdirtiri filan

kına sepetim

mendillerim

belime baglanacak kurdale

kına örtüm

eldivanlerim

bindallımı kiraladıgım için resmi yok ama çarıklarım

kına tepsim

herşeyin çok güzelmiş canım :nazar: ama
bindallının terliğini koymuşsun bindallı yok merak ettim valla onuda koyasana:dilcikar:

Back