How to install the app on iOS

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.

Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.

2009 Austos'da evlenecekler, bu da bizim aymz diyenler bekliyorum

geldim geldimmmmmm burdayimmm

cok uykum vardi isten sonra vurdum kafayi uyudummm simdi tursu gibiyim halen yataktayimmm daha kakmama gerek yok herhalde :-)

gelinlik fotolarinizi görelimde bir arkadas en son sayfada bir fotograf eklemis kocaman bir orkide buketi bide süper uzun bir duvak ben cok begendim sizde bi bakin isterseniz

cambazz hos geldin...

takvimimim until 2 ay.......allahim sen mahcup etme tek aylara gecmek üzeryimmmm

dalina bide güncellesirirsen destanar yazdigimi göreceksin :-)

gelinlik fotolarinizi görelimde bir arkadas en son sayfada bir fotograf eklemis kocaman bir orkide buketi bide süper uzun bir duvak ben cok begendim sizde bi bakin isterseniz

cambazz hos geldin...

canım gördüm bn o gelinliği gelinlik nslda güzel oturmuş göğüslerden ya hayran kaldım valla hele buketi, topuzuda senin zevkine göredi sanırım kocaman

evet kocamannnnnnnnnn

kocaman topuz sevmemin de diyer sebebi boyu uzatiyor eh nisanlimla aramizda 20 santimden fazla fark var
nisanlim 187 ben 160 (aslinda 160 bile yoktum ama kulaga daha hos geliyor hehe ne deliyim)

diyer kızlar hala yok :jeyyar:
bn duşa giriyorum bıcı bıcı yapim zemuszemus

ben geldim...bugün okul çıkışındaız arkadaşa gittik...eve yeni geldim...normalde hiç bu kadar geç kalmam...hava karadı mı evdeyimdir..birara dolmuşta bir bayan ben vardım..rahatsız oldum...inincide 10 dakika yolum var..kimseler yok...korkudan hızlı hızlı yürüdüm...nişanlımdan yediğim fırçada cabası...
dalina evde ufaklıkla kolay gelsin..yaptığın börek kokusu buraya kadar geldi...benim burda bir fırınım bile yok...resim ekleme için teşekkürler..biraz uğraşayım...

tatli rüya hos geldin
resim eklemek cok kolay... bak simdi

foto bilgisayrinda kayitli dimi... imageshack diye bir site var oraya giriyorsun google yaz hemen cikar
orda browse yaziyor oraya tikala ev bilgisayrindaki fotoyu sec iki kere tikla sonra up laod yazan yere baz ve fotogarf yükleniyor.... sana otomatik olarak bir internett adresi veriliyor asagia forum 1 yerde yazan adresi kopyala burda daga resimi ac ve adresi oraya yapistir hepsi bu dene göreceksin cok kolay

tatli rüya hos geldin
resim eklemek cok kolay... bak simdi

foto bilgisayrinda kayitli dimi... imageshack diye bir site var oraya giriyorsun google yaz hemen cikar
orda browse yaziyor oraya tikala ev bilgisayrindaki fotoyu sec iki kere tikla sonra up laod yazan yere baz ve fotogarf yükleniyor.... sana otomatik olarak bir internett adresi veriliyor asagia forum 1 yerde yazan adresi kopyala burda daga resimi ac ve adresi oraya yapistir hepsi bu dene göreceksin cok kolay

anlatımın için çok teşekkürler...canım uplaod a kadar yaptım...ondan sonra basıyorum ama birşey olmuyor...:1no2:anlatımın için çok teşekkürler...canım sen benim daha önce ekledim (ilk ve son ekleyişim oldu)gelinliğimi gördün mü?onu diktiriyorum...

ben geldim...bugün okul çıkışındaız arkadaşa gittik...eve yeni geldim...normalde hiç bu kadar geç kalmam...hava karadı mı evdeyimdir..birara dolmuşta bir bayan ben vardım..rahatsız oldum...inincide 10 dakika yolum var..kimseler yok...korkudan hızlı hızlı yürüdüm...nişanlımdan yediğim fırçada cabası...
dalina evde ufaklıkla kolay gelsin..yaptığın börek kokusu buraya kadar geldi...benim burda bir fırınım bile yok...resim ekleme için teşekkürler..biraz uğraşayım...

sanki konyadaki öğrencilik günlerimi anlatıyosun offf ulen offff :1shok:
dersaneden geç çıkardım arkamı kontrol ede ede tam gaz giderdim eve

bılbıldırcın hoşgeldin...
kızlar siz yatak örtüsü aldınız mı?ben almayacağım...hem çok pahalı hem ben kullanmam...her akşam sabah ser topla ayyy...uğraşamammm...yoksa almalımıyım?

parpalm - 01.08.2009

sec_hil - 01.08.2009

hulka26 - 01.08.2009

Giresunlu_Arzu - 01.08.2009

tuba654 - 02.08.2009

winnie06 - 03.08.2009

sulfat - 04.08.2009

kader06 - 08.08.2009

jtosik - 08.08.2009

bılbıldırcın 09.08.09

lokum06 - 15.08.2009

eveeett bende geldim arayaaa:)))hihoyyyt

fmk nereye gitti.?bende bu akşam arada bir kaçarım...öğrencilerin notlarını girmem lazım...dün akşam giricektim..uyuya kaldım...televizyon ışığım bilgisayar açık....ondan akşam sesim soluğum çıkmıyordu..

bılbıldırcın hoşgeldin...
kızlar siz yatak örtüsü aldınız mı?ben almayacağım...hem çok pahalı hem ben kullanmam...her akşam sabah ser topla ayyy...uğraşamammm...yoksa almalımıyım?

amann benim ev öğenci evi gibi olcak zati şırnak köşelerinde
şırnakta olmasamda almazdım ama, evlenen arkadaşlarımdan hiçbiri kullanmıyo örtüyü bn örgü battaniyeli takım almıştım geçen gün onu açtım kç güzel oldu bide annemin yatağı normal yataklardanda büyük yani, yan tarafşlardan sarktı kapattı heryeri tafsiye ederim yaniiii

Back