• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2009 Austos'da evlenecekler, bu da bizim aymz diyenler bekliyorum

güzel dantelli duvaklardan olacak seninki... benimki de ama ben tek kat degil iki kat ve uzun olmasini istedim "uzun" dedigim ne kadar uzun oluyor bilmiyorum fotograf gelsin görecem benim uzun anlayasim yere kadar :-) benim gelinlik burda biryerde ekli ama iki farkli modelin karisimi olacak dur hele bulayim

sadece büstiyerde satılıyor ..onlar 30-40 civarı...benim aldığım takımdı...o fiyatta..sanırım sana benim aldığım modelin fiyatını söylemişler...yeni incinin modelin önünde bağcık var..internet sitesinde resmi yok.ben eminönnde 70 aldım...

gelinlikçide diktiriyoruzya el çiçeği dahil mi....onu ayrı mı alıyoruz...

canim nasil anlastigina bagli. Bende duvak el cicegi canta gelin basi icin cicek ve tac dahil... bende bir sey merak ediyorum benim begendigim bir gelin cicegi var ayse firidinin hazirladigin hazirladigi bir gelini elinde tutuyor o buket canli cicekmi yoksa yapmacik mi anlayamdim... ekliyorum geliyorum hemen

gelinlikçide diktiriyoruzya el çiçeği dahil mi....onu ayrı mı alıyoruz...

canım dahil olması lazım benim duvak el çiçeği tacım hatta iki düğün olacağı için saç çiçeğim eldivenleri(fakat çk çirkin bnce) kırmızı kuşaım ve kakı kurdelesi fakat bitane koymuşaşkımı atlamış:)

bu gelin hanimin elinde tutugu buketten istiyorum...
my.php
[/URL][/IMG]
my.php
[/URL][/IMG]

Bu Ayse Firidinin hazirladigi bir gelin...

Cok ilginctir ki Hüsniye Moda´da bir gelin var ondada ayni buket var... norlur bu yapacik cicek olsun. Yapmacik olursa gelinlikle birlikte kargo edebilir.

bide bu cicek modelini begendim lilyum sarkik

my.php
[/URL][/IMG]
my.php
[/URL][/IMG]

bende çok beğendim ama gerçek gibi...canım gelinlikçide sor bakalım ne diyecek...

insallah gercek cicek degildir... öyle olursa kendimiz yaptirmak zorunda oluruz

öyle olsa bir gelinkcicinin verdigi buket olur bide böyle bitane birini salonda ilk dansdan sonra sirtimi dönerim bekar kizlar toplanir etrafima kim tutarsa onun olur
nasil fikir ama?

ben yatıyorum yarın zor kalkacağım...dalina katılmıyon bize...sanırım ders çalışıyon...ben kpss ye 3 kere girdim...

iyi geceler adasim

gelinligimi sormustun sayfa 9 da bakabilirsin

Son düzenleme:
kızlar kına sepetimi süslüyorum biraz sonra resmini eklicem tabi düğüne kadar çoook rutuş yaparım bn buna :sm_cool:

kızlar kına sepetimi süslüyorum biraz sonra resmini eklicem tabi düğüne kadar çoook rutuş yaparım bn buna :sm_cool:

ayyy süperr hadi bekliyorum

sabah 5 de calar saatim caliyor ama ne yapalim bir kere gelin oluyoruz alkisalkisalkis

Back